|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
17.12.2009 17:24:43   
Mila na mama
Дај кажете нешто што се заќутевте?!

love u all

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 576
17.12.2009 17:41:51   
Еца
Ех Нато ова ти е затишје пред бураuser posted image еве ме ама главата ми е матна, ме боли, едвај ги гледам буквите на тестатуратаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 577
17.12.2009 17:43:12   
Mila na mama
Што така? Од спиење или од неспиење?

love u all

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 578
17.12.2009 17:47:42   
Еца
Ма нешто не се чувствувам добро, баш ми е безвезе денот.user posted image

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 579
17.12.2009 17:58:21   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Ма нешто не се чувствувам добро, баш ми е безвезе денот.user posted image

Кога ќе дојде овој период од годината, секојден ми е безвезе. нон стоп ми студиuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 580
17.12.2009 18:09:18   
mis.
среќна нова година на сите јазици
  LANGUAGE TRANSLATION AFRIKAANS gelukkige nuwejaar ALBANIAN Gëzuar vitin e ri ALSATIAN e glëckliches nëies / güets nëies johr ARABIC عام سعيد (aam saiid) / sana saiida ARMENIAN shnorhavor nor tari AZERI yeni iliniz mubarek BAMBARA aw ni san'kura / bonne année BASQUE urte berri on BELARUSIAN З новым годам (Z novym hodam) BENGALI subho nababarsho BERBER asgwas amegas BETI mbembe mbu BOBO bonne année BOSNIAN sretna nova godina BRETON bloavezh mat / bloavez mad BULGARIAN честита нова година (chestita nova godina) BURMESE hnit thit ku mingalar pa CANTONESE sun lin fi lok / kung hé fat tsoi CATALAN bon any nou CHINESE xin nian kuai le / xin nian hao CORSICAN pace e salute CROATIAN sretna nova godina CZECH šťastný nový rok DANISH godt nytår DARI sale naw tabrik DUTCH gelukkig Nieuwjaar ENGLISH happy new year ESPERANTO felicxan novan jaron
feliæan novan jaron (Times SudEuro font) ESTONIAN head uut aastat EWE eƒé bé dzogbenyui nami FAROESE gott nýggjár FINNISH onnellista uutta vuotta FLEMISH gelukkig Nieuwjaar FRENCH bonne année FRISIAN lokkich neijier FRIULAN bon an GALICIAN feliz aninovo GEORGIAN გილოცავთ ახალ წელს (gilocavt akhal tsels) GERMAN ein gutes neues Jahr / prost Neujahr GREEK kali chronia / kali xronia
eutichismenos o kainourgios chronos (we wish you a happy new year) GUJARATI sal mubarak / nootan varshabhinandan GUARANÍ rogüerohory año nuévo-re HAITIAN CREOLE bònn ané HAWAIIAN hauoli makahiki hou HEBREW שנה טובה (shana tova) HINDI nav varsh ki subhkamna HMONG nyob zoo xyoo tshiab HUNGARIAN boldog új évet ICELANDIC farsælt komandi ár INDONESIAN selamat tahun baru IRISH GAELIC ath bhliain faoi mhaise ITALIAN felice anno nuovo, buon anno JAVANESE sugeng warsa enggal JAPANESE akemashite omedetô KABYLIAN asseguèsse-ameguèsse KANNADA hosa varshada shubhaashayagalu KAZAKH zhana zhiliniz kutti bolsin KHMER sur sdei chhnam thmei KINYARWANDA umwaka mwiza KIRUNDI umwaka mwiza KOREAN seh heh bok mani bat uh seyo KURDE sala we ya nû pîroz be LAO sabai di pi mai LATIN felix sit annus novus LATVIAN laimīgu Jauno gadu LIGURIAN feliçe annu nœvu / feliçe anno nêuvo LINGALA bonana / mbula ya sika elamu na tonbeli yo LITHUANIAN laimingų Naujųjų Metų LOW SAXON gelükkig nyjaar LUXEMBOURGEOIS e gudd neit Joër MACEDONIAN Среќна Нова Година (srekna nova godina) MALAGASY arahaba tratry ny taona MALAY selamat tahun baru MALAYALAM nava varsha ashamshagal MALTESE is-sena t-tajba MANGAREVAN kia porotu te ano ou MAORI kia hari te tau hou MARATHI navin varshaachya hardik shubbheccha MONGOLIAN shine jiliin bayariin mend hurgeye (Шинэ жилийн баярын мэнд хvргэе) MORÉ wênd na kô-d yuum-songo NDEBELE umyaka omucha omuhle NORWEGIAN godt nyttår OCCITAN bon annada PASHTO nawe kaalmo mobarak sha PERSIAN سال نو مبارک (sâle no mobârak) POLISH szczęśliwego nowego roku PORTUGUESE feliz ano novo PUNJABI ਨਵੇਂ ਸਾਲ ਦੀਆਂ ਵਧਾਈਆਂ (nave saal deeyan vadhaiyaan) ROMANCHE bun di bun onn ROMANI baxtalo nevo bersh ROMANIAN un an nou fericit / la mulţi ani RUSSIAN С Новым Годом (S novim godom) SAMOAN ia manuia le tausaga fou SANGO nzoni fini ngou SARDINIAN bonu annu nou SCOTTISH GAELIC bliadhna mhath ur SERBIAN srećna nova godina / Срећна нова година SHIMAORE mwaha mwema SHONA goredzva rakanaka SINDHI nain saal joon wadhayoon SINHALA suba aluth avuruddak vewa SLOVAK šťastný nový rok SLOVENIAN srečno novo leto SOBOTA dobir leto SOMALI sanad wanagsan SPANISH feliz año nuevo SRANAN wan bun nyun yari SWAHILI mwaka mzuri / heri ya mwaka mpya SWEDISH gott nytt år SWISS-GERMAN es guets Nöis TAGALOG manigong bagong taon TAHITIAN ia orana i te matahiti api TAMIL iniya puthandu nalVazhthukkal TATAR yaña yıl belän TELUGU నూతన సంవత్శర శుభాకాంక్షలు (nuthana samvathsara subhakankshalu) THAI สวัสดีปีใหม่ (sawatdii pimaï) TIBETAN tashi delek / losar tashi delek TSHILUBA tshidimu tshilenga TULU posa varshada shubashaya TURKISH yeni yiliniz kutlu olsun UDMURT Vyľ Aren UKRAINIAN Z novym rokom URDU naya saal mubarik UZBEK yangi yilingiz qutlug' bo'lsin VIETNAMESE Chúc Mừng Nǎm Mới / Cung Chúc Tân Niên / Cung Chúc Tân Xuân WALOON ("betchfessîs" spelling) bone annéye / bone annéye èt bone santéye WELSH blwyddyn newydd dda WEST INDIAN CREOLE bon lanné WOLOF dewenati YIDDISH a gut yohr  

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 581
17.12.2009 20:42:04   
Natasha5
лелеееееееее никој нема што е ова таман најдов време да седнам и никој нема ,па каде сте?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 582
17.12.2009 20:48:16   
mami
тука сум ама ми снемува нет и неможам да пишувам...инаку како сте? како е првата рингерајка?

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 583
17.12.2009 20:49:27   
mis.
се лажеш тука сме

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 584
17.12.2009 21:27:39   
Еца
леле и јас сум тука цело време, ама не ми е добро па само ве читам, што да пишувам, ќе расипувам расположениеuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 585
17.12.2009 21:32:08   
Maria
Што ти е Еца?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 586
17.12.2009 21:37:43   
Maria
Кај сте сите?Сама сум?user posted image

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 587
17.12.2009 21:39:54   
tereza
тука сум и јас само скокам од едно на друго на нетотuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 588
17.12.2009 21:42:39   
Enika
Уф еве сум и јас..цел ден се маткам со превод еден немав време да обрнам внимание тука user posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 589
17.12.2009 21:42:39   
mami
еве сум и јас...се испокаравме пред спиење со Лука и сега можам да почнам со работа, пред да станам свесна за бомбата во собаваuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 590
17.12.2009 21:43:28   
Maria
Се читаме мора да одам да се бањам,user posted image Поздрав

Непосредна врска до пораките: 591
17.12.2009 21:44:47   
Enika
немој Мами зетко да ми го караш user posted image

Непосредна врска до пораките: 592
17.12.2009 22:12:43   
Mamicka3
ајде еца кажи го линкот каде беше шегерезад некни скоро што го постави неможам да го најдам

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 593
17.12.2009 22:20:52   
BEBICA
Zdravoooo!!!
Kako ste?
Moram da vi kazam nesto, denes se slusnav so moite i mi rekoa deka Monika ja videle vo besplatnoit vesnik ''Spic'' kaj delot za reklami na nekoja naslovna Moja beba ili Bebe a toa inaku tatko mi ja videl no vesnikot go zaboravil na rabota.
mene ne mi se veruva deka negde ja ima bez moe znenje no tatko mi tvrdi deka toa e Monika i dek takva slika on ima domauser posted image user posted image user posted image
Pa me interesira dali slucajno nekoj ima Spic da pogleda, iako mislam deka tatko mi se zbunil.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 594
17.12.2009 22:21:00   
Еца
user posted image user posted image user posted image ајде КЛИК ТУКА

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 595
17.12.2009 22:22:51   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Zdravoooo!!!
Kako ste?
Moram da vi kazam nesto, denes se slusnav so moite i mi rekoa deka Monika ja videle vo besplatnoit vesnik ''Spic'' kaj delot za reklami na nekoja naslovna Moja beba ili Bebe a toa inaku tatko mi ja videl no vesnikot go zaboravil na rabota.
mene ne mi se veruva deka negde ja ima bez moe znenje no tatko mi tvrdi deka toa e Monika i dek takva slika on ima domauser posted image user posted image user posted image
Pa me interesira dali slucajno nekoj ima Spic da pogleda, iako mislam deka tatko mi se zbunil.

Како такаuser posted image ајде ако има некој Шпиц нека провери и нека напише

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 596
17.12.2009 22:25:58   
BEBICA
Jas Eca ne veruvam, no tatko mi e ubeden deka toa e Monika i toa na nekoja promocija dali za magazin bebe ili srpskovo spisanie moja beba.Jas uste mu vikam deka moze se prepoznal no on mi veli jas si ja znam vnukamiuser posted image user posted image user posted image
Eve jas utre ke kupam ovde moja beba pa ke vidam da ne ja ima tamu no ne veruvam iako prakav sliki vo nivnata galerija ja ima.user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 597
17.12.2009 23:41:22   
mami
бебица, во денешен Шпиц? ајде сега ке проверам, прееска гледав на маса некои весници, да видам само од која дата се

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 598
17.12.2009 23:51:55   
mami
еве пред мене е денешниот Шпиц, рекламата е за новиот број на Бебе магазин и девојчето личи на Моника...незнам што да кажам, ке го земам весникот со мене на работа утре, ке ја скенирам страната и ке ти ја пуштам Бебице на маил, само пиши ми го во пп

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 599
18.12.2009 8:23:18   
mami
бебице, еве ти ја сликата..па види дали е твоето или неuser posted image

user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?