tea -> RE: Помош после породувањето (24.12.2010 13:34:48)
|
kako sto nekoj pogore kaza pomos mi treba od mm. i da mi pomogne i da bide pokraj mene. pepelaska se pronajdov vo sekoj tvoj zbor od postot.celosno te razbiram i podrzuvam. samo napred i samo hrabro. istiot slucaj i kaj mene, plus i jas nemav mleko i sovrseno dobro te razbiram kako e. so tek na vreme rabotite ke se naredat na svoe mesto, samo teraj po svoe i ne popustaj. ke svatat lugjeto kade im e mestoto i do kade se moze. sepak majkata najdobro go poznava svoeto dete sakale oni da go priznaat toa ili ne. da bile babi za cuvanje deca, gospod ke im dal sposobnost da ragjaat. tie raboti sto ge smenis ok, za site ostanati, svativ deka e najdobro da gi ignoriram, da se pravam, neslusam i negledam, a nekogas samo da se nasmevnam. zosto da gubis nervi i zdravje. mesto tebe neka se nervira nekoj drug. mene tie komentari i prepravanja deka site go znaat podobro moeton dete od mene me kompleksiraa na periodi, mislev ne sum dobra majka ili deteto site gi bara osven mene, se dodeka ne otidovme sami so mmi bebuska na odmor. togas uvidov mnogu.samo napred, hrabro i nema popustanje. i ne se nerviraj resi go toa na miren i kulturen nacin i so nasmevka, za da svatat kaj im e mestoto a sepak da ne go narusis odnosot i harmonijata so maz ti. nego veruvaj mi mnogu go boli, sepak mu se roditeli.
|
|
|
|