Ikana -> RE: РР дневна соба (28.2.2012 14:36:36)
|
Lele lugje se mrdnavme od vcera navaka! Prvo u niedno vreme ni snema struja PAK, pa trci kaj moite u centar, tamu pusalna teska, macorot kacen na luster a be haos! Se piknavme site trojca u edno sobce i kjuti traj samo za da doznaeme deka dosla struja posle 2 saati! I ajde umorni si vikame nema sansi sega pak da se pakuvame i nazad, pa si prespavme na moeto devojacko krevetce (dizajnirano od tatko mi, potesnicko namerno da nema mesto za dvajca)[sm=jezicek.gif] se skichmivme cela nokj, a bebeto u relaksator i na dve fotelji[sm=jezicek.gif] Krpen zivot rabotava, se budime sabajle, macorot u al se dzitka da se docepoa do siba, mu mirisa na mlekce, bebco saka da se gali, ja vari shishinja ko luda i si vikam maze pakuj se si ideme doma! Stigame doma ja ko so me dal Gospod frik fakjam da cistam, palam bojler go banjame bebeto, se banjam jas, se simnuvam dole i da si stavam casa voda, gleam nema voda! LUD J*BE ZBUNJENOG rabotava! Nikad vaka ne bilo, ni so rabota, ni so nacin na zivot, jebote tri puti u den mi snemue struja, ova e nenormalno!
|
|
|
|