Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
src eden kup sliki imas ne google pisis samo drum cake i sliki imas mene kompjuterov ne e mojot pa nemozam da postavam nekoja od tie koi najmnogu mi se bendisaa
< Поракaта ја уредил nadica RR -- 13.11.2012 15:45:32 >
< Поракaта ја уредил Nadezna -- 19.11.2012 3:35:02 >
Искрено, плавата Канела работат со Локум, не со фондан, 4 години работев кај нив, затоа не ги сакам :) Ама се квалитетни! И Романса ми се бивши работодавци, амамислам дека се преценуваат во цените.
ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*
Ubava e Jas se mislam za od Kanela, ama znam deka od crvenata se povkusni tortite, neznam koi se postrucni vo izrabotka od fondan. Mislenje?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Nadezna
Тортата од првиот роденден од плавата Канела, каде каде подобра, сега не порачував од нив зошо не ги сакам као луѓе, ама мајстори се :)
За првиот роденден тортата ни беше од црвената канела, супер изработка, супер вкус, немам замерки никакви... А за вториот (слушам други и сама сум крива) порачавме од Шарлота, вкусот така-така, а за изгледот немам зборови - комплетна утка! Тортата доцнеше, а кога ја добивме што да видиме - место слика, бела торта со пластични 2 фигурки - им била расипана машината за слики! И ми викаат: сакаш зимај сакаш не! А пред игротеката се расправаме пред гости!
elena, malku kasnam so odgovorot .Tortata ja pravevme vo Ohrid kaj Emilija,taka se vika devojkata sto gi pravi,a poveke mozis da vidis i na face book na Fondan torti Ohrid.golem pozdrav.
Јас нарачувам чат пат од Шарлота за дома и за вкусот немам коментар,посебно тоа домашната мхмх,лешници,бадеми,умри мераци. Цените им се смешни дури и со се превоз пак ефтино излегува ептен. Ама за декорација од неколку луѓе имам слушнато дека се катастрофа,вака како што кажува горда погоре или промашени фигури или ратурена ќе им ја донесат а пред сам роденден срамота.А сеа ми текна нарачав за мм за роденден прошлата година чоколадно срце абе тоа формата на се личеше освен на срце
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 24.11.2012 12:12:07 >
Dinosaurusive se praveni ili igracki se? Ubavo izgledaat,a nie sme vo faza na dino pa ke treba da gi pravime :)
A bas me cudi sto vi ja utnale tortata,nie eden kup torti imame naracano od kaj niv i sekogas bile top
lele jas mojata utre ke ja vidam na sto lici ...naracav od crvenata kanela, na tema babyfirsttv, se nadevam deka ke ja pogodat Vezilka tortava mnogu ubavo izgleda, garant i bila ubava na vkus...kaj ja pravevte? pozz...
Vkusot e Tiramisu, od crvenata kanela(nie taa si ja jademe cesto, so bademi e), inace ovaa nasava bese 60 parcinja, cena 2350 den. Ali moze da bide bilo koj vkus od kanela. Ako imas poveke deca na rodendenot, moze da si ja naracas Markiza, taa e so krem nema bademi, lsenici i sl. Samo odnesi si slika od tortata sto sakas da ti ja napravat, ili izberi od nivnite i nema da pogresis
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR
Елена тортата е навистина убава на лик, а на вкус како беше? И инфо за цена, колку парчиња...
< Поракaта ја уредил *Elena* -- 10.12.2012 10:57:54 >
@Mila@ а ти од каде порача и што форма? Ние имаме уште месец и пол до роденденот што се вика ама уште сега сум ангажирана околу него. Најверојатно и јас ќе си останам доследна на Канела Некако не ми се ризикува со другиве слаткарници
< Поракaта ја уредил luci RR -- 10.12.2012 11:23:20 >
@Mila@ а ти од каде порача и што форма? Ние имаме уште месец и пол до роденденот што се вика ама уште сега сум ангажирана околу него. Најверојатно и јас ќе си останам доследна на Канела Некако не ми се ризикува со другиве слаткарници
Jas od kaj Stanislava pravevme kaj nea za krshtevka mng ubava ja napravi i odam na provereno...Napraviv kombinacija od dve torti peek a boo go pozajmiv od Elena taka da ke vidime sto ke izleze na 2 sprata ke bide so veseli boi i figurki.
Tortite i se ubavi na izgled, i ednolicni na vkus, samo 2 torti znae da pravi i koga ke i dades tvoja recepta, ke ti naplati trostruko...ama antireklama i mavnav na komsikava