Mamicka32 -> RE: Во која болница се породивте? (15.9.2011 14:53:30)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka Во ред.....потполно рабирам сите немаме исти болки,различни организми така?? Но да се вика извади го докторе бебето не го сакам ќе умрам??Мислам дајј?? Себичњаклуккк.......па за што одиме таму да ги донесеме на свет нашите чеда што едвај чекаме да се родат! Мислам стварно несакам да навредам некојј ама стварно сум сеуште изнервирана од некој жени таму што ги видов...мислам срамота!! Edans pisav komentar, aj sega uste ednas. Ne e nisto sebicno vo takviot komentar, sebicno e sto nikoj ne i ponudil na pr epidural pa da se naamlt bolkite, sto doktorite si fakaat seir a sestrite osobeno, toa e sebicno. Eve jas imav epidural, koga na kraj mi ja namalija dozata za da gi osetam ubavo naponite RIKAV i rodiv so RIKANJE i zamislete nikoj ne mi kaza zasto RIKAS< sramota e?????????????????????????????????????????? Tuku, mi davaa podrska, me drzaea za raka, rodiv mnogu brzo RIKAJKI dodeka bebeto izleguvase od mene i posle toa i sestarta i doktorot mi kazaa - NORMALNO E DA VIKAS (se izvinuvam zgrasiv , da RIKAS) koga te boli, nisto ne e starsno.
|
|
|
|