RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

temjana -> RE: РР тераса (17.6.2012 21:55:26)

Офф Виктори знам како е и да загубиш куче, ни отруја едно бул мастив, мм една година неможеше да ја прежали. А не да беше златна абе најголемото сонце само да се гали сакаше, ама проклет народ [sm=smiley19.gif] Ова денеска ни беше повторување на кошмарот но за среќа заврши добро, душичка мила се изнамачи ептен беспомошно те гледа уфф на никој да не му се случи

Gardenia -> RE: РР тераса (17.6.2012 22:10:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

ААА оти ма не ме задена ма гардение??? Сега треба да погодувам а?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодиш[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image],а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Аха, да погодуваш [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (17.6.2012 22:22:53)

Значи жени добра вечер.... јас после две недели макотрпни турбуленции и одење дома само за спиење, денес ете слободен ден... трудот ми се исплатеше и после мое максимално давање на обуката, конечно влегов во првите 5 и од утре си одам регуларно на работа... оној Рамсторон моја нога не го стапнува нареден месец дена, поштено се измачив и со работата и со обуката, ама сега сум супер среќна и дај боже да остане вака... ми фалевте многу, премногу, и пошто сега имам нормална работа ќе ве посакам да ве видам некое фино попладне, што викате, м?

Ikana -> RE: РР тераса (17.6.2012 22:42:17)

Lele lugje kako sum se isplasila! Se set_av po ulica so bebeto i koga gledam eden nenormalen od maalo se vrtka na edna klupa, i jas si pominav, i toj pocna da me sledi! Me pratese edno dobri 2 bloka, jas kje se svrtam, toj se pravi demek na druga strana odi, a ustvari celo vreme po mene!!! Stignav do mesto kaj sto imase mnogu narod, tuka gledaa mnogu lugje fudbal, i sednav malce da vidam dali kje dojde do tamu budalava, i edni cickovci do mene sedea i gi zamoliv do doma da me ispratat....me ispratija do doma, i sega strav mi e....lele od takt se izvadiv[sm=smiley19.gif]

temjana -> RE: РР тераса (18.6.2012 8:59:58)

Ајде радни народе станувајте доста беше излежавање до ниедно време[sm=smiley36.gif] Јас сум денес како пијано коковче сите ќошиња ги поздравив, се мавам во ѕидови и решив да не станувам од стол до 16 часот[sm=jezicek.gif] Не спиев синоќа имав главоболка и денска сум у пм убав почеток на работната недела[sm=smiley36.gif] Ајде некоја помлада снајка нека тури по едно турско, колега ми ми донесе колач со бисквити и овошје правел вчера и таман со кафенцето ќе ми дојде[sm=jezicek.gif]

Gardenia -> RE: РР тераса (18.6.2012 9:14:29)

Добро утро,ајде еве јас ќе ви ставам кафенце и сладолед да се разладите уште рано оти денес ќе биде пекол
[img]http://www4.slikomat.com/11/0618/6zb-coffee.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0618/ydh-sladol.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (18.6.2012 9:23:56)

Ajde dobro vi utro,mene vikendov mi letna,u sabotata mm se vrati od germanija,pa cekanje na aerodrom,kasnese,pa doma edno drugo,pustaj masina,vcera cel den go ubiv u cistenje i ne vidov asalen vikend,zgora na toa ja spremam i diplomskata,pocetok na juli ke ja branam,temava mi e za razvod na brak[sm=smiley36.gif],pa si baram nekoi materijali po internet...

Andriance -> RE: РР тераса (18.6.2012 9:37:19)

Bozeeee da se nemalo 5 min vreme [sm=smiley36.gif]
se me boli...[sm=smiley13.gif] vcera koga sme udrile edna generalka so majka mi i tetka mi..abe se ostaivme..ajde sega koj e za gosti neka poveli [sm=smiley36.gif]

inace ja trebase minatata nedela da trgnam na rabota ama uspeav da se dokopam do edno boleduvanje od 15 dena i sega so gospod napred na 26...uf breee uste sega me boli glava shto kje oblecam [sm=smiley36.gif]

lelel koga ja kje mrdna od mrtva tocka na temata "magisterska" nema smisla bre ja zavlekov 1,5 [sm=smiley9.gif]
ajde na zdravje kafe, ja pijam i cajce,..idam da uspijam bebe pa se citame opet

Ikana -> RE: РР тераса (18.6.2012 10:16:05)

Добро утро и од мене женички! На мм му е роденден, па се мислам што да му купам, ноќеска едвај заспав, ама бебево ме остави да поспијам до 9, па некако се извадив[sm=smiley36.gif]
Еве тортичка за роденденот на мојот прекрасен сопруг!!!!
[img]http://farm1.static.flickr.com/98/370205584_013d1995e6.jpg[/img]

temjana -> RE: РР тераса (18.6.2012 10:46:51)

Иканке ајде нека е здрав и жив да си славите уште 100 години заедно[sm=smiley8.gif][sm=torta.gif] за тортево палачинк немам зборови ептен ти се погодило[sm=jezicek.gif]
Андријанче мила не ме потсетувај за магистерска ми се блуе кога ќе ми текне колку работа ме чека, башка што мојата тема е теренска и стварно незнам како ќе го изведам тоа со бебе и шетање по градови и музеи[sm=smiley29.gif] Ајде ќе биде ваљда некој сончев ден ако не заминеме од државата претходно

mmbucko -> RE: РР тераса (18.6.2012 12:17:39)

Aj neka mu e sreken rodendenot i uste mnogu godini da te usrekuva...

penelopa -> RE: РР тераса (18.6.2012 13:20:44)

Добар ден и од мене, Понеделнички ни тргна пеколно топло- добро е не се жалам [sm=smiley36.gif] Викендов летна бевме малку на планина[sm=duda.gif] се изнатрча а и ние со него[sm=smiley1.gif] Сега пак ќе чекаме викенд - одиме на заслужен одмор на морееееее[sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif]
Пријатен ден на сите.

Felly RR -> RE: РР тераса (18.6.2012 14:15:52)

Браво за твоите ќеркички ммбуцко. Мислам дека вакво нешто заслужува да стои и ТУКА. Навистина е за пофалба.

Ikana -> RE: РР тераса (18.6.2012 20:08:43)

Е па дечки конечно се стокмивме за свадба и крштевка! Си прошетав денес со мајка ми низ град и најдов фустан, земавме бурми и неизбежниот додаток, памперс премиум пеленки со кесите од шопинг[sm=smiley36.gif]
Исто, си ја сретнав Луци на кафе, и го видов конечно М, таков лепотан јас не сум видела, пу пу машала!!!

Melanija RR -> RE: РР тераса (19.6.2012 1:17:22)

Хелоу и јас да се пожалам [sm=smiley36.gif]еве трета недела немам време за ништо,неможам се да стигнам па само се туфкам де ова де она не ми е средено,куп работа на ком,малку на пат...... а во петок треба да пакуваме куфери [sm=smiley36.gif] леле леле едвај чекам.
Се надевам до тогаш малку поредовно ќе ве читам и во попристојно време од денот [sm=smiley1.gif]

buonanotte

temjana -> RE: РР тераса (19.6.2012 8:56:34)

И што јас пак најранобудна испаднав тууууу спанки едни. Ајде добро утро и убав жежок ден ви посакувам[sm=jezicek.gif] Јас денеска ќе одам да се расправам со инспектори за пасошот у пм осеќам дека ќе биде големата и дека ќе се испукам за сите пари [sm=smiley36.gif] Него друг ми беше муабетов абе девојки дај кажете кај може да се најдат поевтинки клими, овие откачиле од жешкото изгледа со цениве [sm=smiley13.gif] ако лани за некои си 15000 ден можеше со се монтажа да најдеш сега тоа е научна фантастика под 18 нема шанса. И ме фати инает ќе си купам вентилатор ама не давам толку пари само зошто е сезона, еба[sm=smiley35.gif] македонштилукот скапан

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (19.6.2012 9:10:44)

Dobro utro....
Ah temjana pa zar ne nauci kako funkcionira nasava drzavicka?? Za veligden cenite na jajcata ripaat,zimno vreme grealkite ripaat,letno vreme klimite i taka se po red za zal...

Luci -> RE: РР тераса (19.6.2012 9:33:08)

Женски добро утро, еве јас ќе ставам кафе [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Coffe_time.jpg[/img] Вчера во Пелистер си ја упознав Икана и ептен се израдував, срцка е и мноооооогу е мила

sandriana RR -> RE: РР тераса (19.6.2012 9:40:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

И што јас пак најранобудна испаднав тууууу спанки едни. Ајде добро утро и убав жежок ден ви посакувам[sm=jezicek.gif] Јас денеска ќе одам да се расправам со инспектори за пасошот у пм осеќам дека ќе биде големата и дека ќе се испукам за сите пари [sm=smiley36.gif] Него друг ми беше муабетов абе девојки дај кажете кај може да се најдат поевтинки клими, овие откачиле од жешкото изгледа со цениве [sm=smiley13.gif] ако лани за некои си 15000 ден можеше со се монтажа да најдеш сега тоа е научна фантастика под 18 нема шанса. И ме фати инает ќе си купам вентилатор ама не давам толку пари само зошто е сезона, еба[sm=smiley35.gif] македонштилукот скапан

E, Temjance,aj eve i jas trgam nakaj MVR da se raspravam so inspektori za pasos....da vidam kako ke pominam... A shto se klima tice, eve mm denes ke zima preku firma-na rati-zs tocno-pod 18000 nema-te, ima za 15000, ama mora i montaza oni da praat za da imas garancija i ete ti 3000 plus trosok. [sm=smiley1.gif] Imas u Tehnomarket nekoja opcija so Dajners kartici da ide bez kamata i so grejs period od 6 meseci,na nekolku rati...ako ti vrsi rabota[sm=smiley13.gif]
Aj da idam, da vidam so ke napraam u mvr....

Luci -> RE: РР тераса (19.6.2012 9:56:50)

Денес во МВР кај инспекторите ќе има изгледа бран на РР дружење а?[sm=smiley36.gif] Таму ќе биде и Мила28 со бебенцето па ај ќе кажете после дали сте се сретнале
[img]http://graphics.comments.funmunch.com/good-luck/good-luck-comment-015.gif[/img]

sandriana RR -> RE: РР тераса (19.6.2012 11:09:48)

Si dojdoFFFFFFFFFF i si pominav bez prekrsocna prijava, jeeeeeeeeeeeeeee[sm=bravo.gif], zs nemav patuvano van MKD otkako se omuziv [sm=smiley36.gif], pa sea sao da si go cekam noviot pasos i gotovo- site dokumenti mi se regulirani (osven soobrakajna-ama ne se broi za licen dokument taa [sm=smiley36.gif])
Aj, eve nesto ladno da pocastam deka so lesno pominav kaj tetkite [sm=smiley1.gif]
[img]http://static6.depositphotos.com/1156423/669/i/450/dep_6690300-Cold-drinks.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (19.6.2012 11:36:32)

Abee zenski ic ne mi se raboti,nemozam vise[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif],i ova toplovo me ubiva,aj da si poplacam tuka.....koj ke ceka kraj na avgust za odmor breeeeeeee

Ikana -> RE: РР тераса (19.6.2012 12:14:04)

Е Луци Луци како се упецавме вчера а?? Хехехе многу ми е драго што конечно те запонав, прекрасни сте сите!!!
Инаку јас сум убиена, чистев, бањав бебе, па јас се средив, и отидов да закажам на фризер, и ми бараат 2000 за шминка и фризура, и некако многу ми се виде, ама ај си викам еднаш е, ќе платам!

Andriance -> RE: РР тераса (19.6.2012 12:36:00)

Ахаха значи оваа Луци се така не начекува...мене у аптека ахаххаха
ај и јас да ве поздравам, уште се опоравувам од генералката...битно нокти средив вчера [sm=smiley36.gif]
мора да му направам на А крвна слика..најмногу заради боледувањето ама некако и уште не ми опраен [sm=smiley13.gif]
ајде бе некое кафесито рано по сабајлечки да праиме...не за друго, уште само една недела имам додека почнам на посао
и тогаш јок сетњи..

сега на ред по мени имам кафе без шеќер [sm=smiley36.gif] па ќе земам некое да се почастам

Maca25 -> RE: РР тераса (19.6.2012 14:03:00)

Хелоу! Како е?
Иканче, со мало закаснување - нека му е среќен роденденот на мт, голем да расте! [sm=smiley36.gif]

Јас си дојдов сега од работа, немавме интернет, па не пуштија да си одиме 4 саати порано, со тоа што ќе си одработиме, нели. Денес на работа имав и тестирање за нов проект, па ми е мило што имам панси за напредок во фирмата. Може ќе треба на некој месец да се одделам од семејството и да одам надвор од МК на обука, ама тоа не е проблем.

Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>