Big mamy -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (26.6.2013 18:32:45)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa se ima li nekoj porodeno od juli? nikoj nema da pise. Jas eve vlezena sum veke dobro vo 38ma nedela i me fakaat nekoi bolki kako sto vika maz mi na zafrkancija hiks-bozonovi kontrakcii[sm=smiley36.gif]. Vremeto mi se pogodi ovie dena, ladnicko, dozdovi...od doma covek da ne moze da izleze. I mene stomakot uzasno mi preci ma da si gi obavuvam domasnite obvrski kolku mozam, vcera duri generalka sum pravela, pa ajde dodeka e cisto neka izleguva bebco. Se sum spremila uste prethodnata nedela. Kuferot za vo bolnica mi e spakuvan i ceka zad vrata, samo uste bebco da pocne da izleguva. Pr vata kerka mi e rodena so 38+4, pa ajde i ova neka se raga taka[sm=duda.gif]. So lesno na site mamicki, jas otidov da se napijam cajce[sm=bravo.gif] za trudnici i doilki[sm=bravo.gif] ee Princessa i jas sum so istoto prasanje [sm=smiley36.gif].... veke od utre sum 39-ta n, "hiks-bozonovite" kontrakcii gi imam od pred 2 i kusur meseci (stom vlegov vo 7mi) i veke ne im obrnuvam vnimanie [sm=jezicek.gif], ama onie vistinskite aber nemaat... za bebusot se e spremeno, generalka uste minata nedela (mene okolu cistenje mi pomaga mm za celo vreme) a denes sama so usisuvacot i krpata cel stan srediv, vikam ajde malku da go razmrdam belki ke posaka da izleze [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif].... pa ke vidime.... a vremeto kako sto zaladi e super za porodilni maki [sm=smiley36.gif] (jas ke sum prvorodka pa gi narekuvam maki, a mozebi i nema da se [sm=smiley1.gif]) inaku ti spomnucas cajce za trudnici i doilki, pa ako moze da mi kazes kakov caj e toa ??? [sm=smiley1.gif] so lesno na siteeee [sm=bravo.gif]
|
|
|
|