Nadezna -> RE: Лето 2012 (11.8.2012 5:02:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance ИЗВОРНА ПОРАКА: Nadezna Ve citam i se cudam... Trcankata 90 % od vas vo Grcja.... Dobro be zeni, imate li malku oset____ bre, pa ve gazat re cela godina, u leto vi gi krsat kolite....A vie gi punite pari..... PO NIEDNA CENA I NIKOGAS! PA I DA MI PLATAT, NEMA DA ODAM TMU! Mizerija.... Однапред ќе ти се извинам ако те навредам ама, олкава малограѓанштина оддамна не сум прочитала... вака...јас пред се одам таму кај што ми е мене убаво. кај што ми одговара за џебот и пред се за детето.. море кое е толку топло, чисто и пред се блиску..се разбира и ефтино...мене ама ич не ме интересираат политичките работи во земајата поготово што истите ГИ НЕМА во туристичките места..таму бре веќе се е прилагодено за македонци и срби како најбројни гости.. ама целата ситуација се подгрева баш од вакви луѓе кои се ограничени ... И ДА, ќе им ги дадам парите на грците се додека за малку пари ми даваат море, комоција и уживање...а не да се јавам на РАДИКА у Маврово и да ми кажат дека и покрај тоа што ќе ручам кај нив ( кафе е 200 денари инаку ако не сте знаеле) да ми кажат дека само за надворешниот базен да го користам треба да платам 900 денари???? мислам важи нема проблем Гледам Андријанче одма ме упишала у Малограѓанштина,за гревови. Вака, Цурице, кога оваа Малограганкава ке нјаде време да ти пише како нашите Македонци ги бркала истата таа земја, ги убивала со бурња со безин како бомби, ги затворала во затвор затоа што си ги учеле децата на нивниот мајчин јазик да зборуват, им ги запалила куќите и и избркала од родното парче земја, кога оваа Малограѓанка ке најде време да ти каже колку наши деца останале по рововите , колку мајки биле одвоени од децата и зафрлени низ разлицни земји.. Што сакате правете,снобови , со вашите пари, ама ако набрзо и на вас ви се слуци нешто сличнио, ке ве видам како ке реагирате. Во мегувреме, Андријанце, терај си го својот Монденски живот за сите пари. Толку ти сече за да размислиш подалеку. И малку едукација . И секој твој денар е денар за крвниците. Кои , ако малку си в тек со настаните, се уште поактивни сега!
|
|
|
|