Ikana -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (21.5.2012 19:43:25)
|
Татумама, браво за тебе издржа скоро до крај[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] мајка ми ја породиле природно, а јас сум била карлично поставена, во 39 недела. Сега не сум сушнала во скоро време некој природно да се породи додека бебето е карлично поставено, најсигурна опција им е царски рез. Можеби бебето ќе се сврти, се случувало и во последните 5 минути да се сврти.....јас сум породена со царски рез, ама кај мене беше свртено веќе од 30 недела, друга беше причината што не можев природно да родам. Мари, не се секирај, и јас примав едно чудо антибиотици и пред да се породам, поради зреење за плодот и откако се породив бидејќи фатив инфекција откако се отворив, а ме држеа отворена 5 дена, не знам од што. Исто така, брисевите чисти цела бременост, само кандида доаѓаше и си одеше, и на крај ја оплескавме. Ама ништо, примав линдацин, па после за царскиот рез еден антибиотик на Е, па после панцеф, ама ние бевме друг случај...поентата ми е, не се секирај, има и други случаи како тебе па и полошо, и се е добро.
|
|
|
|