RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Maca25 -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:07:19)

Добро утро и од мене. Дома сум си, си пијам какао.
Срцка моја Нина се чуди што сум дома, цело време ме прашува да не сум болна, па не одам на работа.[sm=smiley31.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:11:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Срцка моја Нина се чуди што сум дома, цело време ме прашува да не сум болна, па не одам на работа.[sm=smiley31.gif]

UFFFF kolku mi e poznata ovaa situacija,mene mi beshe mnogu teshko,po devet godini rabota doma da sednam no kako vremete pominuvashe taka polesno stanuvashe(odnosno se pomiriv)[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

bombica -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:12:43)

Добро утро и од мене.
Женски фала на кафето ќе дрмнам 2 оти едвај гледам.П ноќеска од 3:30 до 5 не спиеше некако успеав да го заспијам спиеше до 7 и сега паѓа за спиење ама не му давам да спие до 10[sm=smiley36.gif]
Ана Моли тебе те зеза притисоков.Зафркнато е ако се навикнеш на висок после нема да го сеќаваш кога ќе се качува.Мајка ми 180 не го сеќава[sm=zmeden.gif]

Beatris -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:14:19)

Добро утро женички најмили. Наздравје кафенце, чајче кој што си пие [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Јас само правам чек ин и бегам зашто ако и денес не се фатам за работа тешко мене [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Мацо кажи и на Нина да не се навикнува многу дека си дома, сигурна сум дека во скоро време пак ќе почнеш да одиш на работа. Стискам палци [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

arh_diz -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:14:48)

Jas ke si zemam kafe na mene mi e nizok pritiokot 80/50 a nekogas i ponizok

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:15:15)

Таков ми остана од прееклампсијата во бременоста. И сега најмногу ми се качува кога имам добиено, а поретко останатите денови во месецот. Ама тоа е тоа, се навикнав.

Него, од сабајле никој не дава за јадење, а? Ајде еден здрав појадок од мене.[image]http://www.trionz.co.uk/blog/wp-content/uploads/2011/01/muesli-trion-z.jpg[/image]

bombica -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:32:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Jas ke si zemam kafe na mene mi e nizok pritiokot 80/50 a nekogas i ponizok

Исто и кај мене посебно сега во пролет страшно ми паѓа се случува и да се онесвестам.Поради ова многу ми е страв сама со П. да шетам[sm=smiley13.gif]

maki1 -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:41:31)

Dobro utro i od mene,jas ke zemam bokal kafe ako nekoj svari.cela vecer ne sme spieni ,M mi kaci T i eve ja sega si igra ama go cekam mm da dojde i da ja nosime na lekar.Od sto nastina neznam[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].

Felly RR -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:55:09)

Ајде не грижи се маки1, може не е настинка. Може се запчињата. (Не знам колкави сте, ама може е од тоа ако нема други симптоми на настинка)

temjana -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 9:58:41)

Добро утро лепотици[sm=smiley31.gif] Јас си го испив какаото, сега се мислам што да јадам нешто ме степа глад упм како мече се направив а мм ме теши дека никогаш не сум била посекси тоа зошто градите ми се како за мис топлес[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 10:24:38)

Добро утро и од мене,Темјана сега ти е најубаво тебе,мене ми текнува и јас пред 2год, бев исто овој период како тебе трудничко и најубаво ми беше ,ми фали тоа време [sm=nosecka.gif]. Да стигнам до 57кг може пак ке останам трудна што поскоро тоа подобро.
Како се диеталки денес мене 2 ден ми е ја почнав пак од почеток [sm=smiley13.gif] ме факаат кризи навечер ама минува .
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Добро утро лепотици[sm=smiley31.gif] Јас си го испив какаото, сега се мислам што да јадам нешто ме степа глад упм како мече се направив а мм ме теши дека никогаш не сум била посекси тоа зошто градите ми се како за мис топлес[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 10:26:24)

Чим си е веселка сигурно ви се забите !
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

Dobro utro i od mene,jas ke zemam bokal kafe ako nekoj svari.cela vecer ne sme spieni ,M mi kaci T i eve ja sega si igra ama go cekam mm da dojde i da ja nosime na lekar.Od sto nastina neznam[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].

Annet -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 10:40:31)

Добро утроженички убави,јас од рано сум станата се сработив дома,сега уште малку одиме па-па,и мажле е дома денес .заедно на шетање.......колку добро чувство,а??
имајте убав ден[sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 10:44:51)

Добро утро и од мене! Се дочепав до фотелјата и компјутерот. Да не се жалам, ама ај че се пожалам, бебчо денес е мало црвено ѕверче, рикаше до сега, и зашто? Сум заборавила цуцла да и дадам. Бљуцна 16 пати, исто толку ја преоблеков, само што ќе и сменам пелена, ете ја моча, ја ставив во релаксатор, вришти се дере и се лизга надоле, пола виси од релаксатор...убаини, милина!
Мацо, мм беше на одмор месец дена сега, го пуштија на принуден со пола плата, и да ти кажам се изнаужива човекот! Е сега јес да бевме кнап, ама мене ми излегоа во пресрет некои преводи и се стегнавме малце! Вчера отидов до кај не го на работа да го видам, смуртен, стемнет цел у фаца, кога не виде нас две се осветли. Така да уживкај си со сонцето домче, паза работа ехееее, ќе се најде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

mama toci -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 10:52:27)

Dobro utro i od mene,da zirnam sto ima vo dnevnava,kako ste mi i da se fakam za rabota pak[sm=smiley36.gif].Imajte ubav den devojki !

Mammi -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:07:04)

Добро утро и од мене Рингерајки. Мм е на работа,а јас си ве читкам и ми се враќа филмот од пред два месеци кога луѓе божји добив работа, ја добив, ама тоа државното биро за вработување сакаше малку да се зеза со мене и 1 година на стенд бај за работа, па ми пукна филмот и си се запишав на факс пак, иако не ми ги рачунаа претходните кредити бидејќи не го дозавршив. И му викам на мм, гледаш дека за се си има причина, ме замоткаа со работата добиена а да не можам да ја прифатам заради прости формалности, ама ете оп бебпче веќе да сме имале во мешето и се си испадна како што требало да си биде. Сега иднава мама учи за овластен преведувач, а плус може од другата година и нешто плус,за бебпче да се гордее со мама,дека не се откажала. Пред се ми помогнаа инспиративните приказни од вас Рингерајки дека само Супер мами имало овде. Поздрави од мене и дајте едно ладно нес за мене и еден убав сочен сладолед на сонцево и право кај мене на тераса ама и цвикера да си земите[sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:14:10)

Добро утро-добар ден и од мене. Си викам ќе влезам во дневнава има сигурно некоја гозба, некоај части за младенци или нема такви меѓу нас што слават? [sm=smiley1.gif]

Mammi -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:20:56)

Абе Луци ако може младенци да се сметаме со година и некој месец во брак ондак ја частим[sm=bravo.gif] Ама мака мачам да ставам некоја слика со богата трпеза една гозба да си направиме...

Felly RR -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:25:19)

Taka e Mammi, нема откажување. Еве јас честам една сладолед торта.
[img]http://www.bakers-corner.com.au/wp-content/uploads/2011/01/Mocha_Truffle_Ice_Cream_Cut_W1827110802.jpg[/img]

mamicki -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:25:51)

Луци, за некоја година ќе прославам сребрена свадба, па и Младенци ќе направам, нема лабаво [sm=jezicek.gif]

Felly RR -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:31:22)

А за тие што се на диета, еве свежо цеден сок, и интегрални бисквити.
[img]http://www.bakers-corner.com.au/wp-content/uploads/2010/12/Double_Choc_Almond_Biscotti_W1023080802.jpg[/img]

Mammi -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:33:59)

Фели ма зѓшто волку ми ја погоди сладолед тортава? Лелелеееее е сега ќе идам на факс и на враќање си купувам една обавезно ете така да се знаеш и ако ми правиш друштво одма фаќај авион инаку маф е и торта и се. А тебе мамички честито јубилеј унапред некоја година[sm=smiley36.gif] И ве молам некое сличе со убави кркензи ставете од мое име дека врска немам од слики ставање

Felly RR -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:40:52)

Леле, Mammi, да ти кажам, што убави сликчиња сум нашла, на една страна. Здивот да ти застане од убавини. Ама остај не смеам да ставам, пола РР е на диета, нека ти каже Виктори што закани доби за една Нутела.
Еве во твое име честам едно Eastermisu
[img]http://www.bakers-corner.com.au/wp-content/uploads/2011/04/3080image.bmp[/img]

Mammi -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:42:30)

Мамма миа лиги течат ли течат...уф уф уште да се научам да ги готвам слаткиве задоволства...море ке сукам ракави денес а и мм како да е заедно бремен со мене само пред фрижидер е главата не ја вади[sm=jezicek.gif]

Тања РР -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 11:42:57)

Добар ден женски и од мене. Еве ме и мене , втора недела по ред со главоболка од утро до мрак[sm=smiley13.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>