Ikana -> RE: Во која болница се породивте? (8.11.2011 14:13:01)
|
znaci vaka...doktorite u drzavna odgovaraat pred drzavata, i ako nekoj se pozali ili zgresat vednas ke gi strpaat u zatvor, pa dali znaete kolkava odgovornost snosat, pod broj eden. broj dva, doktorot u privatna bolnica sto ke ti zgresi ne odgovara direktno pred drzavata, odgovara pred lekarska komora, no pred se odgovara pred negoviot rabotodavec...znaete koga ke dobiete slucaj protiv privatna bolnica??? nikad!!! nego ke ve ucutkaat samo za da ne tuzite, zasto oni pravat pari i biznis, ako gleame realno, znaci nudat usluga za pari...mozda malce off topic sorry ama sakav da posocam... uf da zaboraviv da kazam....znaci znam drzavno kako e, se operirav tamu lani i so vrski kabli bev pa pak ko site idev vo losoto wc, so smrdlivata postelina i iskinatata spavakica...i vristev koa mi go vadea zavojot i sestrite znaes sto mi vikaa...? pa sto se deres sea uste tri pati ke treba so spekulumot da te otvara...alooooo?? znaci nr praam muabet za uslovi site znaeme kakvi se, mi pravea sega amniocenteza u drzavna i samiot doktor mi vika...glej nagore broj si pajacinja...znaci svesni sme kako e drzavno, ama mene toa sto mi trebalo jas samo drzavno sum mozela da go dobijam...mi ja svakas poentata?
|
|
|
|