Luci -> RE: РР дневна соба (29.2.2012 14:56:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77 ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Добро утро и од мене. Јас ќе ги испијам сите кафиња што сте ги ставиле зашто сум кома, жива не наспана. М. ноќеска пак качи температура и плачеше, аман више, не ми се раатиса детево бе луѓе. Кога бевме на дежурен ни рекоа над 38 т да му давам сируп, под 38 т никако. Ноќеска имаше 38,5 и му дадов ибопруфен и дури после 1 саат му се спушти на 38 , више ни сируп не му делува од што е претруено со лекарства[sm=smiley19.gif] Денес имаме закажано на хомеопат и се надевам ќе видам аир од таму зашто од Зинати, вентолини, сумамеди , амоксилкави, цефаклори, алицефи, нелорен инекции ми е преку [sm=smiley35.gif] Башка терапијата што му ја препиша матичната во понеделникот Зинат и Вентолин нема никакво подобрување, напротив состојбата му се влошува полека-полека[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Аххх ќе пукнаммммм luci abre kakov sirup akkvi cepcinja jas i staviv senf na stapalata celoto i go namackav i i oblekov corapcinja i za 15min ja snema T veruvaj toa ke pomogne stavi i ke vides Сенф??? Прв пат слушам, ама ќе ставам чим викаш дека делува за нареден пат
|
|
|
|