|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
17.4.2012 12:39:37   
Ikana
И јас заборавив дека сум заборавила да се пријавам и ме избришаа од евиденција и исто 1 година имам забрана, а заборавив и од кој месец. Треба да прашам. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Добро утро! Денес имаме убав сончев ден. Само малце потопло да беше. Ние сабајле се успавме за во градинка, се разбудивме сите во 8,10, па брзо брзо спремање и стигнавме на време за доручек. Јас сега одам во завод да се пријавам, се припремам за гужвите таму и се надевам дека нема уште долго да бидам невработена.

Јас имам забрана 1 година да се пријавам user posted image И тоа имав претходно исто така 1 година, па се пријавив откако ми истече забраната и после наредниот пат коа требаше, пак изветреав.
Таа тетката на шалтер ми вика, како така заборавате, а јас и викам па чоек ќе забораи дека воопшто постоите а не да заборави да се пријави. И таа се изнасмеа, и ми акна печатче на тоа книжулето и така, јас немам право да ми најдат работа бре. user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 226
17.4.2012 14:28:10   
Џесика
Ете, ја отворивме терасата и настинав, ветро ме фана user posted image рано било сепак... не, шала на страна цела сум заспината, немам глас, грло ме боли многу, ракија и бибер цела вечер носев вчера околу врат, па малку ми попушти... денес така денот ќе помине, ручек-мучек колку да се јаде, ќе здиплам нешто набрзина и ќе му ја легнам сега до син ми, пошто и он не е во градинка, имавме двајцата Т околу 38, и се мрсулавиме по дома двајцата... додуша јас само кашлам и квичам со гласов, он е чешма со носето...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 227
17.4.2012 15:03:15   
kikicka
Дудиња шо прајте ? Јас еве се вратив од потење сега ручкам салатче некое лесно а да ме држи и то....па кофица ке си направам и кој е за цигарче нека повели . Лотс оф ЛОве.....КИКИЧКА user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 228
17.4.2012 15:27:45   
Beatris
Ти завидувам за потењето!!! Сакам и јас, ама немам кога user posted image user posted image user posted image  Ај дај од тие цигарчињата за утеха

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 229
17.4.2012 15:42:34   
kikicka
Заборавив да ве поздравам од ЛИБРА.Н ,презафатена била ,од работа неможела на нет и то само не читкала и ве поздравува сите

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 230
17.4.2012 16:56:19   
Calypso
Здраво женски, се надевам дека уживавте во празниците... јас никако да се активирам да пишам, ама не ми се сака... чекам да помине неделава, да се средиме дома. До петок уште доста време има... ајде на попладневно кафенце
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 231
17.4.2012 17:06:36   
libra.n
Zdravo devojki, prv pat doagam na terasava user posted image i gledam super vi e tukauser posted image . Jas cetiri dena bev vo Prilep, ne stignav da se priklucam pa gledam sum propustila otvaranje na nova tema i sredba na RR vo Prilep ( sto mi e mnogu krivo) slobodna bev ama ete ne vidov deka ste se dogovarale. Kaj svekrva mi nema net, kaj majka mi sto pobrgu i taka ja utnav rabotava. Ajde drugiot patuser posted image . Aj da iskoristam prilika na istiov post, da im cestitam na novite moderatorki, bas mi e milo za siteuser posted image .

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 232
17.4.2012 17:10:43   
libra.n
Sega vidov deka Kikicka me opravdala user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 233
17.4.2012 18:38:54   
Melanija RR
Јас сум на тераса со кафе и цигарче и гледам како си врне......има некој?
Кога спомнавте завод,јас се 5 до 12 се пријавувам па не сум имала забрана.Туку додека трае забраната што ако случајно најдеме работа има право да не пријават ли не?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 234
17.4.2012 18:48:29   
Andriance
Eve melanija jas ti pravam drushtvo..nemam kafe a mi se pie..dajte nekoe...

eeeeeeeeeeee znaete li kogo zapoznav u apteka. ahhaha si vikam bozeee kaj kje se zapoznaeme..Luci..nie sme kaj majka mi na rucok user posted image dremam na net, A se uspa vecer kje dezurame

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 235
17.4.2012 18:51:36   
Melanija RR
Фала на друштво Андријанче....викаш во аптека добро сте се препознале user posted image

user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 236
17.4.2012 19:34:51   
kikicka
До сега бев со другата во мене(чистачка) по дома битносредив се и одам на пуш пауза па на една дооолгаа бањаа да си искулирам.

Непосредна врска до пораките: 237
17.4.2012 19:40:56   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Кога спомнавте завод,јас се 5 до 12 се пријавувам па не сум имала забрана.Туку додека трае забраната што ако случајно најдеме работа има право да не пријават ли не?

Ако во меѓувреме најдеш работа секако дека може да те пријават. Со забраната не можеш да земаш сини картони (доколку не си пријавена преку друго лице).
Јас завршив работа за 5 мин денес, дури и ме израдуваа, ми кажаа дека ми следува надомест од пола плата затоа што сум остварила работен однос од повеќе од 9 месеци. Баш фино ќе ми дојдат.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 238
17.4.2012 19:43:48   
Џесика
И јас имам казна, може ми завршила, ама не ни одам да се пријавувам, картони зимам преку мм, а за вработување преку завод??? Ха хаха добар виц...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 239
17.4.2012 19:54:11   
Melanija RR
И јас сум преку мм ама се пријавувам за работа нели колку ради реда.
Уствари сори мене од Завод пред 2 години ме вработија.....наместо на 4 на 2 саати да правиме таму телефонски анкети и се тоа на 1 месец user posted image ете добро искуство user posted image
Маца не сватив за какви 9 месеци,следува пола плата?

Непосредна врска до пораките: 240
17.4.2012 19:56:13   
Snowhite RR
Добра вечер женски, ние си седиме со М, мм од работа имаат гости од Англија па се в кафана, па така ние сами си се забавуваме, да го пофалам денеска е многу мирен за разлика од претходниве денови кога душата ми ја изваде
Либра баш ми е жал си била во Прилеп, а не дојде на дружбата, ама ајде следниот пат кога ќе дојдеш обавезно организираме пак

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 241
17.4.2012 19:58:19   
Maca25
За тоа што сум работела некаде 9 месеци, па сум престанала да работам, од заводот добивам некој надоместок мислам еднократен во висина од пола плата. Се прави просек од сите места каде што сме работеле.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 242
17.4.2012 20:03:33   
Melanija RR
Фала Маца ,не ме фаќа мене тоа ама ме изненади од Заводот user posted image

Непосредна врска до пораките: 243
17.4.2012 20:04:06   
Maca25
Јас денес бев на второ интервју. Пред 2 недели беше првото, тогаш ептен мислев дека нешто ќе биде, денес второ и некако ми опаѓа самодовербата и не знам стварно ни како поминав ни ништо. Ќе имало и трето...само по интервјуа одам, а времето си поминува, од никаде ништо позитивно.user posted image

Непосредна врска до пораките: 244
17.4.2012 20:06:08   
AnnaMolly RR

За тоа што сум работела некаде 9 месеци, па сум престанала да работам, од заводот добивам некој надоместок мислам еднократен во висина од пола плата. Се прави просек од сите места каде што сме работеле.

Мацо ај нешто повеќе за ова. Јас сега зашто не работам може да земам некаков надоместок?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 245
17.4.2012 20:08:48   
Melanija RR
Маца за самодовербата потполно те разбирам 2 и пол години сум дома веќе сум отрпната па на обични ,,интервјуа,, си свиркам и ич не му ја мислам.Само верувај и тоа е тоа некогаш ќе биде user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 246
17.4.2012 20:17:32   
Maca25
Не можам баш да си свиркам..со мм и двајцата сме дома, он работи на проекти кои од месец на месец се намалуваат и тешко исплаќаат, а мора од нешто да се живее, нели?!?

Непосредна врска до пораките: 247
17.4.2012 20:19:06   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мацо ај нешто повеќе за ова. Јас сега зашто не работам може да земам некаков надоместок?

Ова важи за оние кои биле во работен однос од 9 до 24 месеци. За повеќе од 24месеци или пак за помалку од 9 нема никаков надоместок.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 248
17.4.2012 20:28:16   
Melanija RR
Така е,секој сака да заработи,ни нас не ни е веќе сјајно,по лекари,натаму наваму ама стварно не се наоѓа работа user posted image

Непосредна врска до пораките: 249
17.4.2012 20:32:01   
Snowhite RR
Анамоли нека те пријават технолошки, така ќе земаш неколку месеци пола плата, ама мислам и да не те пријават можеш сама да си бараш од Заводот и ти следува и мислам дека нема врска од 9 до 24 месеци и мислам дека не е еднократно туку зависно од стажот, до 2 години 2 месеци даваат. Сепак прашај си, зошто да не искористиш ако можеш

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime za naset_o bebce
Natuska85

Koe od ovie vi e najubavo masko ime?

Marko (33%)

Matej (38%)

David (29%)

Број на сите гласови: 112

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!