RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

kikicka -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:14:32)

еве полека поле се котиме пак во дневнава [sm=smiley36.gif]

mama26 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:15:06)

milo mi e ikana sto ti pogodiv ete i jas da znam nesto

ako imas nekoj son pak bi ti protolkuvala sekako ako znam

mama26 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:17:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

kako voski[sm=smiley36.gif] tuku sala na strana neznam sto e so kompjuterov ama malku ama na fb odamna nemozam da se uklucam ima nekoj problem neznam sto se koci ne mi dava bukva da pisam a kamoli pasword a eve tuka za rr mozam[sm=zmeden.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:20:02)

Оди си на Хромот мозилата кочи ептен бавна е ко желка! ее ова со вошкиве [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] упла имам од вошки бе уште сега мислам Л ако фати што ли ке им правам!
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

kako voski[sm=smiley36.gif] tuku sala na strana neznam sto e so kompjuterov ama malku ama na fb odamna nemozam da se uklucam ima nekoj problem neznam sto se koci ne mi dava bukva da pisam a kamoli pasword a eve tuka za rr mozam[sm=zmeden.gif]

mama26 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:28:04)

kikic mnogu se rabiram jas od hrom ili gugle gigle ne sum tolku po kompjuterive stara sum veke da ucam ama ke napravam nekako nemoze vaka uste dolgo..eej a za tie voski spremni ke sme so cesli hahaha i sinov u skolo ovaa godina pa gi cekam neka mi dojdat mame [sm=hudicek1.gif]nivno[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:42:05)

клик тука и спушти си го хромот како пребарувач

kikicka -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 20:44:03)

шта да ви причам се спремам за слабеење,ко тенк се осеќам зопто чекам тетката да ми дојде....а мм си дојде дома со пица и пиво и сега??? да не јадам а...хахаха има цела да а снема[sm=smiley36.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 21:19:32)

Се накотивте тука У дневнава а ?[sm=smiley1.gif] МЕ изнасмеа со ова накотивте ( мене на зајаци ме асоцира)[sm=smiley36.gif] , петок навечер кога ќе ми текне, пред неколку години 9 и 20 се спремав за У град со дечко ( мажле сега) па шминки, па штикли ех ех, а сега ќе си седиме во дневна соба, ама ако убаво е и тука се во свое време иако некогаш ме фаќа мерак за тоа.
Попладнево си бев кај една другарка се немаме видено одамна,се изнамуабетивме си се одморив психички , таа се спрема за свадба, па за бебенце ( бремена е)..Ех што било убаво да мрднеш од дома.
А кикичке ја и ти само се токмиме за слабеење а никако да почнеме арно почнав со јаболкјата ама сега мавнав 2 банички со сирење[sm=pujs.gif]

[img]http://img1.obrazkyanimace.com/oa/009/007.jpg[/img]

kikicka -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 21:48:17)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] леле чути не лафи [sm=smiley36.gif] ова на дијалектот мој [sm=smiley36.gif] абе шо се секираш за некој 4 години и ние ке испаѓаме има време малади сме на стари години ке отвараме[sm=smiley36.gif] Високи штикли и црни чорапи КЛИК
Уживајте во вечерта јас перкам пивце ајд наздравје и добра нок !!!

Olivia -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 22:23:06)

Некоја салата за мезе има ли тука за диетарките или да бришам од тука?

nadica -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 22:27:52)

[image]http://sharemykitchen.com/wp-content/uploads/2010/04/Zelena-salata-Traditional-Bulgarian-lettuce-salad.jpg[/image]

mamicki -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 22:31:37)

Jas se za..av, pocnav da ja drzam taa dietata so portokali, jajca i kiselo mleko, demek i celulitot go namaluvala. Izdrzav eden del, denes mi e prv den od vtoriot del od 5 dena, mi se jade, mi se place, nervozna sum kako kucka, ama me fatil eden inaet, si vikam eksik i karakter i se aram da mi e ako ne mozam da se iskontroliram 3 nedeli i taka...

Olivia -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 22:35:05)

Мамички издржи ке се изненадиш од резултатите, испробано докажано милион пати, Надица срцка си , ете кој ми мисли добро ја седнувам да кркам салатка мх мх мх

mamicki -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 22:39:48)

Jas kje vi fakjam seir na salatata i kje podgoltnuvam, ama koga kje go izmaznam zadnikooooooooov [sm=jezicek.gif]

Dimana -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 6:15:48)

Dobro utro ,go fativ jas denot od pet sum stanata i naspana ,da se pozalam raceve mi otekuvaat dur spijam i mi trnat sto li ke e ova sega rano mi e za otoci ,ama si najdov lek vezbam dur spijam cim pocnat da trnat si gi krevam vo vis i pravam vezbi mm go uplasiv pred nekoj den mislese bladam vo son i deka se spremam da go udram pa tivko mi zbori razbudi se srcka samo los son e toa [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 8:01:01)

Добро утро и од мене! Јас сум станата уште од 7, се истуширав, си пијам кафе и уште малце ќе почнам да се спремам за на интервју!!
Џесика, ајде крши нога денес!!!

bombica -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 8:12:30)

Добро утро женски! И јас сум станата од ниедно време П. неколку ноќи не спие мирно се траќа го мачат забите.
Мацо со лесно на интервјуту, стискам палци да ја добиеш работата.
Ај да послужам кафе за ранобудните [sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0317/esu-200804.jpg[/img]
Ааа и џесика е денес на интервју.Ајде Џесика и тебе со лесно[sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 8:15:04)

helloo i od mene,uf sto ubavko kafence bombica,i jas cela nok ne spiev i kaj nas istiot problem,stanati sme si igrame od niedno vreme,ama denes ima da se iznasetame,vcera se spremivme so proletna garderoba sega nisto ne ne zapira :))))
Zenski imajte ubav vikend :))

Luci -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 8:21:37)

Добро утро и од мене, и јас ранобудна зш стандард секоја сабота сум на работа а работа нема ама ич ич ич. Женски и јас ќе ви правам друштво за кафе ајде
Маца и Џесика среќно денес па пишете како сте поминале

kikicka -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 8:21:49)

Добро утро!!! Јас сум наспана овој тајминг на Л ми се допаѓа ама да видиме колку дена ке го спроведуваме[sm=smiley36.gif] Димиана земи си магнезиум мене така во сон ми праве рацете и плус грч ми фаќаа нозете па мм ме масираше у сон кога ке списнев јас ГРЧЧЧЧ!![sm=smiley36.gif] ајд наздравје кафенцее!!

Felly RR -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 10:00:26)

Добро утро и од мене. Ајде Маца и Џесика, да не израдувате со убави вести.

kikicka -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 10:14:31)

АЈДЕЕ ЧЕКАМЕЕ!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Добро утро и од мене. Ајде Маца и Џесика, да не израдувате со убави вести.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arh_diz -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 10:24:20)

Maca i Dzesika cekame ubavi vesti

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 11:01:07)

Добро утро и од мене.Ние од 7.30 сме станати некако наспани и јас и мм ,[sm=duda.gif] стана кај 8.Еве го сеа пак спие го чекам кај 12 да стане и да му ја летнеме тројцата на шопинг[sm=bravo.gif].

Маца,Џесика чекаме само убави вести[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[img]http://www.goodlightscraps.com/content/good_luck/good-luck-5.gif[/img]

kikicka -> RE: РР дневна соба (17.3.2012 11:27:41)

Госпожи еве ви една песничка за убавово време! КЛИК

Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>