AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 10:54:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana АнаМоли стави слики од Верона на фб и ќе ја рашириме веста, на тој начин имаме најдено неколку изгубени или украдени кутриња. Милата таа којзнае колку е уплашена Ставив уште вчера, еве пред малку пак поставив. Пријавено е и во полиција, ангажирани се и познаници да ја бараат во маало, кажаа и на Сити радио... Не знам што да кажам, направивме се што можевме. ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR sega vidov za kuceto Anna Molly, mnogu mi e zal, racete da im se skapat na decistata! A sto rasa e sto ja pomesale so pitbul? Расата е американски стафордски териер и за тие што не се разбираат многу-многу во раси личи на пит-бул... Фала што сподели, мила мама! ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa Ана моли читам и не не ми се верува- вас буквално од двор ви ја грабнале Боже што се нема, се надевам ќе си ја најдете- сирото кутренце. Да, и тоа преку ѕитчето изгледа ја зеле, ја намамиле некако. А таа колку што е мирна и не лае на непознати, гарант мислела дека ја земаат за да си поиграат [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|