|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
15.6.2012 11:55:49   
AneLav RR
Еве јас сум тука улетувам од време на време , колку што ме оставаат бебушиве. Едвај чекам да ми стигне количката и излегуваме покрај езеро, нити гледам 40 дена нити ништо. Да знаете редовно ве цитам само со бебе во рака не можам да напишам ништо. Поздрав до сите.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2076
15.6.2012 12:08:45   
vezilka RR
Абе да беше со едно, некако ќе пишуваше со другата рака, ама вака, едно во едната, друго во другата, ептен тешко user posted image Поздрав, AneLove и гушки за бебињата..

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2077
15.6.2012 12:23:37   
AneLav RR
Фала ке ги изгушкам бебињата поздрав до сите и морам да одам дужност зове.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2078
15.6.2012 15:17:11   
kikicka
Добра денте госпожи! Кумата весела шта да ти причам ,се изнапив дури уште од сабајле и се испофалиле на мајка ми каква била кумата,ама најако што рекле дека мнг вино пиела user posted image user posted image тоа прва импресија user posted image user posted image

Инаку мнг бе тука сите кој на свадба кој матури бре бре,Гарденија да не сме на иста свадба user posted image ако сме ке се запознаеме.
Нека ви е наздравје кафето што ке го пиете а со мене здравје кога ке дојам пак некогаш у Скто!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2079
15.6.2012 15:38:56   
Gardenia
Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба user posted image ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодишuser posted image ,а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2080
16.6.2012 7:41:59   
Beatris
Хелоу хелоу, рајз енд шајн, станувајте!!! Викенд, треба да се шетка!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2081
16.6.2012 7:46:03   
Maca25
Јас сум од 6,30 тука.user posted image user posted image user posted image
Мислев дека е некаде 9,30 и си станав наспана, одморена, кафе си направив и гледам 6,30 user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2082
16.6.2012 9:41:47   
TeacherMom
Добро утро на сите, конечно да излезам и јас малку на терасава се заборавивме user posted image И јас ранобудна, завршив некои работи низ град уште од сабајле додека не фатила жештината па сега дома на ладовина.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2083
16.6.2012 9:49:43   
sandriana RR
Охооо, викенд е-ама за кого за шеткање, за кого на работа user posted image Ајде, имајте убав провод денес по кафиња и дружби,ја ке си преседам денес на работа....user posted image
Ај, еве, кафе да ви остаам бар-бујрум user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2084
16.6.2012 10:42:52   
Annet
uff kakvo ubavo kafeee lelee se me boliiii ,see
sinoka se iznaripav iznaigrav,se po red,ubavo si ja pominav 10 godisninata od matura
sega se me boliii uff
imajte ubav vikendd
kikickeeeee kaj siiiiiiiiiiiiiiiii ajde na raport ;-)))))

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2085
16.6.2012 11:24:28   
kikicka
офф ОФФ ДОБРО УТРО 2 утро без дете дома,синока поминав убаво за денес еве почнувам да се спремам и тоа уште од сабајле сум расчистена,синока кога се вративме во 3 почнав да чистам како улава дека не ми се спиеше досадно без дете.Сега кофицата ке ја испијам и ке одам детето да си го видам. Немам нозе ама за вечер покомотни штикли здравје како си гинајдов ,ми се погодија. Инаку слики кога ке имам ке видете user posted image етака да не мемислите,незнам што е подобро 3 деца дома да расправаш или 3 дена по свадбиuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2086
16.6.2012 12:08:02   
Maca25
Браво бе кикичке, си се изнаиграла и ослободила од негативна енергија. не да ми треба нешто такво...а ти го видов мажето на ТВ. Да не беше и ти со него во СК?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2087
16.6.2012 12:31:03   
Ikana
Дечки добро утро, јас со усусисивачот уште од сабајле, па бањав бебе, и конечно се средив па да одморам малце.....штета што не е договоривме ништо за кафето, ама ај нареден пат!

Непосредна врска до пораките: 2088
17.6.2012 0:04:15   
Natuska85
Женски да ве гушнам на брзинка и одам на нанање.Конечно да кажам дека сум подобра малку.Мислам дека пишав пред некој дека дека имам гнојна ангина,поради која примав инекции.Само што матичната ми препишала многу слаба терапија,па ангината ненормано се проширила а и некоја бактерија сум фатила.Во средата се нафрлив по телото и директ упат за на инфективно каде сакаа да ме задржат ама само за да примам инфузија еднаш дневно за ништо друго(10 денаuser posted image ).И јас фино лепо не се согласив да останам да лежам, туку да си ја купувам приватно терапијата и приватно да ја примам.Па само средата вечерта ја примив приватно во неуромедика,а овие два дена ми ја стават во домашни услови,нормално матичната со сестра бидејќи по нејзина вина стигнав до тука.А сега мора баба Натушка да оди да си ги испие милионите апчиња од фрижидерот(да плачам ил се смеам)user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2089
17.6.2012 14:35:09   
kikicka
АА да мажето беше само,кумата тогаш фризура си правеше,среќа макс тв е мнг напредно па и јас си го изгледав покасно.Инаку супер поминав на свадбата,денес се ме боли.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Браво бе кикичке, си се изнаиграла и ослободила од негативна енергија. не да ми треба нешто такво...а ти го видов мажето на ТВ. Да не беше и ти со него во СК?

Непосредна врска до пораките: 2090
17.6.2012 15:43:23   
Ikana
Аман бе Натушке?! Фала богу подобро си, држи се ајде, ќе помине!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Женски да ве гушнам на брзинка и одам на нанање.Конечно да кажам дека сум подобра малку.Мислам дека пишав пред некој дека дека имам гнојна ангина,поради која примав инекции.Само што матичната ми препишала многу слаба терапија,па ангината ненормано се проширила а и некоја бактерија сум фатила.Во средата се нафрлив по телото и директ упат за на инфективно каде сакаа да ме задржат ама само за да примам инфузија еднаш дневно за ништо друго(10 денаuser posted image ).И јас фино лепо не се согласив да останам да лежам, туку да си ја купувам приватно терапијата и приватно да ја примам.Па само средата вечерта ја примив приватно во неуромедика,а овие два дена ми ја стават во домашни услови,нормално матичната со сестра бидејќи по нејзина вина стигнав до тука.А сега мора баба Натушка да оди да си ги испие милионите апчиња од фрижидерот(да плачам ил се смеам)user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2091
17.6.2012 16:22:38   
temjana
Офф добар ден лепојки, ние денеска мало стресче си доживеавме со кутрето. Почна да повраќа и да пени од устето, веднаш на ветеринар па еден куп инекции му дадоа и еве дури сега е подобра. Јас се изнаплакав, ја стискав силно додека возевме накај докторот и милион мисли низ глава ми поминааuser posted image Сега си ја галиме малку отпојке и знам дека тоа ќе го користи уште долго ама само да ми е здрава и жива, љубовче наше најубаво е

Непосредна врска до пораките: 2092
17.6.2012 16:30:00   
Ikana
Lele aman lugje! Temjanke, ne se stresuvaj, bilo pominalo! Galite si ja sega i uzivajte! Te gushkam'!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2093
17.6.2012 16:36:51   
Maca25
А што и стана Темјана? Нешто што изела или? Ајде галкајте си се, ама и бебчо во мешко галкајте го user posted image

Непосредна врска до пораките: 2094
17.6.2012 17:01:00   
Snowhite RR
Ај добар ден. Цела недела на работа со инспекции се расправаме, луѓе не знаете каков стрес доживаевме, некни 20 инспектори наеднаш дојдоа, сите можни инспекции што постојат беа кај нас и плус полиција, сите објекти ни ги затворија, хаос, а бај д веј, и претходните 3 дена секој ден идеа по неколку инспекции, не знам. Цел град е со жолти лепенки „Затворено од УЈП“. До каде мислат да одат овие не знам. Секој ден до 17, до 18 часот на работа, а еден ден до 23 часот вечерта останавме. Катастрофа, ни маж, ни дете не видов цела недела, уште малку и од дома ќе ме избркаа, вртата ќе ми ја заклучеаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2095
17.6.2012 18:23:51   
kikicka
Аман бе Нато сега прочитав,ти дефинитвно си ја утнала докторката за лечење да сум на твое местно ни инфузија не и давам да ми стави user posted image ,а инспекциите мора сега малку да го ујачаат буџетот како иначе .
Темјана можам да замислам како ти било,греота колку е жално така кога си приврзан за некој.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2096
17.6.2012 18:47:54   
temjana

А што и стана Темјана? Нешто што изела или? Ајде галкајте си се, ама и бебчо во мешко галкајте го user posted image

Изгледа само лизнала од надвор нешто зошто ако изела дефинитивно ќе беше многу погадна ситуацијата, ова беа на докторот зборови. Абе секакви луѓе има по светов а кај нас мислам најлошите се збрани, фрлаат отрови без да размислуваат за последицитеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2097
17.6.2012 18:59:03   
kikicka
ААА оти ма не ме задена ма гардение??? Сега треба да погодувам а?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба user posted image ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодишuser posted image ,а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.user posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2098
17.6.2012 19:12:42   
AneLav RR
Кај сте бе женички? замислите бебињава попладнево ми се мирни па имам повеќе време да пишам по нешто. Ама кога ќе се разбудат во исто време тогаш е лудило, ама се снаоѓам, што да праам. Леле ќе полудам, страшно ми се излегува надвор. А што е убаво сега ова време покрај езеро. Едвај чекам количката да ми стигне. Поздрав до сите ве гушкам.

Непосредна врска до пораките: 2099
17.6.2012 21:40:22   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Изгледа само лизнала од надвор нешто зошто ако изела дефинитивно ќе беше многу погадна ситуацијата, ова беа на докторот зборови. Абе секакви луѓе има по светов а кај нас мислам најлошите се збрани, фрлаат отрови без да размислуваат за последицитеuser posted image

Страшно бе... зар тоа е решение за кучињата скитници? Па и деца си играат во тревите..
Нас ни ја отруја Сара наша, сестрата на маж ми. Доберман прекрасен, издресиран пеперутки да брка. Сите ја плачевме.
Таа умре наредниот ден. Изела отров некој, на ветеринар кажаа дека нема спас.
Среќа вие сте се спасиле... Ние ја гледавме како умира...user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koe ime e najubavo
smizlamkd

POMOS DA ODBEREME IME :)

ALEKSEJ (21%)

DAVID (35%)

DAVOR (13%)

JOVAN (31%)

Број на сите гласови: 175

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!