Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ne me smej ...hehhe ne ja pravev jas,sveki imat slatkarska rabotilnica,pa taa ja pravese... a dzipovite se igracki,ne se jadat...samo ozgore se staveni
Се мислевме долго каква да биде... и се решивме и вчера ја порачавме... пошто не игра со никакви играчки освен со далинско и мобилен телефон, решивме тортата да биде мобилен и на екранот да пишува Среќен роденден.
Оваа е торта од канела сината за 4 от роденден на Мартин Оваа е исто од канела но црвената за 3 от роденден.Многу сум задоволна и од двете само што колата зелената ја направија многу мала а ја плативме за цела доза 1350 а внатре имаше многу малку торта и дебела кора зелен локум.
jas ja preporacuvam canela nie za prviot rodenden na amel poracavme ogromna formula torta ja napravija kako vistinska formula ,ama ne znam kako da ja stavam slikata od tortata
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...