RE: Лето 2012 (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Излети и годишни одмори

Порака

kikicka -> RE: Лето 2012 (5.3.2012 15:19:56)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Го погоди на крај ,мене Савана ми пишаа ги прашав за фурка овој хотелов што ми го кажа наташа и рекоа понуди крај на неделава ке имале па ке ме известат. Овој мм некако ич не е загреан за ваму ми го пука филмот ама нека нека има време јас ке мозгам до мај некако да одиме фурка не за друго друштвото ке е Закон !

Mimushka -> RE: Лето 2012 (5.3.2012 15:32:08)

Она од Турција стварно рај за очи и душа.Колку е далеку од Скопје?Со цени како се?
А дали некој ке оди во Албанија летово или бил ли некој во скоро време?

brineta88 -> RE: Лето 2012 (18.3.2012 1:27:11)

Дали некој ќе може да ми каже како се движат цените во неа врасна за сместување и остало

Annet -> RE: Лето 2012 (18.3.2012 10:58:41)

pred dve godini bevme vo septemvri 180 evra plativme za 3krevetna soba i pat ,e.nemase 2 krevetni zatoa zemavme pokomotno,preku TA Bran od Prilep,mn ubav apartman imavme najgolem bese vo vikala,so kujna kupatilo i soba za spienje,kukjata i sobata ne bea oddeleni,so sank samo,ama ubavo bese,na prizemje i ubav golem dvor,za so detet e mnogu ubav,Vilata se vika NIKI[sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88

Дали некој ќе може да ми каже како се движат цените во неа врасна за сместување и остало

kikicka -> RE: Лето 2012 (19.3.2012 16:25:59)

леле Савана имаат понуда и за во Сани бич и за во фурка Хотелот Халкидики РОјал с паа да видам мажле шо иманамислено сакам фурка да сменам малку ама ке видеме .Цените се убави не е скапо во фурка околу 26 е почетна цена до 80 евра стига а во сани е од 100 па надаље! АМА за САНИ можам да кажам дека е рај и плажа и хотел и се.

Andriance -> RE: Лето 2012 (19.3.2012 20:01:30)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

леле Савана имаат понуда и за во Сани бич и за во фурка Хотелот Халкидики РОјал с паа да видам мажле шо иманамислено сакам фурка да сменам малку ама ке видеме .Цените се убави не е скапо во фурка околу 26 е почетна цена до 80 евра стига а во сани е од 100 па надаље! АМА за САНИ можам да кажам дека е рај и плажа и хотел и се.

eeee Sani....top najtop...ajde smenete mesto elate u Furka...obavezno kje se ide u Sani eden den...

Ina11 -> RE: Лето 2012 (19.3.2012 20:45:56)

Koj e raspolozen za Sani, da znaete Netbej imaat sekogas najdobri ponudi za tamu,a isto mesto od rangot na Sani mozam da go preporacam Oceania Club :)
Nie uste se mislime, definitivno ke bide Grcija i toa vo avgust, taman da prkneme malku :) Za mesto poveke opcii doagaat vo predvid pa ke vidime.

elenak -> RE: Лето 2012 (19.3.2012 20:49:21)

Зависи кој период сакате да одите. Во шпиц сезона се повисоки цените и ако сакаш на прв ред соба веднаш до плажа исто е поскапо. Инаку за двокреветни соби мислам оти нема поефтино од 30-40 евра, а апартманите се од 50 па нагоре. Ние земаме на втор ред апартман голем( цел спрат) со две спални, голема кујна, остава, купатило исто многу големо, две тераси, со дворче со лулашки и скара за 60 евра и тоа јули или август, во гужвата. Ова на сопствена режија, не сум била никогаш преку агенција.

Octavia -> RE: Лето 2012 (20.3.2012 9:07:36)

Во Неа Врасна минатото лето плаќавме 80 (или 85 [sm=zmeden.gif]) евра/ден апартман во првиот ред (на сама плажа, буквално), простран, како мало станче, две спални, ходник, купатило, кујна со трпезарија и тераса, клима, ТВ (само не беше со поглед на море [sm=smiley13.gif]). Оваа цена беше за средината на јули.

JovanaJ -> RE: Лето 2012 (20.3.2012 9:14:01)

Nie lani vo Nea Vrasna imavme malo apartmance za 45 evra denvno. Znaci spalna , kujna i kupatilo. Na prizemje so dvor. Ubavoto bese toa sto vo dvorot ima golemi drvja i senka znaci vo bilo koj period od denot. Kukata bese na samata plaza, znaci prv red. Ama sega gledam deka za ovaa godina vo istiot termin (pocetok na Avgust) se pokaceni cenite i sega e 65 evra. Ne sme pocnale da razgleduvame ponudi uste pa neznam dali pokacuvanje ima onaka opsto kaj site ili samo ovie apartmani se pokaceni za ovaa sezona...

kikicka -> RE: Лето 2012 (20.3.2012 9:35:37)

Абе и вас ке ве карам избрзавте ама ај...во Сани за во фамилјарна соба од 90 квадрати исто како студиата сто се во вилите за 70 евра изпаѓа и тоасо појадок и вечера и ефтино е стварно се исплаќа во таков хотел. цела соба е 140евра за 4 лица
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

eeee Sani....top najtop...ajde smenete mesto elate u Furka...obavezno kje se ide u Sani eden den...

Natuska85 -> RE: Лето 2012 (20.3.2012 9:57:12)

Кикичке како и да е во Сани е изгор скапо за таму да го поминеш цел одмор,за Македонци не е,е е сеа вие дека сте странци може и ќе ви одговараат ценитеее[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Шала на страна стварно знам дека е изгор така да ние туто комплето рингерајки,рингерајковци[sm=smiley36.gif] и рингерајчињата на ден два сигурно ќе препариме во Сани,а ќе си спиеме во Фурка[sm=smiley36.gif]

ananikol -> RE: Лето 2012 (25.3.2012 1:43:22)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0325/o1j-Photo0.jpg[/img]

Nie letoto ovaa godina ke go pominime doma kako i zimata na istata plaza

[img]http://www4.slikomat.com/11/0325/y8c-Photo0.jpg[/img]

Eve veke se stopluva..podgotveni sme[sm=bravo.gif]

vale* -> RE: Лето 2012 (26.3.2012 11:19:17)

PRIJATNO SUM IZNENADENA KOLKU MNOGU IMA ZAINTERESIRano za odmor.a seuste e rano. nie uplativme uste vo januari vednas stom ja izvadi savana ponudata od 03-06do17-06 vo polihrono.sakam da kazam deka ovaa god. znaitlno se pokaceni cenite vo juni.nie so savana odime nekolku god. i ovaa god,e mnogu poskapo.inaku i falkon ima mnogu ubavi ponudi. grcija e preubava za so mali deca i plus mngu e blisku za 3 saati si so kola od kracite .pozd

bosa -> RE: Лето 2012 (5.4.2012 9:26:09)

Ние најверојатно оваа лето ќе одмараме на Халкидики, но точно на кое место, не сме одлучиле.
Се мислам за Неа Потидеа, дали некој бил, таму, какво е местото, има ли можност за забава на децата, каква е плажата, водата и сл.

Mihaela 2010 -> RE: Лето 2012 (5.4.2012 9:35:41)

Bosa nie lani,potocno na 1 septemvri bevme tamo,i da ti kazam ubavo si pominavme.Znaci nemase voopsto guzva,se bea bracni parovi so mali deca,i stvarno isteravme ubav odmor.Mirno tivko mestence,vodata bese ubava,sega ne nesto posebno najdobra ama pa zatoa odevme vo Sani Bic edno 8-10 km odaleceno i tamo e bozji raj,i pesok i voda bistra.Inaku ne ocekuj vo Nea Potidea nekoj poseben nokjen zivot,ima kafici picerii,malo parkce za decinja i to..

bosa -> RE: Лето 2012 (5.4.2012 10:54:33)

Ние нема да одиме со кола, да би били со кола сигурно ќе тркневме до Сани бич или до Неа Мауданиа, тие се блиску до Неа Потидеа, но дали има можност со автобуси да се иде до другите соседни места, дали имаш сознанија Михаела, со такси сигурно е скапо! Ти благодарам на одговорот! поздравче

dostickage -> RE: Лето 2012 (9.4.2012 12:02:46)

Nie uplativme vo petokot za vo Hanioti 9-16 juni.
Vo hotel Tropical so dorucek i vecera.
Posto fativme early booking si dobivme i 20% popust i ni dojde super.
Inace odime peku TA Pet.
Hope deka kje si pomineme ubavo

Melanija RR -> RE: Лето 2012 (13.4.2012 13:21:11)

Тешко дека ќе видиме море годинава од се и сешто трошоци.
Туку ми се уврте во глава барем викенд во Негорски бањи?Има некој искуство,бил,чул од некој?

Pepelaska * -> RE: Лето 2012 (13.4.2012 13:27:10)

Негорски бањи е прекрасно место, е сега јас не сумпрестојувала таму ама сум чула дека престојот и сместувањето се добри а местото е рај за душа.Не знам со кои зборови да го опишам.

Melanija RR -> RE: Лето 2012 (13.4.2012 13:48:39)

На нивната страна има убави слики,мир,природа,и има 3 хотели Јасен,Илинден и Божур,три различни стандарди со понуди од полнпансион или полу.незнам дали во цената спаѓаа некој од третманите или не.Фаќа окце за природата[sm=smiley1.gif]

Kockicka -> RE: Лето 2012 (13.4.2012 14:18:32)

A gledam zainteresirani za mojot kraj pa da si pofalam Negorski banji e super mesto so mnogu zeleniloooooo i super parkce so igracki za malite ringajajcinja za cenite bas ne sum informirana no znam deka koristejneto na baznot so topla voda i ne bese nesto skapo i da ne e vkluceno vo cenata kolku st se sekavam nekade okolu 100 denari bese no ne me sfakajte zdravo za gotovo.A koj ke doaga na kaj negorci blago bi im preporacala i da fatat na kaj patot bogdanci dojran kade sto se naoga i eden prekrasen ribnik so prekrasen restoran i mnogu patki satki i isto prekrasna priroda Lele se otepav falejki ja Gevgelija ama pa stvarno ni e ubava [sm=smiley14.gif]

Melanija RR -> RE: Лето 2012 (16.4.2012 23:18:50)

Kockicka фала за информацијата,а штом е за фалење само фали [sm=smiley1.gif] па може идеи и за околината таму

kikicka -> RE: Лето 2012 (17.4.2012 15:30:36)

Цуриии во ФУРКААА идам и јасс конечно мм се одлучи ,најдовме убав хотел само незнам дали ке сме близу вас може ке сме на 500м или 300 оддалечени ама нема врска ке биде иди ми дојди ми битно таму ке смее сите заедно[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] едвај чекам да дојде јуни!! ЈУПИИИИИИИИИИИИИИ

Natuska85 -> RE: Лето 2012 (17.4.2012 16:20:32)

Фурка има да грмииии од рингерајките[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>