|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
8.6.2012 9:33:42   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro,kafenceeeeeeeeee
Eve konecno stigna pekolot i kaj nas,uzivajte vo topliot vikend!

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1951
8.6.2012 9:36:33   
Mihaela 2010
Dojde pekolot a boga mi i petokotuser posted image user posted image user posted image ,pa malku odmor eden vikend,pa ako e pekol ke go staime bazenceto u dvor da se slapkameuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1952
8.6.2012 9:43:54   
Felly RR
user posted image
Ајде кој е за кафенце, и малце да се заблажиме.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1953
8.6.2012 9:45:23   
Felly RR
Jaс дури да го сварам моето кафе, стасало од Тања.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1954
8.6.2012 9:52:09   
Mihaela 2010
hi hi Felly,ne ti cini sporetot izgleda,tanja e so plinskouser posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1955
8.6.2012 10:00:58   
Melanija RR
Јас ќе ги земам шољичките од Тања и колачето од Фелиuser posted image
Леле конечно петок user posted image уствари што оти е петок,кога одмор дури во недела user posted image
Има некој нов абер од Фурка,каво е времето и морето?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1956
8.6.2012 10:02:31   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

hi hi Felly,ne ti cini sporetot izgleda,tanja e so plinskouser posted image user posted image

Малце ми е бавен, ама плус и мафини правев.user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1957
8.6.2012 11:52:31   
arh_diz
Kako ste zenski?
Jas kaj sveki malku uzivam ,lele ama bilo toplo jas sum se naviknala na ladno kako vo pustina da sum user posted image user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1958
8.6.2012 11:58:30   
temjana
arh_diz добре дојде во земјата на сонцето, патлиџаните и пиперкитеuser posted image Ќе се навикнеш на топлото ни временце, време е да згреете коскитеuser posted image Ајде адаптирајте се малку па да се видимеuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1959
8.6.2012 12:03:52   
Calypso
Здраво женски, само да ви посакам пријатен викенд на сите, уживајте во сонцето!
Арх_диз, добредојдовте во Македонија, не се секирај, одма ќе се навикнеш на топловоuser posted image
Само да ви посакам пријатен викенд, ние ќе бидеме зафатени деновиве со крштевката и со гости, па се читаме некаде од понеделник.
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1960
8.6.2012 12:35:31   
Ikana
Hello!!!
Како сте женски се спремате ли за викенд? Уф јас како би ја дувнала негде, онака без глас да ми се чуе!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1961
8.6.2012 13:38:31   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Јас ќе ги земам шољичките од Тања и колачето од Фелиuser posted image
Леле конечно петок user posted image уствари што оти е петок,кога одмор дури во недела user posted image
Има некој нов абер од Фурка,каво е времето и морето?

Женските во Фурка уживаат, добив порака дека, цитирам „времето е убаво, водата милина, топла и чиста како солза“ Ве поздравуваат многу сите, па кога ќе дојдат ќе слушаме и читаме директни впечатоци...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1962
8.6.2012 15:25:31   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Hello!!!
Како сте женски се спремате ли за викенд? Уф јас како би ја дувнала негде, онака без глас да ми се чуе!

Ти невесто седи си таму мадро треба да се спремаш за големиот ден, нема да те праиме невеста бегалка!user posted image user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1963
8.6.2012 15:57:45   
Snowhite RR
Ех петок, меток, на мм роденден, ќе правев торта, ама Михаил сношти повраќаше, сабајлево малку пролив имаше и после уште еднаш поврати, така обилно, сега спие, па кога ќе стани да го носам на доктор, изгледа некој вирус е, јас не отидов на работа денеска. Аман веќе, да не си рает

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1964
8.6.2012 16:13:45   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Kako ste zenski?
Jas kaj sveki malku uzivam ,lele ama bilo toplo jas sum se naviknala na ladno kako vo pustina da sum user posted image user posted image

Добредојде дома..хе, хе, абе ние ти рековме пред некој ден да не го носиш ладното навака, ама не ти рековме да ни донесеш милјарда степени user posted image
Ајде некој ден збиранка, да се видиме..А кога сме кај кидањето, и мене ми се кида..

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1965
8.6.2012 21:15:55   
Ikana
Hahahha ne ne si sedam mirna, do Mavrovo samo na vikend, i posle standard kje meram ulici so kolickatauser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Hello!!!

Ти невесто седи си таму мадро треба да се спремаш за големиот ден, нема да те праиме невеста бегалка!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1966
8.6.2012 22:49:59   
Viktori
Жени, шо праите? Арни ли сте?

Јас на работа од јутра до сутра, преку недела тапа времеза ништо неам како што треба, ама викендов планирам турбо да го искористам. Кафица мафица има некаде викендов или?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1967
8.6.2012 23:39:54   
Pepelaska *
Каква е таа работа од јутра до сутра user posted image ?

А како да има нешто поарно во државава ни ама тоа е.Баш прееска мислев кај ја снеам Виктори а таа ринтала.

Икана кога е свадбата?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1968
8.6.2012 23:41:45   
Martins mom
И мене кафе ми се пие, ама ме мрзи да ставам...има некоја така пољубезна од мене?!user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1969
8.6.2012 23:59:45   
Melanija RR
Џесика фала за инфото директ од Фурка user posted image
Може вака петочки со нешто да залееме user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1970
9.6.2012 12:04:13   
Ikana
Дечки, поздравче!!!!
М денес прави 6 месеци, не ми се верува како летнаа пу машала!!! Ние уживкаме во Маврово, ама и тука е топло, скаричка се врти, јас жива ненаспана, пак почна да ме зеза со јадење М, и до 3 сум ја ранела на 20 минути буквално!!!
Уживкајте во викендот, се читкаме!!!! user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1971
9.6.2012 12:26:11   
Maca25
Леле икана, се би дала да сум сега во маврово на ладничко и на чист воздух. Се угушив више во Скопјево. Само се копа, гради, сенка нема, катастрофа.
Ние се спремаме за крштевка на внук ми, утре сме на свадба во св. Јован Бигорски, цел ден сме таму, а баш мислев викендов да лежам и одмарам.
На работа турбо, од 7 до 4, цел ден да верглаш на телефон, досадно, ама колегите ми се ок битно.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1972
9.6.2012 12:32:46   
penelopa
Епа не е ферuser posted image таман викенд ќе испалнираш нешто и еве времево ќе реши да врне. Значи денес вријам ќе треба цел викенд да се преседи дома а детво ќе збсне а и јас со негоuser posted image Денес сите бродови ми се потонатиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1973
9.6.2012 12:38:11   
Maca25
ах пенелопа, не се нервирај user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1974
9.6.2012 12:42:53   
Ikana
Леле икана, се би дала да сум сега во маврово на ладничко и на чист воздух.

Ајде повелете на скара!!!!user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1975
Страница:   <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?