Ikana -> RE: Лето 2012 (7.5.2012 16:18:13)
|
Како немаш...а бузуки__[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]?? Туку пиши ајде на нет апартмани и вили, Ситонија или Касандра, па гратчето кај што сакаш да одиш, или апартмани и вили и местото кај те интересира, и ќе видиш нели бројчиња и почни да се јавуваш и да прашуваш колку и кога и како. За во Вурвуру, ние бевме сместени првиот пат во комплекс приватен со апартмани, трокреветни или четирикреветни има, со тераса и кујна, на приземје и први спрат, Јоана се вика вилата. Вториот пат не ми текнува како се викаше вилата, ама малце поскапичко беше, али лудница куќава, со плазма тв, се чичка ново, трособен апартман, кујна, купатило лепота. Нешто подоле исто од апартманиве на Јоана. Е сега плажата на Јоана беше многу убава, песочна бела, милина, а смештајот поевтин. Сега цените незнам како им одат, јас бев пред 4 години. Башка ние и глисер си изнајмивме, можете и вие, воопшто не е скапо и се утепавме од шетање по плажи, а и наши пријатели дојдоа со јахта што ја чуваат во Портокарас, пола одмор на брод го поминавме, а бе милинааааа!!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|