Aleksx2Leon -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (25.11.2014 9:41:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lina8 Lele ova so kaslicata veke ne se trpi,pijam antibiotic almacin ama nemam podobruvanje nikakvo,maticnata mi go Dade antibiotikot aka me pomaga a se davam go slajm,during povrakam of napnuvanja,pomos drugiot mesec treba da we porodam so carski rez,a neznam dali me porodat tolku nastinata. Pomos i mene mi treba help pod itno, vo ista situacija sum, se gusam vo slaemi, maticniot opst lekar mi vika prirodno samo cajcinja, ginekologot mi vika propolki zemi a so e toa bre, kako bonboncinja,nikakvo care od niv ....ufff vise!!!! koga kaslam se napnuvam,mislam deka ke mi izleze bebco [sm=smiley36.gif] a najtragicno e so poradi postavenosta na [sm=duda.gif] izgleda i ja ke moram so carski, 32 nedela sum, i kaj mene se blizi krajot ama sea lina8 me plasis so vikas deka mozno e da ne poragjaat so tolku silna nastinka...uste toa mi fali [sm=smiley19.gif] aman vise, ako znae nekoj care nekoe za spas od ovaa nastinka neka kaze odmaaaaa [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|