Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (29.2.2012 9:08:01)
|
Леле Тања ама си се потрудила , еве јас од се ќе земам , ма ми е гајле и мрсно и кока кола како сум денес од сабајле преку глава ми е се.Мартин плаче ама баш цела ноќ ( незнам што му беше) само се врти иде се пикува во мене и пишти како исплашен. Сега спие помирни некако. Јас од сабајле ќе се жалам ама не можам веќе немам каде да се олеснам, дома сме сами со свекор ми по цел ден (мм иде дома во 18 и си легнува) свекрва ми и таа е прекувремено, цела куќа е на мене. Свекор ми не мрда од дома ( ми треба приватност и мир).Син ми игра со него и оди го бара за да беснее, кога сме во кујна нема шанси да го наранам, ако нема никој ќе јаде и ако влезе готово прости се со јадењњето.Влечкам тањири и сл во соба. Кога играат со Мартин играат да, ама после тоа детето мие уплашено ( тој не слуша и вика многу гласно) детево се плаши во сон , многу му зборува се му повторува по 10 пати, почна сега и в сон да блада.Ноќеска се изнервирав и му реков на мм плаче од шо е изморен( бладаше возот,коите, што зборувале со дедо му) и тој одма се налути вика ој со кај мајка ти нека одмори таму седи 3 дена,Значи разбирање никакво ако му речам оди речи им нешто да не прават така се лути , јас само се нервирам преку глава ми е од се ама баш од се а најмногу од мм кој нема никакво оразбирање за мене. Дали некогаш ќе даде Господ да се преселам од овде? Мир, тишиина и мирно дете.Доста ми е од не му се аде ова не му давај она зошто вака зошто така.Ексик веќе,Извинете авака ама пукнав
|
|
|
|