Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Да си направиме листа за да се преброиме кои се ќе бидеме на оваа дружба бива :) Вклучете и број на дечиња кои ќе дојдат отприлика да знаеме колку играчки да носиме. Се надевам дека сите заедно ќе се запознаеме со самохрана.мајка и со родителите на деца со посебни потреби и оваа дружба ќе направи нови пријателства.
Ајде кој сигурно доаѓа во недела, го почнувам списокот продолжете:
-samohrana.majka + 1 дете -околу 10 тина дечиња со посебни потреби и нивни родители -Annamolly RR + 1 дете -Виктори РР + 2 деца - Julie - Ivana - Natuska85 RR + 1 дете - temjana - Andriance + 1 bebe Andrej - Џесика рр - blue_blue + 2 деца
Ајде само времето да не послужи упм, цел месец од дома немам мрднато и денес кога излегов ме мавна чистиот воздух ми се сврте Ама таман до недела ќе се навикнам на одвишок кислород чист
И јас доаѓам со едно дете сум (мало е не знае да игра ама ќе се радуваат децата со неа) одвај чекам . Виктори можам да поминав да ве земам со децата ако немате испланирано нешто?
< Поракaта ја уредил libra.n -- 10.2.2012 10:01:11 >
Jas kupiv trenercinja i igracka, dali ke dojdam ne sum sigurna poradi vremevo, Filip nema ni 2 meseci Vo sekoj slucaj ke pratam po luci ona sigurno ke doaga.
< Поракaта ја уредил kikicka -- 10.2.2012 20:37:38 >