|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
18.12.2009 10:06:55   
pacuvce

Подарете небо за насмевка

Студентите на Универзитетот Американ колеџ од Скопје се организатори на голема хуманитарна забава за помош на три детски клиники со сума од околу 10 илјади евра

Студентите на Универзитетот Американ Колеџ од Скопје, во петок, 18.12.2009 година, со почеток во 21 часот во дискотеката „Хард Рок“ ќе организираат голема хуманитарна забава за помош на три детски клиники.
Хуманитарната акција под слоганот „ПОДАРЕТЕ НЕБО ЗА НАСМЕВКА“ има за цел собирање финансиски средства и донирање на медицинска опрема за потребите на Клиниката за детски болести при клиничкиот центар во Скопје, Институтот за белодробни заболувања кај децата во Козле и Клиниката за ортопедски болести во Скопје. Се работи за сума од околу 10.000 евра која што Американ Колеџ ќе ја донира за помош во лекувањето и разубавување на секојдневието на овие деца.

Настанот ќе има богата и интересна музичко - забавна содржина каде што сите присутни ќе имаат можност да помогнат во собирањето на финансиски средства за помош во лекувањето на овие деца. На самиот настан ќе земат учество и наши познати јавни личности како Next Time, Бојана, Андријана Јаневска, Бени Шакири, Паркети, Roger Brothers, Тарабунов, Белов, кои преку аукција на свои вредни предмети и облека ќе учествуваат во оваа акција. Настанот ќе го води Лила Филиповска.

Универзитетот Американ Колеџ, отвори и телефонски линии на сите мобилни оператори: 070143 108, 075 143 800 и 077 143 111 на кои сите хумани граѓани со јавување или преку СМС порака ќе можат да донираат 100 денари за помош. Со секоја влезница за забавата се донираат 200 денари за помош на 3-те детски клиники.

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 601
18.12.2009 11:35:17   
pacuvce
Eve edna anketa koja e mnogu interesna...

http://www.gurman.mk/hrana/istrazuvanja/kakvi-se-navikite-za-jadenje-na-makedoncite/

Love is in the air

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 602
18.12.2009 11:41:16   
profesorica
бебице јас го имам бебе магазин, го купив бидејќи мен еи дамјан не има...во клубот на мајки...а твоја моника ја има во цедето што го даваат во бебе магазин.памперс наградна игра.нели се пријави со слика од  моника.а ова на насловницата не е моника на бебица.знам која е моника.user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 603
18.12.2009 11:45:21   
majka 79
sto napravivte? cie e bebeto?  user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 604
18.12.2009 11:46:25   
mami
Ја чекаме мајката да дојде да си го познаеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 605
18.12.2009 11:47:51   
Mila na mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

love u all

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 606
18.12.2009 11:48:20   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

бебице јас го имам бебе магазин, го купив бидејќи мен еи дамјан не има...во клубот на мајки...а твоја моника ја има во цедето што го даваат во бебе магазин.памперс наградна игра.нели се пријави со слика од  моника.а ова на насловницата не е моника на бебица.знам која е моника.user posted image user posted image user posted image

Ete ja znam deka tatko mi pogresil a on zapnal deka ja videl Monika.Sega ke mu kazam da kupi bebe magazin za cd-to
jas toa go imam ovde izleze vo mojabeba.
Da inaku ucestvuvame vo nagradnata igra na Pampers.
profesorice mozes da ja slikas naslovnata i da mi pratis po pp ili na fb da dokazam na nekogo.Moram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 607
18.12.2009 11:48:42   
pacuvce
Jas kolku sto gledam od skeniranoto na mami,ova ne kuklata na Bebica!!!Ajde Bebice,kade si???

Love is in the air

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 608
18.12.2009 11:52:39   
majka 79
jas sum nova na rr, a veke mi stanuva interesno.
imam vpecatok deka nekoi clenovi se poznavaat megu sebe i licno , ili so tek na vreme site se zapoznavaat i se zblizuvaat?

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 609
18.12.2009 11:53:47   
mami
и дветеuser posted image user posted image user posted image user posted image некои ги знам од порано па ги заразив со рр, а некои ги запознав тука па се заразивме со пријателствоuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 610
18.12.2009 11:54:33   
BEBICA
Eve sum dragi moi ne e toa kerka mi, tatko mi utnaluser posted image user posted image user posted image user posted image
Fala mami sto si skenirala barem ja razresivme nedoumicata.
A za ova cd-to od pampers znam deka ja ima.No imase dve nagradni igri za Pampers.Ednata e za pampers premium care tamu prativ sliki od monika so mama i tato i taa zavrsi, a drugata seuste trae i se vika uspavani andzeli tamu ucestvuvame, i ima sliki do Monika kako spie.
Fala na site srcinja ste.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 611
18.12.2009 11:57:33   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Profesorica a sega go ima toj broj ,da go kupam i jas pa da ve vidam tebe i Damjan a i ke imam i cd od Moni.Da se falam po komsii deka ve znamuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 612
18.12.2009 11:59:31   
majka 79
eve uste nekoe prasanje:
od koga postoi rr?
kolku clenovi ima?
nekoi clenovi gi primetuvam postojano ,znaci se mnogu aktivni a imaat i poveke zvesdicki pod imeto. sto znacat zvezdickite?
pozdrav do site

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 613
18.12.2009 12:03:39   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79

jas sum nova na rr, a veke mi stanuva interesno.
imam vpecatok deka nekoi clenovi se poznavaat megu sebe i licno , ili so tek na vreme site se zapoznavaat i se zblizuvaat?

Скоро сите ги запознав преку рр, со некои се запознав и лично, со останатите се надевам во брзо време ќе се запознаам. И многу сум среќна што можеме да се дружиме секојдневноuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 614
18.12.2009 12:03:43   
mami
Еве овде имаш мало објаснување за ѕвездичките   КЛИК

а за тоа од кога постои- па некаде од март годинава...
членови има многу и секој ден се повеќе, кој повеќе кој помалку активен- но сите подеднакво важни и со допринес за развојот на РР

Непосредна врска до пораките: 615
18.12.2009 12:06:47   
Еца
рр постои од март месец, ја надминавме бројката од 4000 членови, секојдневно растеме, за ѕвезДичките можеш да прочиташ КЛИК ТУКА 

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.12.2009 12:09:08 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 616
18.12.2009 12:13:35   
pacuvce
Majka79,mozebi sum go propustila tvoeto pretstavuvanje,ama ajde uste ednas kazi ni nesto za tebe...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 617
18.12.2009 12:50:12   
Палешка РР
Со музика оро и песна започна виткањето на далеку познатите прилепски мали посни сарми. Тие утре ќе бидат главното јадење на трпезата која во чест на патрониот празник на градот Свети Никола ќе биде поставена во центарот на Прилеп.

Токму овие мали посни сармичиња се главните виновници поради кои Прилеп минатата година влезе во гинис со подготвени над 80.000 посни сарми. Годинава вредните прилепчанки подготвија 50.000.
„Оваа година планирано е да се направат 50.000 посни сарми, ќе виткаме 50 жени, значи секоја жена по 1.000 сарми што за нас не претставува никаков проблем", вели Лилјана Ѓорѓиеска, Претседател на здружение на жени „Преродба".
„Многу сме возбудени и со љубов ги виткаме сармите за да сите потоа во градот кога ќе ги вкусат бидат задоволни", рече Цветанка Гусакоска, член на здружение „Преродба".

По една сарма, како што е традицијата, завиткаа и годинешниот домаќин на славата директорот на Прилепска пиварница и покровителот на манифестацијата Градоначалникот на Прилеп.
„И се надевам дека оваа манифестација и традиција ќе продолжи и понатаму, еве и ние со градоначалникот завиткавме по една сарма, покажавме по малку домаќинлук, се надевам дека ова искуство ќе ни користи и за домашни потреби", на шега вели Сашо Самарџиоски, директор на Прилепска пиварница.
„Значи на утрешната слава на градот на јавната трпеза во 11 часот ќе бидат послужени преку 50.000 посни сарми", кажа Марјан Ристески, градоначалник на Прилеп.
На богатата посна трпеза освен сармите годинава за сите посетители, кои се очекуваат да пристигнат и од другите градови, ќе има и 200 килограми грав и 250 килограми риба.

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.12.2009 12:55:01 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 618
18.12.2009 12:52:08   
Палешка РР
Ајде, кој нема слава нека повели во Прилеп. Утре е празник на градот и се слави скоро во секоја куќа. Кој не слави-оди на слава. user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 18.12.2009 12:54:09 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 619
18.12.2009 12:52:12   
pacuvce
Paleska ti ova da ne ne kanis vo Prilep da dojdeme...Ama mnogu sme...A bogami i gladni sme...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 620
18.12.2009 12:53:25   
Палешка РР
Ве канам пацувче. user posted image

Непосредна врска до пораките: 621
18.12.2009 12:55:06   
Bogdancanka
ооооо Палешка баш би сакала да дојдам имаме и пријатели во Прилеп ајде нека ви е срќна славата и убаво да си поминете и тие што чекате и тие што одите на гостиuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 622
18.12.2009 12:57:14   
penelopa
Jas vi ja čestitam slavata, neka vi e za mnogu godini....mnogu sakam vakvi proslaviuser posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 623
18.12.2009 12:59:13   
arh_diz
neka e za mnogu godini srekana slava user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 624
18.12.2009 14:53:00   
profesorica
бебице и богданчанка бројот е 43 од овој месец. го има да се купи.има гратис цд памперс и има слики, ја има моника на бебица со давид.user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?