mila 3 -> RE: Лето 2012 (3.7.2012 18:31:36)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena* ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 mm zapnal pak da nea vrasna ama mene nekako ne mi se odi pak tamu, pa se staviv vo akcija[sm=smiley36.gif] najdov ponuda za Hanioti vo Hotel. Grand Victoria epten mi fati oko i so cenite se dobri, ama nemozam da najdam sliki od plaza samo od bazeni[sm=zmeden.gif] a i malku e podaleku od plaza okolu 200 metri, ne deka e nesto mnogu ama so bebe nataka- navaka. Da ne bil nekoj? Nie bevme vo Hanioti pred nedela dena, vo mnogu poubav hotel od Grand Victoria, hotel Naias se vika i e na sama plaza, so bazeni, igralista za deca, barovi i sl. Go imas vo ponuda vo PilotTravel, ponudata e so dorucek, i nema sto nema za jadenje, se sto moze da ti tekne deka ti se jade i poveke od toa, a sobite se celi apartmani so kujna, kupatilo, centralna klima, sekojdnevno cistat, i sadovite vo umivalnik ako gi ostais ke ti gi izmijat [sm=jezicek.gif]...arno ama na plazata pred hotelot , vo vodata ima edna odgromna dolga karpa so po nekoja treva ili eze, i mene mi bese jezivo da vlagam, pa tuka se slapkavme vo plitkoto, a na 20 metri imas gratska plaza na Hanioti so pesok, ama i guzva [sm=jezicek.gif] Inaku hotelot e raj za deca i toplo ti go pretoracuvam, nie bevme so 6 mesecno [sm=duda.gif]...pozz Gi vidov slikite sto si gi stavila na FB, stvarno e super, toa so sadovite mi se sviga najveke[sm=smiley36.gif] Ama cenite za vo avgust mi se solenki malce
|
|
|
|