sandriana RR -> RE: Не сака да јаде! (27.9.2013 9:20:32)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: anailisav mamicki da ne najdovte lek a jadenjevo,moevo dete nikako ne saka budno da jade,smenivme i mleko na aptamil sme sega no samo aspiena go jade i nego,a do koga ke bide vaka ima li nekoj so iskustvo da mi kaze?inaku kasicki pocnavme da jademe no po 2-3 lz.samo poveke ne doseduva deteto da jade i samo sto pocnavme uste ne znae ubavo da golta gusto pa toa ne moze da ja zasiti?se nadevam ke mi odgovori nekoj i da me posovetuva.... pozdrav4e do site mamici ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva ИЗВОРНА ПОРАКА: anailisav mamicki da ne najdovte lek a jadenjevo,moevo dete nikako ne saka budno da jade,smenivme i mleko na aptamil sme sega no samo aspiena go jade i nego,a do koga ke bide vaka ima li nekoj so iskustvo da mi kaze?inaku kasicki pocnavme da jademe no po 2-3 lz.samo poveke ne doseduva deteto da jade i samo sto pocnavme uste ne znae ubavo da golta gusto pa toa ne moze da ja zasiti?se nadevam ke mi odgovori nekoj i da me posovetuva.... pozdrav4e do site mamici moeto dete bese takvo ,od tri meseci prestana da pie mleko buden,do godinaipol go hranev so mleko samo dodeka spie,nemozev poinaku pekolen period mi bese toa,samo ako mrdnev dodeka se hranev toj bese razbuden i odma go butkase siseto,posle godinaipol se smenia rabotite pocna da pie buden i go sakase mlekoto,ni voda ,ni caj nisto ne piese od sise,se davav so lazicka,sega e 3,5 god i pie mleko pie sve,neznam sto da ti kazam ednostavno ete ima takvi deca,go nosev na razni doktori i toa najdobrite go pregledaa i nikoj neznaese da mi kaze zosto,mnogu se nervirav sesto pomisluvav ama ete ke pomine,mozebi kaj vas nema da trae tolku dolgo daj boze,samo treba mnogu nervi i trpenie,eve sega imam bebe 7,5 meseci i ona od 4,5 meseci pocna taka da se odnesuva sega i na nea i go davam taka mlekoto uspana,vo temata ne saka da jade imam pisuvano za toa,pozdrav i pobrzo da vi pomine toa hranenje u son
|
|
|
|