|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
17.4.2012 20:34:20   
Maca25
Ставрно е тешко да се најде добра работа. Башка што ништо не е сигурно. Денес те тапшаат по рамо дека си најдобар, утре ти викаат може да си одиш, па најди нзс. На мм многу фирми му рекоа дека е преквалификуван за работата...а никој не те разбира дека бараш работа за да можеш на семејството да му обезбедиш храна и убав живот.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 251
17.4.2012 20:40:45   
mamicki
Vistina tesko se najduva stabilno vrabotuvanje, a vredi, makar neka e i pomalku plateno, ama pa i stresot ne se jade, so godinite covek stanuva se poneotporen na negouser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 252
18.4.2012 0:04:04   
Andriance
Кај сте цурици..ја еве си дремам, гледам срвајвр user posted image и кулирам...

ако има некој засинтересиран за маркетинг и продажба нека читне ОВДЕ

лаку ноч user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 253
18.4.2012 8:58:46   
Luci
Добро утро женски, јас прва на тераса па ред си е ред, еве кафенце user posted image Иначе вчера си ја упознав Андрианче во аптека и ептен ми беше ќеиф, ајде да се стопли временцево па да организираме една дружба и туто комплето сите да ве запознаам user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 18.4.2012 9:04:47 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 254
18.4.2012 9:03:12   
mamicki
Кафенцево ептен мераклиско Луци, ама ќе мора да го изнесеш послужавникот на тераса, таму се преселивме user posted image , па сега мора да се снаоѓаме на дождов, тенди-менди, фолии...user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 255
18.4.2012 9:05:03   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Кафенцево ептен мераклиско Луци, ама ќе мора да го изнесеш послужавникот на тераса, таму се преселивме user posted image , па сега мора да се снаоѓаме на дождов, тенди-менди, фолии...user posted image

Поправивuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 256
18.4.2012 9:10:51   
Maca25
Добро утро!! Аааа кикичка се успала денес, не ставила прва кафица. user posted image
Јас ќе си земам две кафенца од луци, ми се спие ми се плаче, а треба да одам во Социјално...е таму има стварно гужва!!!Ама тоа, мора да завршам се неделава.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 257
18.4.2012 9:26:11   
Beatris
Добро (тапа) утро женски. Аман бре од ова времево, таман ја отворивме терасава, сега треба со џемпери да седиме тука.

Еве доручек од мене, и чајче да се загрееме

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 258
18.4.2012 9:30:12   
Ikana
user posted image
Леле луѓе јас од 7 сум будна, чистев ко нездрава, се бањав и сега седнувам и после ќе одам да се сликам за лична карта нова, ајде да направиме натпревар кој ќе погоди колкава казна ќе ми лупнатuser posted image
Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднааааааааааuser posted image user posted image user posted image

И како го правите тоа со еден збор линк да опишеш за да кликнеш на него????

< Поракaта ја уредил Ikana -- 18.4.2012 9:31:47 >

Непосредна врска до пораките: 259
18.4.2012 9:31:05   
temjana
Лелеее времево ич не ми е добро утро ме полудува. Кај ионака мака мачам со гардероба на сабајле па уште кога ќе видам вакво никакво оди облечи нешто. Да можам во пижами ќе дојдам на работа и пењоарот таман стоплени на менеuser posted image Ајде едно кафе да си зеам може ќе ми ги смири нервите и ќе ме освести малкуuser posted image

Непосредна врска до пораките: 260
18.4.2012 9:33:45   
Felly RR
Леле Икана, оди ајде и те чекаме да пишиш, оти јас имам возачка за менување.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 261
18.4.2012 9:35:39   
Ikana
После во 15ч. имам закажано за сликање, а за возачката немаш гајле Фели, замо ако ти е истечена и ако возиш и ако те фатат...иначе нема везе.
Како да го направам тоа со зборчето женскииии, многу е кул! user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 262
18.4.2012 9:40:28   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднааааааааааuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Дај нешто мрсничко стави, почасти, за и ние да се омрсимеuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 263
18.4.2012 9:43:27   
Luci

Како да го направам тоа со зборчето женскииии, многу е кул! user posted image

Го ископирав постот од Мила мама за да не се мучам да пишувамuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR

Пишуваш КЛИК и го маркираш тој збор (го поплавуваш). Потоа одиш на страната кон која што сакаш да го насочиш читателот, и ја копираш адресата на страната. Се враќаш на твојата порака кај што е ова КЛИК, и го одбираш првото квадратче од вториот ред што се наоѓа над прозорчето кај што го пишуваш постот. во хром немаш ништо напишано во квадратчињата и се празни, ама јас со пробување открив дека првото квадратче од вториот ред е за скриен линк.. Се отвора еден прозорец и таму ја ставаш предходно ископираната адреса од страната што сакаш да се отвора (со десен клик одбираш paste). Стискаш ОК и ја испраќаш пораката.

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 264
18.4.2012 9:43:45   
Maca25
пишуваш на пр. клик, па го селектираш, ја кликаш првата коцкичка во вториот ред и во урл го ставаш линкот каде што сакаш да го пренасочиш клик.
мислам објаснив.

Непосредна врска до пораките: 265
18.4.2012 9:45:55   
vezilka RR
Девојки ајде под тендата да не искиснеме :)

user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 266
18.4.2012 9:48:09   
Maca25
Стиже втора тура кафиња user posted image

user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 267
18.4.2012 9:52:56   
Felly RR
Јас ќе си земам едно и да станувам да се спремам. Ќе одам на работа, па после ќе одам да се подновам нешто, ама ич не ми се станува кога го гледам времево какво е.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 268
18.4.2012 9:53:22   
Ikana
КЛИК

Jeeee uspeav!!! Fala ubavici moiiiii!!!!

Непосредна врска до пораките: 269
18.4.2012 9:53:47   
Beatris
Или полесно, му правиш пејст на линкот во пораката, го селектираш од крај до крај, и врз него пишуваш КЛИК, МИК што да е user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 270
18.4.2012 9:55:08   
Ikana
Merci mille fois ma belle Beatrice!!! user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 271
18.4.2012 9:56:32   
Ikana
user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

user posted image user posted image user posted image Дај нешто мрсничко стави, почасти, за и ние да се омрсимеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 272
18.4.2012 10:00:03   
taisa
fala ikana pesnickata kako mi dojde so kafenceto mnogu ubavo user posted image

Непосредна врска до пораките: 273
18.4.2012 10:08:02   
Beatris

Merci mille fois ma belle Beatrice!!! user posted image

De rien! user posted image

Непосредна врска до пораките: 274
18.4.2012 10:38:13   
Џесика
Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

на кого да личи вашето бебе?
daki

На кого да личи вашето бебе?

мама (58%)

тато (36%)

баба (свекрва) (0%)

дедо (свекор) (1%)

вујко (1%)

тетка (4%)

Број на сите гласови: 73

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!