RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:43:55)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Туку мене ме вратија од вакцина т.е мм бил да праша и когаи го виделе картонот на М не сакала докторката да ја вакцинира од БСГ,...и сеа што??? [sm=smiley19.gif]

А зошто не сакала да ја вакцинира? И тоа заклучила само од гледање на картонот? а детето го прегледа ли?

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:45:36)

Јас бев на интервју и се вратив одма. Од понеделник почнувам 4 дена пробно, да видам дали ќе се вклопам во работата и дали би можела тоа да го работам. Ќе видиме.

JovanaJ -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:50:37)

Cestitki Maca, se nadevam deka ke ti se dopadne rabotata, i deka ke im ostanes za podolgo [sm=smiley1.gif]

nadica -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:52:19)

камо  среќа да можам јас да тргнам некаде на работа, па макар и пробно [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
мислам дека ќе полудам од седење дома и готвење, чистење, перење, ...

Mihaela 2010 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:52:29)

Ajde Maca so srekja neka e...sekoj pocetok e tezok no se se moze i ke uspees ke vidis...

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:53:42)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас бев на интервју и се вратив одма. Од понеделник почнувам 4 дена пробно, да видам дали ќе се вклопам во работата и дали би можела тоа да го работам. Ќе видиме.

Мацо, да не беше таму во германската фирма? Со среќа, се надевам дека ќе си најдеш работа!

Olivia -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 11:55:38)

Мацо со среќа нека е, и нек се угоде[sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 12:41:10)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 12:42:54)

Не ја прегледа, мм беше таму со картонот само да го види, и рекла јас потпис не ставам додека не ми донесете потврда од клиника дека смее да се вакцинира, пошто и прошол редот за БСГ, и као да ги примела другите вакцини а БСГ после.
А од клиника ми викаат прв БСГ и ХБ, па после 6 месеци другите.
И ај сеа?!?!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Туку мене ме вратија од вакцина т.е мм бил да праша и когаи го виделе картонот на М не сакала докторката да ја вакцинира од БСГ,...и сеа што??? [sm=smiley19.gif]

А зошто не сакала да ја вакцинира? И тоа заклучила само од гледање на картонот? а детето го прегледа ли?

vanessa30 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 12:54:56)

Jas docna se uklucuvam, mnogu raboti se desile od vcera.
AnnaMolly tazno za kucenceto, se nadevam deka ke go najdat, a moze ne go zemale za borbi tuku nekoj si go bendisal za da go cuva, samo da e dobro. Dodusa kucinjata imaat dobro setilo za miris moze i sami da se vratat doma, nie porano imavme edno pudlice, i bidejki ke odevme na odmor go odnesovme kaj edni luge da go pocuvaat, koga e vrakame go gledame toa pred kuka ne ceka, im izbegalo i si se vratilo doma[sm=bravo.gif].

Maca so sreka na novata rabota, ti posakuvam uspeh i mnogu mnogu $$$$.
Natuska ne se sekiraj, so tek na vreme, koga ke si najde drugarcinja ke se navikne i togas so netrpenie ke saka da odi vo Gradinka. Mene poveke od Gradinkata mi e strav od virusi, bakterii, ...
Ikana pa izvadete ja taa potvrda ako mora, ili vidite sto ke vi kazat na drugo mesto, bidejki imas poveke mesta kade sto moze dase vakcinira.

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 12:58:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мацо, да не беше таму во германската фирма? Со среќа, се надевам дека ќе си најдеш работа!

Не бе срцка, во приватна градинка.
Имаше некој поставено оглас на РР пред некое време, пратив CV, денес еве бев на разговор, па ќе видиме што ќе биде.

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 13:02:55)

Мачко честита пробна работа секако дека ке се уклопиш ако условите ти се добри ондак мораш да се уклопиш. Јас сега си се вратив од вежбање и заедно со Л си се истуширавме [sm=smiley36.gif] да ја осавам цел ден ке се бања мнг сака вода.

И мене ми емнг досадно дома барем некоја работа преку нет да работам ако не за друго , барем изгубеното времеда биде корисно ама тешко.

mama toci -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 14:26:06)

Zdravo devojki,ve citkam sekoj den,znam sto se slucuva,no ne mozam da pisam,nemam vreme,kaj nas e haos na rabota,se restartira fabrikata,se palat pecki,turbo rabota,se nema vreme ni za kafe...a tolku mnogu imam da vi kazuvam[sm=smajl.gif],trgnavme pak vo gradinka,pa da se pofalam za rabotata..aj se po red

arh_diz -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 15:18:24)

Cestitki Maca [sm=bravo.gif]

Calypso -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 15:38:40)

Cestito Maca, ajde pa da bidne za postojano!

Џесика -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 15:40:34)

Ooo Мацо ајде да останеш дај боже, со среќа нека е, уф што ми е мило, ајде да не фати мајата [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 15:48:47)

Cestoto Maco..Ajde da si ostanes i platickite da ti rastat [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 16:04:44)

Ах мори Џесика хахха уште пред да видам што си означила на фб почнав да се смеам[sm=smiley36.gif]. Знаев дека нешто имаш скувано[sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 16:21:17)

Ајде Маца, дај боже да биде, ти стискам палци [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] За Џесика едно сукало подугачко, мене црева ми се превртуваат она у тава со палачинки ме ставила [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mila mama -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 16:29:43)

Maco,ajde so lesno vo ponedelnik,daj Boze da si ostanes i da se uklopis![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 17:34:32)

Dajte nekoj recept za cokoladna torta, ama ne toj klasicniot- stopati mi e taa pravena, dosadno mi e nea da ja pravam, sakam nesto novo.

mamicki -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 18:59:33)

Ok, znaci povtorno starata dobra cokoladna torta...

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 19:21:14)

е не ми се верува!! ми се јавија од 2 фирми во кои имам конкуприрано за работа, да одам утре на интервјуа. За едното не се ни сеќавам искрено дека имам пратено CV, а за другото искрено се надевав дека ќе ми се јават. Па утре ми е денот!!! Ајде нека тргне нешто веќе!

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 19:25:22)

Абе мамички на нет побарај има. Јас имам една стр со супер рецепти ајд да видам чоко торта што има рецепти па ке ти пишам пп.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Ok, znaci povtorno starata dobra cokoladna torta...

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 19:29:10)

Терај мацооо нека се угодее!

е не ми се верува!! ми се јавија од 2 фирми во кои имам конкуприрано за работа, да одам утре на интервјуа. За едното не се ни сеќавам искрено дека имам пратено CV, а за другото искрено се надевав дека ќе ми се јават. Па утре ми е денот!!! Ајде нека тргне нешто веќе!

Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>