slavicav -> RE: Не сака да јаде! (23.11.2010 18:47:05)
|
Eve ne i nas tuka [sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif] ednash pishuvav vo druga tema ama ke pisham i ovde.Od 4 mesec pa navaka poslabo napreduvavme a sme mnogu hiperakivni niedna sekunda e sedi mirno[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] i dr.reche da probam da i dadam ad i jas pochnav so site moi ekperimenti i kupiv aptamil1,hipp probiotik 2 i tuka zastanav,ne sakashe ni vo kasha a kamoli da pie i si rekov ne mora pa si gi kupuvav mlechnite kashi i si gi jadeshe...ok nekogash znaeshe da zabushava ama nema veze.I po nekoe vreme normalno mi se namali mlekoto i me fati nekoja panika deka koga ke trgnam na rabota neznam dali ke mozam da izlezam i da mu dadam da cica,pa kako bez mleko,a i da ne jade se isto pa isto i ...itn. I si pochnav pak,kupiv humana 2,aptamil 2,novalac 2 i nishto nesaka ova moe dete,znachi ke napravam kashichka i ke buntuva moze da se sluchi da ja izede ama mnogu malku ama so plachki ke zavrshime i na kraj duri i mi e luta pa butuva i za cicanje I eve nekolku dena probuvam da i dadam od shishe nejke da go vidi i se rasplakuva i se voznemiruva tolku shto nesaka nishto.I veke neznam shto da pravam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] ne forsirav samo probuvav ednash dnevno da i dadam ama ne biva.Za popravanje ne mora mnogu da se poprava na 7 mes.tezime 7080k,imav moznost pa ja vidoa do sega nekolku dr. i mi rekoa deka e hiperaktivna i nema da kachuva na kilaza mnogu,no deka e zdravo i cvrsto dete.A inaku odkoga ja primivme vakcinata na 9 ovoj mesec detevo zbesna ne saka da sedi nikako za da jade aj si vikam nervozno e izvadi zapche [sm=bravo.gif]na 12.11 aj dobro ama ova sega e uzas,nikako nesaka,mnogu e nervozna,samo neshto kvichi posebno navecher.A nesaka ni zelenchuk dajte nekoj predlog shto so shto da mesham I toa e malku sum[sm=smiley19.gif] deneska sme samo na cicanje.I ponudiv kasha mlechna sabajle nesakashe zavrshivme so cice,zelenchuk isto ne sakashe pa so cicanje i sega si rekov aj ke probam da i dadam mlekce zavrshivme so plachki i poveke ne se osuduvam zashto duri posle toa ne sakashe cuceto da go fati [sm=smiley13.gif]najverojatno treba da i davam samo toa shto go jade.
|
|
|
|