Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски јас за жал го откажувам моето присуство бидејќи М. уште ми е настинат и никако не ми се изнесува по студов Се надевам на следната дружба ќе можам да присуствувам и тогаш ќе ве запознаам сите Убаво да си поминете и гооооолем поздрав до сите што ќе присуствуваат
lele dva dena go mislam bobo, dusicka mila! stela, se gledame i so tebe utre. inaku, samo sto zborev so samohrana.majka, utre sigurno doaga so nikola. jas se odjavuvam do ponedelnik, doma mi e rasipan monitorot. se gledam utre EDVAJ CEKAAAAAM!
И јас доаѓам сама. Нема шанси и Н. да ја носам со мене и 3 големи полни ќеси. Башка и некако рано е, а и сакам малце да се релаксирам и изнамуабетам со вас.
Неколку дена се немав уклучено на интернет. Доаѓам и јас. Во 11 ќе поминам да оставам некои работи за детето. Нема да можам да се задржам, бидејќи одма се враќам дома. Се надевам вие дека убаво ќе си поминете. Поздрав :)
fala ne e nisto za izminatiov den bidejki e mn malku samo fala bese prekrasno, site vie koi bevte tamu bevte fantasticni najgolemo bravo na svet za vas jas bev premnogu vozbudena i ednostavno nemav zborovi ne od vasata humanost tuku od vasata sirocina i od vasiot nacin na koj seto toa go napravivte da bide tolku fantasticno posebni ste i premnogu mi pomognavte ne znam dali ke imam prilika da vi se odolzam nekogas a sakam da mozam. Sin mi ne sakase da si odi bidejki mu bese ubavo i prijatno kako i na mene, koga trebase da vi se zablagodaram vo mene se zastana pa i zborovite, znam samo deka stoev pred luge koi ne gi poznavam a mn mi znacat a i deka tie luge ne me poznavaat i storija se za mene i odednas zborovite nemaa vrednost. VE SAKAM SITE OSTANETE PREKRASNI KAKO STO STE I VO IDNINA VO MENE GLEDAJTE KAKO VO VAS NAJDOBAR PRIJATEL FALA NAJMNOGU I BIDETE NAJSREKNI VIE NAJDOBRO ZNAETE KAKO
Си поминавме мноогу убаво! Ти си една прекрасна личност и треба таква да си останеш. Имаш златно здраво детенце коешто ти е најголемо богатство во животот. Многу ми беше убаво дружењето и со децата од Дајте ни крилја и со Ребека и се надевам дека пак ќе си направиме една убава и пријатна дружба.
А самохрана. мајка се надевам дека доби многу убави корисни работи за синчето и дека барем за кратко ги заборави проблемите! Те чекаме пак во Скопје!
Ајде кој сликаше да се јави на рапорт и да ставите слики.
Zurkata beshe navistina ubava,malku bev i vidov no dovolno beshe za da osetam kolku beshe veselo.Samohrana.majka ova beshe samo kapka vo moreto koe tek ke go doziveesh so ubavini,ti posakuvam mnogu srekja i se nadevam malku pomognavme kako materijalno taka i duhovno.
Вчерашниот ден ми беше прекрасен. Целата просторија беше исполнета со позитивна енергија, со љубов и убави мисли, и ова расположение ме држеше цел ден. Се надевм дека и во иднина ќе се организираат вакви хуманитарни акции, вакви убави дружења ќе имаме и со дечињата и родителите од `Дајте ни крилја`. Самохрана.мајка, се надевам дека ти помогнавме малце од малце да застанеш на нозе, се надевам дека успеавме да го насмееме твојот мал прекрасен син и искрено се надевам дека ќе се дружиме тука на страниците на Рингераја.
navistina druzbata na ringerajki bese odlicna, a se iznaigraa i malite ringerajcinja. Se nadevam deka i pomognavme kolku tolku na samohrana.majka, za odgleduvanje na svoeto detence barem izvesen period. Pozdrav do site
Браво за сите кои дојдоа и ја разубавија дружбата. Едно од дечињата со посебни потреби во количка на испраќање не замоли и во иднина да го повикаме кога ќе се дружиме во игротека
Самохрана.мајка е една силна и храбра жена на која исе восхитувам.
За сите кои донираа благодарност а за сите оние кои сакаат да донираат а немаа можност да дојдат може да ни пратат е-маил на filantropija@ringeraja.mk и ќе ги информираме каде да ги достават донациите за самохрана.мајка.
Луѓе стварно супер си поминавме, ама јас уште една средба ќе побарам за брзо , се запознав со многу од вас ама не ги запамтив имаињата и никовите , еве на пр. со Везилка не знам дали се запознав, со Стела...како и да е, ќе се дружиме, само нека се запролети
Druzbata bese navistina super, iako jas bev na kratko, moeto zverce zaspa - da mi teknese da si ja zemam kolickata ne ke bese loso. Um za drugpat. Vazno, iako bese kratko, bese slatko. Bas mi e drago sto uspeav da zapoznaam nekolku ringerajki, i sakam naskoro da se povtori ova, ne mora da ima specijalen povod
Libra i jas isto del ne gi zapametiv koi se, a se zapoznav so mama toci, natuska i dzesika (komsikite), ama se nadevam ke se sretneme povtorno da go prodlabocime naseto poznanstvo, pozdrav do site mamicki so golemi srca
Колку убаво се чувствува човек кога ќе помогне некому... се чувствувам олеснето, позитивно, можам да кажам и подобро дишев вчера кога ја осетив таа атмосфера. уште еднаш ќе кажам- со здравје и среќа синчето на самохрана мајка да си ги користи сите донирани работи, и побргу да се видиме пак