Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
lukajana RR многу убаво изгледа тортата и е по мој вкус
slavicav на фб ги имам Аромати и кога седнувам да гледам нивни торти тоа е нешто неверојатно,нивен заљубеник сум.Но не нарачав од таму само бидеји ми беа многу далеку а тогаш немаа достава.Имавме торта од Романса со моја идеја и ја направија како што сакам.Но Аромати чоколатерија ми останаа желба за некој следен роденден на М
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Тортата за првиот роденден ја нарачав од локална слаткарница. Не ме бива за декорирање. Тортата за првиот роденден мора да биде убава. Инаку супер беше и на изглед и за вкус. Околу 70 парчиња беше и ја платив 2000 денари.
мамико, обиди се да ја поставиш само сликата директно на форумов или преку сликомат, бидејки вака не е достапна содржината . Баш би сакале да ја видиме тортата, може за некој претстоен роденден ќе биде добра идеја