padme -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (8.11.2012 12:18:20)
|
New York jas sum isto kako tebe 30-ta nedela i mene mi se stvrdnuva stomakot vo predelot kade sto mu e glavceto na bebeto mi e kamen stomakot. Marijam bas mi e milo sto veke si na kraj od sam pocetok se citame i so sreka i so lesno da pomines na carski i posle te cekame da ni raskazes kako bilo. Sanja - Des jas sum 30-ta nedela i veke se imam kupeno za bebeto dodusa i mnogu podaroci dobiv bidejki mnogu moi bliski mi ziveat vo stranstvo i site mi isprakaat paketcinja :) Inaku do sega imam 3 shishenca na Tomi Tipi i edno na Chiko, dve cucli lazlivki na Chiko, kolicka, relaksator, transporter, krevetce, postelnina, kebence, bodi imam nekade okolu 15 i toa od site broevi od 50 najmaloto do 73, shpihozni isklucivo plisani bidejki ni se zimski bebinja, skafander, vrekicka za spienje, kebenca sto se pravat kako vrekicka za nadvor, rakavicki, kapcinja e uste mi fali kozmetikata ne sum kupila koritce za banjanje i oni kozmeticki raboti nozicki, cesle itn....... kupiv i peleni bidejki nosam devojce pa mi rekoa zadolzitelno shirok povoj zemav edno pakovanje obicni sareni pelenki i 5 shvetski, neznaete kolku im se raduvam na rabotite po sto pati na den gi gledam :) Inaku deneska bev vo Sistina i so Lazarevski da se vidam sakase pri kraj da me vidi i mi gi ostavi Utrogestanot 100 do kraj i Pregnazonot mi rece nema steta Utrogestanot samo ja stitele matkata inaku sega od 17-ti januari mi go namalija terminot za poragjaj na prvata nedela vo januari ama potocno mi rekoa vo dekemvri ke mi kazat. Pozdravche do site meshinja :)
|
|
|
|