Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Zdravo Mother 29 |Gi proslediv slikive od tortive i mnogu mi se zasvigja tortata so Vini Pu posto jas imam kerka, sega na 2 Juli ke pravime 2 godini i bas bi sakala da imam vakva torta, pa ako mozes kazi mi dali ovaa torta e pravena tuka vo Skopje i kade Ti blagodaram, pozdrav!
Zdravo Mother 29 |Gi proslediv slikive od tortive i mnogu mi se zasvigja tortata so Vini Pu posto jas imam kerka, sega na 2 Juli ke pravime 2 godini i bas bi sakala da imam vakva torta, pa ako mozes kazi mi dali ovaa torta e pravena tuka vo Skopje i kade Ti blagodaram, pozdrav!
mother29 е од кочани и имаат слаткарница така да тортите се од кочани
vovcinata najverovatno se igracki nie imam e na 26 ovaj mesec rodenden neznam kakva da napravam si mislam odozgora so fondant pa da stavam slikicka od crtanotso kolite dali na fondantot slikicka moze ili mora na slag?
nie za vo ponedelnik se spramame 5 god. sama ce mu pravam tortata ce bide nacrtana odozgora so broj 5 kako avtopat i koli,a drugoto treva i kujcarka ,taka ja zamisluvam pa da vidime sto ce napravam
Сега гледам дека си почастила торта - прекрасна е Сигурно е убава за јадење, како што убаво изгледа Си зедов 1 парченце. Нека му е среќен роденденот, големо да порасне Не си го пријавила детенцето со роденденот да му честитаме ...
Здраво се ближи првиот роденден на Сара. Би сакала јас да и направам торта, ама не знам каде можам да најдам декорации. Па, ве молам ако знаете кажете ми некоја продавница за декорации за торти .
браво, па ти вистинска мајсторка си била. супер е тортата.
i jas sama si se iznenadiv ne ocekuvav deka ce mi dojde vaka bideki bev nervozna fondantont ne mi go pogodija pa morav vo posleden moment da mislam kako da ja izvedam
suze ke moze li da mi kazes ako znaes ili ako si pravela dali fondan smesata se stava vrz bilo kakov fil,bidejki mene mi imat kazano deka ne moze vrz bilo kakov fil samo vrz smesa od margarin so prav seker izmateno ubavo i namackano pa potoa fondanot onaka se gubel vrz drug fil