Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Многу се убави колачињата АНдријанче! А и од Натушка и Беатрис тортите - преубави! Дека бебушкиве другарчиња, и тортите дури си одговараат - со Мики и со Мини. Многу се убави и двете.
nas na 14 ni e prviot rodenden,vecer ke odam da poracam,i da se dogovoram.mhmmm interesna ideja imam,ke vidime na kraj sto ke izleze,imam i slika so nekoi izmeni ke bide...samo neznam kolku parcinja .mislam 40 dovolno ke se,ke imam 20 dusi,ama odposle znam i doma ke mi dojdat,ama i za nas repete hahahhahahahaha ke ima sliki da vidite zdravje;-) od Slatki zadovolsta Veles ke ja naracam imaat prekrasni torti,ke stvam link,slobodno izbriset_e go ;-)) mislam deka vrsat dostava nasekade;-)
Модератор: надворешни линкови не се дозволени
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 21.8.2012 14:29:55 >
Еве ја и нашата од Лапетит..само многу е лошо светлото на сликава...беше превкусна, иако морам да признаам дека велешанката која ми ги правеше мафините многу подобро ми ги изработи фигурите од вини пу и пријателите
само овде вини пу нема ушииии
Mamicki ja ke ve molam da mi kazete kade tocno se naoga Lapetit vo Novo Lisice sakam da naracam torta za 1 rodenden na moeto since.Ovde na slikive gledam tortive se prekrasni i so pristojni ceni.I kade se naoga slatkarnicata 511 i za tamu imam cueno pofalni zborovi?Pozz
Mamicki ja ke ve molam da mi kazete kade tocno se naoga Lapetit vo Novo Lisice sakam da naracam torta za 1 rodenden na moeto since.Ovde na slikive gledam tortive se prekrasni i so pristojni ceni.I kade se naoga slatkarnicata 511 i za tamu imam cueno pofalni zborovi?Pozz
Најдобро најдиги на фб, таму имаш тел па ќе ти објаснат како да дојдеш до нив. Инаку еве ја нашата торта за крштевката изработена од Лапетит- секој спрат беше различен вкус, сите ја пофалија.