tanjuskaaa -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (11.6.2012 17:42:53)
|
oooo Just Baby, sorry so se spravuvas i ti so istite problemi kako i jas, vo mojot slucaj otocite se isti na dvete stapala/noze i race. Jas ne sum doktor no imam slusnato deka dokolku eden ekstremitet e poveke potecen, vo tvojot slucaj desnata noga i raka, dokolku mozis odi da te proverat pogotovo za visok pritisok. Edinstveniot sovet za namaluvanje na otocite na nozete i stapalata e lezenje, no dokolku se dvizis i malku vednas ke se vratat otocite a za racete nemam sovet ako imas idea kazi ti :) Jas sum vo 37 nedela, pa ke vidime utre sto ke ni kazi doktorot, jas ne osekam nikakva promena od minatata nedela, otocite se bolni i imam problem so rabotata na kompjuter zatoa sto me bolat racete, no ke vidime sto ke mi kazat utre. Se nadevam na ovaa gorestina kade sto ziveam deka nema da bidam trudna uste dolgo i konecno ke si go vidam bebuvceto cij pol e iznenaduvanje pa sum uste ponestrpeliva sto pobrzo da ni pristigne :) pozz mamicki
|
|
|
|