miana -> RE: Во која болница се породивте? (7.11.2011 10:26:31)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka Сето ок Јас например парите од свадба повеќето поклон во плико ни носеа ,оделив сума за пораѓај и матични клетки,друго Леона исто има штедна книшка и тоа со сите пари што и ги носеа на сповојница, што пуштаа да си купи братче и сонче ,за крштевка што и дадоа пари ,еве и сега за роденден сите пари и одат во книшка и плус ние кога имаме и ставаме,збор ми беше немора да се лишеш од нешто што му е потребно на твоето здравје после пораѓај,а тоа е нега секако на секоја родилка и е потребна а не на кој како ќе му се погоди персоналот ,па макар и да плачам цел ден од болка секој е различен и има право да си каже неможе секој болка да истрпи ,а тие се таму за да помогнат а не да игнорират.И со мене имаше една што рикаше и тоа кога не одмиваа јас си помислив кој знае што ќе ни прават што толку вика,али не ја игнорираа по саат време милост и немилост .. последно задоволство што ќе си го дадеш за тебе, после секако се оди за Нашите сонца Da,no koga treba da izberes dali ke dadaes za sebe ili za sonceto - jas bi dala za sonceto..takada......Da imam i za mene i za sonceto -ic ne razmisluvam,no koga treba da razmislam dali e podobro jas da se osekam tri dena kako kralica ( a ete po nekoi iskustva sto gi citav i vo sisitina ne e bas najsjajno) ili da i zacuvam maticni kletki -paaaa bi se odlucila za vtorovo....Sekoj ima pravo na izbor neli....Toa e moe mislenje
|
|
|
|