|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
7.5.2012 8:38:13   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Го прочитав текстот на Пепелашка, преубав е, за РР, и навистина е така....фала ти РР што постоиш!!! И огромно БРАВО за Пепелашка, уживаме во твоите текстови!!!user posted image user posted image user posted image

Благодарам Иканаuser posted image user posted image ,се надевам ке имам и понатаму инспирација за пишување да уживате, баш ми е мило.
Те аднав на фб,мислам дека си тиuser posted image

user posted image
еве земајте кафе,одамна не сум сварила а гледам кикичка се успала па да ја сменамuser posted image .
Мене ме држи нервоза од вчера , денес не планирам дома да се приберам да стане М и ке му ја дувнам негде, ке си дојдам вечер, нека си седи сам мм, кога знае да ме нервираuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 976
7.5.2012 9:55:56   
Beatris
Добро утро цуцки муцки, јас еве пробувам да ги држам очиве отворени ама некако не ми иде, ѕверката се разбуди во 5 сабајле, утоп мочана, со локва под неа, додека ја соблеков се испорасони па до 6.30 си пеевме user posted image Ај едвај некако заспа, мене саат у 7 ми звони, сум го исклучила, и кога се будам 20 до 8 user posted image

И после се знае, се на трчање, гз преку глава user posted image А и онаа Кикичка вчера не ми даваше да си легнам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , така да сега одма кога ќе се појави 5 кафиња да свари! Ете така user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 977
7.5.2012 9:56:04   
Calypso
Добар ден девојки, честитки за сите родендени, годишнини, крштевки итн... се надевам уживавте во викендов... ај јас да почестам за славата вчера... иако пишав тука, не успеав да почестам, ама затоа денес да надокнадамuser posted image
user posted image

а бе ова да ве настрвам, знам дека сите сте на диета понеделничкиuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 978
7.5.2012 9:56:07   
Mihaela 2010
user posted image

Dobro vi utro zenskiiiii....srekjna rabotna nedela...Eve denes ve castam sladoled samo sto poloziv eden ispit sabajlevo i mi ostanaa uste 2 do diplomskaaaaauser posted image
Bujrum sladoledce

Непосредна врска до пораките: 979
7.5.2012 10:00:22   
arh_diz
Dobro utro , imajte ubava rabotna nedela .Cestitki za site slucuvanja
Kaj nas e praznik uste 2 dena ke uzivame, mada vremeto ne ni se pogodi mnogu za setanje

Биди тоа што си

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 980
7.5.2012 10:10:39   
Џесика
Ајде нека е добра и успешна оваа работна недела, ко иселенички џубокс сум... бериќет, бериќееет.... user posted image Јас го однесов детето во градинка после 2-3 не знам колку недели, така смувтан изгледаше, збунет... а тоа збунет пошто вчера бевме на Матка и ја виде едната наставничка и се усрами, се уплаши, не ја погледна, таа го закача, го штипе... ја зезам, и викам „не те знае Борјан во цивилка“ и сабајлево ја гледа и исто така засрамен влезе... а внатре ечи занимална, нови дечиња имаше, плачеа плачеа, сега и она ако се разлигави леле мајко... а да не праам муабет сабајле едвај го разбудив; викам ајде сине стани да одиме во градинка, се крие под јорганчето и вика „Не цакааашшш“ user posted image и да, пак какаше морковчиња сабајлево (ова за Беатрис да се засркне со водата)user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 981
7.5.2012 10:21:41   
Beatris
Е значи жими се како ме сачекуваш алал да ти е user posted image user posted image user posted image user posted image Ова работава ќе излезе или ја многу вода пијам или Б многу кака user posted image user posted image user posted image user posted image Или па само со моркови го раниш хахаха

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 982
7.5.2012 10:28:00   
Natuska85
Што е бе ова толку рано со торти сладоледи сте почнале,ама од вас,да неможе човек да раат да си излезе на терасатаuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Ај Беатрисче стави нешто за диеталкиве ко мене што имаат амбиции за диета да почнат од денесuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 983
7.5.2012 10:30:03   
sitalia
user posted image

Eve po eden poklon za site slavenicki i slavenici, godisnini, krstevki, rodendeni, polozeni ispiti i sto uste ne.

I da ne bese calypso so tortite uste ke bev uspana, vaka em oci 5 banki e ligi pocnaa da mi tecat. A denes prv den na dieta hahahahuser posted image

Непосредна врска до пораките: 984
7.5.2012 10:54:26   
Џесика
Абе вие се стегнавте, режимувавте за крштевките и родендените и сега кога поминаа некако лабави сте ми, ајде фаќајте се за овошје, не туку ми постилајте пити и сладоледи да не земам да ви ги изедам сите... не за друго од арно што ви мислам да не ви се уништи диетата user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 985
7.5.2012 10:57:03   
Beatris
А не, јас пак почнав понеделнички, нема опуштање user posted image Него среќа што нема морков-чиња во диетата user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 986
7.5.2012 10:59:43   
kikicka
user posted image

user posted image Добро утро,ова не е Беатрис ама ова се нејзините кафиња што ми го порача уште од сабајле,демек јас крива оти госпожата касно легнала user posted image .
Времето крш,е надвор катастрофа !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 987
7.5.2012 11:03:09   
Beatris
А госпожава шо праи тука? user posted image Како сеа да пијам кафе сеа со некој што не го знам user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 988
7.5.2012 11:03:46   
maki1
Sto bre pak dieti?
Natasa pa ti ke stanes 30 kg ako uste dris dieta,a bogami i Beatris ,barem po ona na slikite sto ja vidov.Ajde mamicki opusteno veke ,site ste vo top forma,plazite moze da se otvorat:)

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 989
7.5.2012 11:12:03   
Natuska85
Маки те молам некој со вакви коментари,малку ми фали да тркнам до доле да шмркнам една преклопена пицаuser posted image user posted image user posted image .Туку не, карактер се трудам бар да бидам и фино лепо си пијам чајчеuser posted image .

Ај давајте некоја идеа за некој лесен доручек после чајчево што би ме држел до 5,уствари до 7 негде денес на релакс масажа сум после работаuser posted image

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 990
7.5.2012 11:13:36   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image

user posted image Добро утро,ова не е Беатрис ама ова се нејзините кафиња што ми го порача уште од сабајле,демек јас крива оти госпожата касно легнала user posted image .
Времето крш,е надвор катастрофа !

Беатриче ма женава малку на мајка ти некако ми заличеuser posted image user posted image user posted image

Знам ќе кажеш нема врска,ама ептен на прв поглед мислев ти си ги ставила кафињатаuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 7.5.2012 11:14:58 >

Непосредна врска до пораките: 991
7.5.2012 11:14:44   
temjana
охоохох од сабајлечки пак сте се распослале со лапачки па и муабети, абе одете таму работете после државата не чинелаuser posted image Јас имав повторување на утрото од вчера, повторно си станав накај 5, повторно изгледав еден романтичен филм и изедов 2 палачинки... Ако продолжам со ваквото станување и од четврток кога ми завршува боледувањето ќе имам подочници до коленаuser posted image

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 992
7.5.2012 11:15:20   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image Иста мајка ми! user posted image Само не толку плавуша

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 993
7.5.2012 11:22:05   
Ikana
Ајде бериќет бериќет за сите што си славеле, положиле итн-....user posted image user posted image user posted image
Исто Андрианче ни напишала мнооогу убава породилна приказнаuser posted image
Јас сериозно мислев дека само јас сум на диета уште, а гледам дека сите продолжувате, одлично!!! Инаку јас пак сум во некој период на стагнација, пффффuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 7.5.2012 11:23:12 >

Непосредна врска до пораките: 994
7.5.2012 11:22:44   
Ikana
Јас сум Пепелашке, одма те познав!!!! user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Го прочитав текстот на Пепелашка, преубав е, за РР, и навистина е така....фала ти РР што постоиш!!! И огромно БРАВО за Пепелашка, уживаме во твоите текстови!!!user posted image user posted image user posted image

Благодарам Иканаuser posted image user posted image ,се надевам ке имам и понатаму инспирација за пишување да уживате, баш ми е мило.
Те аднав на фб,мислам дека си тиuser posted image

user posted image
еве земајте кафе,одамна не сум сварила а гледам кикичка се успала па да ја сменамuser posted image .
Мене ме држи нервоза од вчера , денес не планирам дома да се приберам да стане М и ке му ја дувнам негде, ке си дојдам вечер, нека си седи сам мм, кога знае да ме нервираuser posted image

Непосредна врска до пораките: 995
7.5.2012 13:28:34   
kikicka
Да честитам и јас на сите кој што имаат за честитање,здрави живи,весели и уште мнгогу години да си славите!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 996
7.5.2012 14:28:59   
mamicka77
ufffffffffff konecno da izlezam do rr terasava mi falevte mnogu ama i maze mi falese 8dena ne bevme se videle pa nadoknadivme kako za 80 denaa,za vikend na krstevka i rodenden kaj moj bratuced na kerkicka po gosti vamte tamte i nemav vreme da ve zirnam mi falevte mnogu ama ajde od denes vetuvam deka nema da ve napustam,ajde stavete po edno kafence mene ensto ne mi ispaga slikata

Непосредна врска до пораките: 997
7.5.2012 16:42:56   
kikicka
Мамичке ставај кафето не зезај сега!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 998
7.5.2012 18:34:14   
Yummy Mammy
Mamicki, aj nekoj neka me upati kade imame otvoreno tema za niknuvanje na prvite zapcinja i simptomi? Se utepav barajki...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 999
7.5.2012 22:40:57   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Mamicki, aj nekoj neka me upati kade imame otvoreno tema za niknuvanje na prvite zapcinja i simptomi? Se utepav barajki...

Decki najdov, slobodno mozete da go brisete gornoto prasanje user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?