RE: Вештачко оплодување III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

aninanna -> RE: Вештачко оплодување III дел (7.5.2012 15:56:55)

Sakav da prasam dali nekoja od vas devojki bila na 4D ultrazvuk na kavum i uteri? i dali ima takvo eho na klinika?
Blagodaram - imajte ubav den [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување III дел (7.5.2012 22:06:00)

bate како си беше на лекар?Те мислиме [sm=smiley31.gif]

bate -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 15:28:37)

mili moi vi blagodaram mnogu na utehata, sto bi pravela bez vas..
bev na doktor, se e vo red, go vidov [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]
aninanna tvojata prijatelka ne odi poveke na rabota zavrsi ili..
marijam fala mnogu mi pomogna, trebase da odam na rabota ama ti me posovetuva da lezam i na doktor mi kazaa isto.
a ti mila odis na rabota ili si si doma, fala [sm=bravo.gif]
kolachence i melanija fala vi za podrskataaa[sm=smiley1.gif]
i do site nasi RR samo pozitivno i napred

aninanna -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 17:12:20)

Bate mnogu me izraduva,[sm=bravo.gif] lelle bas mi e milo i se raduvam sto se e vo red, daj boze so lesno da si gi pomines ovie 9meseci.
Mojata prijatelka ne odi na rabota, na bolovanje e, praka sekoj mesec izvestai od maticnata deka ima rizicna bremenost i i odobruvaat bolovanje. voopsto nisto ne raboti - od lazica potesko ne kreva, sega e 5 mesec i pocna da izleguva na prosetka no na kratko, i se e odlicno.
ti posakuvam i ti da bides dobro i bebceto da e zdravo i zivo.
pozdravce [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 18:27:24)

bate ми олесна [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] сега слушај го докторот и одмарај [sm=smiley31.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 18:44:16)

bate cestitki imaj si lesna bremenost [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/nosecka.gif[/image]idve zivi i zdravi bebcinja[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image]

bebabeba -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 20:58:19)

Zdravo milicki,
jas cetvrtok sabajle so gospod napred odam na histeroskopija,imam polip koj ke go otsranuvam i posle se nadevam ke se pocne so invitro.DAli se ceka posle histeroskopijata za invitro ili moze da se pocne odma.KAzete mi dali se krvari mnogu posle histeroskopijata i dali se osekaat bolki?
Pozdrav do site

gina -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 21:34:28)

bate mila cestitki i od mene imaj lesna bremenost[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] guski pozdrav

aninanna -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 21:38:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebabeba

Zdravo milicki,
jas cetvrtok sabajle so gospod napred odam na histeroskopija,imam polip koj ke go otsranuvam i posle se nadevam ke se pocne so invitro.DAli se ceka posle histeroskopijata za invitro ili moze da se pocne odma.KAzete mi dali se krvari mnogu posle histeroskopijata i dali se osekaat bolki?
Pozdrav do site

bebabeba zdravo do tebe, sakav da te prasam dali polipot ti e vo matka? zasto i mene nesto dok. mi rece deka gleda nesto malecko kako tocka ama vnatre vo matkata i rece kako nisto ne e strasno - me interesira dali treba da bidam zagrizena. inaku prethodniot mesec imav cista na lev jajnik pa sega vo cetvrtok da vidime dali puknala.
so sreka i ti posakuva so lesno da pomines i se da bide dobro.
pozdrav [sm=smiley1.gif]

gina -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 21:42:23)

ИЗВОРНА ПОРАКА: aninanna

Sakav da prasam dali nekoja od vas devojki bila na 4D ultrazvuk na kavum i uteri? i dali ima takvo eho na klinika?
Blagodaram - imajte ubav den [sm=smiley1.gif]

da mila aninanna jas sum bila na klinika no mnogu se ceka ja od 8 nautro vo 2 me primija i toa so vrski mnogu guzva ima i jas sum bila prva zatoa sto ne bile uste informirani od fond deka barale toa ama toa bese vo mart mesec, za pobrzo mozez vo privatna klinika mislam deka e 3000 denari.Mislam deka ti pomognav. Pozdrav!!!

aninanna -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 21:49:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: gina
da mila aninanna jas sum bila na klinika no mnogu se ceka ja od 8 nautro vo 2 me primija i toa so vrski mnogu guzva ima i jas sum bila prva zatoa sto ne bile uste informirani od fond deka barale toa ama toa bese vo mart mesec, za pobrzo mozez vo privatna klinika mislam deka e 3000 denari.Mislam deka ti pomognav. Pozdrav!!!

Ti blagodaram gina , jas odam vo cetvrtok (uste rano- rano da fatam red[sm=jezicek.gif]) pa da vidime kako ke bide. Da se nadevame na dobro [sm=smiley1.gif].
pozdrav

bebabeba -> RE: Вештачко оплодување III дел (8.5.2012 22:10:51)

Aninanna,
polipot mie vo matkata,koga prv pat mi go primetija doktorot rece deka nekogash se slucuva sam da se iscisti so ciklusot.Me pratea 3 meseci kaj mene ne se povlece i zatoa shto moram da odam na invitro pozelno e da se trgne.Moja drugarka e ostanata bremena i sega se porodi so 5 polipi no ete poshto kaj nas e potezok patot praktikuvaat da go otstranat.Mene mi go poremeti mnogu ciklusot so toe mislam deka ne se znae veke ni koga mi se plodni denovi.Imam citano deka nekoji dobivaat i lekarstva da go trgnat polipot no jas iskreno sakav da go otstranam shto e mozno pobrzo zatoa shto sakam da pocnam so podgotovki za invitro.JAs imam visok FSH i za mene sekoj pominat ciklus e gubenje vreme.Isto ne sum napravila histeroskopija pa neka se vidi shto e i kako e.
Mnogu uspeh mila i se nadevam deka ke e se vo red so cistata i deka nema da se otkrie polip,

Kolachence -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 10:08:46)

[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Bravo Bate!!! Mnogu se izraduvav! Sega relaksirano! Uzivaj si!

bate -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 10:28:54)

fala vi milicka na site, stiskam palci i za vas [sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marijam -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 11:30:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bate

mili moi vi blagodaram mnogu na utehata, sto bi pravela bez vas..
bev na doktor, se e vo red, go vidov [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]
aninanna tvojata prijatelka ne odi poveke na rabota zavrsi ili..
marijam fala mnogu mi pomogna, trebase da odam na rabota ama ti me posovetuva da lezam i na doktor mi kazaa isto.
a ti mila odis na rabota ili si si doma, fala [sm=bravo.gif]
kolachence i melanija fala vi za podrskataaa[sm=smiley1.gif]
i do site nasi RR samo pozitivno i napred

a bre mila bate hehhe bas mi e milo..
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
mnogu se izraduvav za tebe ,sega lezi si miruvaj si ,tolku si se macela kakva rabota sega ...nemoj da pomisluvas na rab.
Jas eve veke 11 nedeli sum doma hehehe zbesnuvam ama moram da izdrzam sve za ova bebence heheh.pozdrav

marijam -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 11:34:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebabeba

Zdravo milicki,
Pozdrav do site

Bebabeba jas pravev histeroskopija i za sreka nisto ne najdoa ,odma posle toa na 3 dena pravev punkcija na cisti 2 ,i posle punkcijata za 4 dena pocnav so protokolot za ivf so stimulacii.Sega neznam kolku vreme treba da se ceka koga se vadi polipot ama jas mislam deka ke treba posle intervencijata da dobies prvo i posle odma se pocnuva znaci od prilika 1 mesec spored mene . pozdrav

nadbet -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 12:11:05)

Padme mila, kako si? Dali go napravi testot? Kako ispadna?
Jas sum 9ti den posle et i imam kafeav iscedok! Moze utre da napravam betahcg pa da bidam nacisto dali e ciklus ili mozebi ima bremenost. Ne mozam da cekam do 15 den.
So sreka na site i ve guskam[sm=smiley31.gif]

bate -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 12:19:50)

nadbet ne cekaj uste deneska odi i napravi beta test, jas napraviva na 9 ti den i pokaza.
ajde ne se sekiraj se ke bide vo red,
ja cekame tvojata beta mila

Bogdancanka -> RE: Вештачко оплодување III дел (9.5.2012 22:12:22)

честитки бате[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]од срце ти посакувам убава и лесна бременост

padme -> RE: Вештачко оплодување III дел (10.5.2012 14:12:48)

nadbet jas vo sabota ke odam na krven test togas mi e 14-15 den od transferot neznam dali go broite denot na transferot ili ne, inaku pretezno odmaram imam ponekogas strasni bolki vo stomakot i glavata drugoto e OK inaku vo vtornikot mm insistirase da napravime doma test jas ne sakav bidejki im veruvam na testovite, testot pokaza [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] toj e presreken a jas se uste mi e strav da se raduvam dodeka ne vidam na krven test neznam koga go napraviv testot bese 10-11 den pa ke cekam sepak do sabota, pozdravche, BATE so sreka odmaraj kakva rabota ova ti e povazno od se 

padme -> RE: Вештачко оплодување III дел (10.5.2012 14:14:56)

IMAV MALA GRESKA VO KUCANJETO NE IM VERUVAM NA TESTOVITE DOMA NAPRAVENI

Dreamline -> RE: Вештачко оплодување III дел (10.5.2012 14:43:51)

Padme [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image] toa e toa. so sreka[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]cestitam

bella80 -> RE: Вештачко оплодување III дел (10.5.2012 16:54:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: padme

nadbet jas vo sabota ke odam na krven test togas mi e 14-15 den od transferot neznam dali go broite denot na transferot ili ne, inaku pretezno odmaram imam ponekogas strasni bolki vo stomakot i glavata drugoto e OK inaku vo vtornikot mm insistirase da napravime doma test jas ne sakav bidejki im veruvam na testovite, testot pokaza [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] toj e presreken a jas se uste mi e strav da se raduvam dodeka ne vidam na krven test neznam koga go napraviv testot bese 10-11 den pa ke cekam sepak do sabota, pozdravche, BATE so sreka odmaraj kakva rabota ova ti e povazno od se 

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Padme !!!Epten se izraduvav za tebe,toa e toa [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]si!

nadbet -> RE: Вештачко оплодување III дел (10.5.2012 17:05:54)

Cestitki padme, cestitki bate, so sreka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Inaku i jas denes go napraviv beta hcg preku krv i imam vrednost 89!
Prosto ne mi se veruva. Koga go otvarav mailot so rezultat srceto ke mi izletashe!
Samo sum so rezerva bidejki i deneska imam cel den kafeav iscedok. Se nadevam samo deka beta ke raste kako sto treba.
Baknezzi i ve[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

marijam -> RE: Вештачко оплодување III дел (10.5.2012 17:42:13)

Padme !!!!
Nadbet !!!!
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
so sreka bas mi e milo pozdrav do dvete uzivajte i odmarajte sega !!!

Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>