RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

temjana -> RE: РР тераса (19.6.2012 20:52:03)

Море пи[sm=smiley35.gif] им матер ми пишаа пријава и сега треба да чекам да ми се јават од полиција Лисиче[sm=hudicek1.gif] И стварно не ми е јасно што кој к[sm=smiley35.gif] ме викаа горе на 9-ти кога фино лепо таа госпожата можеше да види дека сум патувала и одма да пише пријава. Мислам толку да се немало мозок или пак имаат толкава желба на горештиниве да малтретираат и да мирисаат запотени мишкоини, абе навистина неможам да ја разберам македонската неорганизираност и безрбетност. Нејсе сега ќе си чекам чичко полицајац да ме викне и да ме ислуша зошто сум патувала и во случај да сум си поминала убаво ќе ми репне поголема казна. Ајде сега ќе си отворам, едно ладно пивце мм направи пица со негово тесто(не купечко) и е совршена па ќе заборавам на целиов е... ден[sm=smiley1.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (19.6.2012 22:44:48)

Абе кај сте бе женишта едни низаедни??? Жешково некако ни се промакнува и летово лизга бргу поминува, ме фаќа паника, сакам вечно да е вака... инаку за мене нормално, нема одмор годинава, летово ќе си се бањкам на тераса во базенче и по аква паркови, мрсули ќе чистиме догодина, здравје, или ако сака мм сам да го носи на море... инаку син ми , да ви кажам, откога се чуваат со баба му последниве 2-3 недели жива рецка не ми мава, еве го и сега си е доле кај неа, плаче рика по неа, не можам да ги одвојам, се мислам да и го преселам доле да си нанаат и ноќе ама некако немарлива ми е во будење, ќе се испоиспоти 16 пати и нема да го пресоблече, инаку одма би го депортирала...

Felly RR -> RE: РР тераса (19.6.2012 22:51:17)

Еве јас сум тука Џесика. Дај да се освежиме малку овде, зошто и ние немаме одмор годинава.
[img]http://gabrielhummel.com/wp-content/uploads/2010/10/beach-relax.jpg[/img]

Џесика -> RE: РР тераса (19.6.2012 23:08:19)

Значи ќе си пукнеме ние, да знаев ќе одев на почеток на јуни ќе завршев работа, па ќе печалев цело лето... ама ај, ќе прогураме по базени [sm=bravo.gif] а инаку плажава и погледов ептен се погодени јамииии[sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (20.6.2012 8:36:16)

Добро утро жени, како сте? Има ли некој да стави кафенце вака рано рано? Јас почнав по автоматизам да се будам пред бебето, дури и ја изненадив утрово хахаха[sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (20.6.2012 8:38:15)

Ajde dobro utro ....Ikana mene slikomatot ne mi funkcionira,ama eve te castam sto ti dusa saka od kafematot[sm=smiley36.gif]...Jas moze da se kaze deka sum naspana,so M pak sme si sami bez mazle,majka mi e kaj nas pa od golema pomos mi e....

Ikana -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:03:37)

Михаела добро утро! Еве тогаш јас ќе ставам едно кафенце, да ни тргне денов[sm=smiley36.gif]

[img]http://static2.bigstockphoto.com/thumbs/2/2/2/large2/2227374.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:10:29)

Of of kafencevo merak,uste da ne bev na rabota,pa negde porad nekoja debela senka,pa i cigarce ke bese naj arno...ama samo ke mastam..

Ikana -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:17:16)

Moјава тераса е секогаш спремна за гости, па повели!!!! И сенка дебела и цигарче па и вакво кафенце ќе спремиме!!! [sm=smiley36.gif]

AneLav RR -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:17:56)

Здраво женички , како сте ми? јас веќе се напив кафенце , маже ми го свари, конечно почнав да си пијам турско, додека бев трудна со бебушиве не можев да го поднесам. На здравје на сите![sm=smiley1.gif]

Natuska85 -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:20:46)

Добро утро женички и од мене.Еве оддамна не сум ставила појадокче па сега ви спремив нешто,плус и јас да каснам треба терапијата да си ја испијам.Уште ваков поглед да имаме од терасата и ќе биде се во ред нали[sm=smiley36.gif]

Туку мислев многу ќе имам за читање утрово дека деновиве не седев на нет,ама слабо нешто сте пишувале,од жешково или...[sm=smiley13.gif]

[img]http://msnbcmedia1.msn.com/j/MSNBC/Sections/Travel%20Section/z_Partners/Travel%20+%20Leisure/Photos/2009/Jan-March/Breakfast.grid-6x2.jpg[/img]

Natuska85 -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:29:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Море пи[sm=smiley35.gif] им матер ми пишаа пријава и сега треба да чекам да ми се јават од полиција Лисиче[sm=hudicek1.gif] И стварно не ми е јасно што кој к[sm=smiley35.gif] ме викаа горе на 9-ти кога фино лепо таа госпожата можеше да види дека сум патувала и одма да пише пријава. Мислам толку да се немало мозок или пак имаат толкава желба на горештиниве да малтретираат и да мирисаат запотени мишкоини, абе навистина неможам да ја разберам македонската неорганизираност и безрбетност. Нејсе сега ќе си чекам чичко полицајац да ме викне и да ме ислуша зошто сум патувала и во случај да сум си поминала убаво ќе ми репне поголема казна. Ајде сега ќе си отворам, едно ладно пивце мм направи пица со негово тесто(не купечко) и е совршена па ќе заборавам на целиов е... ден[sm=smiley1.gif]

Темјанче бе не се смилуваа кога те видоа [sm=nosecka.gif]???[sm=hudicek1.gif]

temjana -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:31:53)

ООоо да видам да не верувам што е ова муабети по сабајлечки [sm=smiley36.gif] Јас ќе си земам и од кафето и од доручеков и под сенката покрај морето ќе си седнам да одморам стари коски[sm=smiley36.gif] Денеска ми се спие ми се плаче во 1 си легнав фризерката ми беше синоќа на гости и дур ме среди заглавивме до никое време, денеска ќе ми биде плачлив и нервозен денов[sm=smiley13.gif]

temjana -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:35:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Темјанче бе не се смилуваа кога те видоа [sm=nosecka.gif]???[sm=hudicek1.gif]

Ма јок таа уште ми вика битно убаво си си поминала ќе имаш добри спомени[sm=smiley29.gif] сега пријава морам да ти пишам па во полиција ако можеш само со опомена да поминеш ок. јас ништо не можам да направам. И еве сега ќе фајќаме врски за во полиција мада не верувам дека ќе успееме нешто да направиме [sm=smiley13.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (20.6.2012 9:47:11)

Значи каков малициозен народ сме тоа е страшно, па уште и циник те пречекал Темјанче!!! Жими се ви кажувам, не можам да ги гледам веќе, никој.....малодушници и клошари сите до еден!!! Не гледам одамна ни наша телевизија, не сакам да знам што се случува!!!

Natuska85 -> RE: РР тераса (20.6.2012 10:07:51)

И јас се изнервирав од сабајле многу па тука ако не се испразнам каде[sm=smiley36.gif].Значи вчера му купував на К.од анжи бодиња по кратки и кратки панталончиња за во градинка, и му земав по 4 пара да си има.И одам дома мерам панталончињата големи,бодињата 92ка ама скроз точни и викам ќе ги земам денес да ги заменам.А вчера госпожите од услужливи поуслужливи и дека многу се мислев за шорцот,не бе земи утре ќе дојдеш ќе замениш нема проблем.И сабајлево одам уште пред 9 пред работа и како "аа па замена е после 12 ч.Од кај тоа правило,аа си пишува на каса",а незнаеа да ми го кажат кога милион пати ми кажаа дека можам да заменам.И многу се изнервирав,замисли специјално за тоа да бев дојдена,среќа тука блиску ми е канцеларијата...

Од таму одам во зегин и едно старо жениче си купила нивеа ку10 за брчки,синоќа касно отишла дома отвара книжното кутивче и внатре истечена кремата.И сабајлево да ја врати и земаа да ја бафтаат како шефицата не е тука,па морало одма да дојдете,,па утре дојдете по жешково нели...А женчево сигурно едвај одвоило пари да си ја купи кремата и замислете вака да ти се скрши филмот[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif].Е значи неможам....кога треба да ти ги земат парите сите се од Финска а за замена бе....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Calypso -> RE: РР тераса (20.6.2012 10:32:31)

Добар ден и од мене... помалку ме има деновиве на РР, се надевам дека сте ми добри.
Ние сме по дома зафатени со генералки и средувања, мм заминува наредниот петок (леле кога помина јуниииии), па се нешто средуваме, вртиме сучиме... ај белки ќе успееме се да наредиме ко што треба пред да заминеме...

temjana -> RE: РР тераса (20.6.2012 11:18:33)

Тоа е девојки јас мислам пат под нозе и да бегаме од овде бидејќи како што ми се чини поарно не доаѓа[sm=smiley13.gif] Ние сме веќе решени чекаме дебелово да се роди и поднесуваме документи за странција, не велам дека ќе биде лесно ама подобро од овде секако ќе биде[sm=smiley1.gif] Ајде да се збереме и рр здружение да си направиме подалеку од овој пекол

vezilka RR -> RE: РР тераса (20.6.2012 12:29:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

И сабајлево одам уште пред 9 пред работа и како "аа па замена е после 12 ч.Од кај тоа правило,аа си пишува на каса",а незнаеа да ми го кажат кога милион пати ми кажаа дека можам да заменам.И многу се изнервирав,замисли специјално за тоа да бев дојдена,среќа тука блиску ми е канцеларијата...

Хе,хе..јас сабајлево бев во Анжи и госпожите на таа пред мене и рекоа ако сака може да ги замени, ама да дојде после 12, сигурно ти си била пред мене и си се расправала со нив, па тие за памет, да не ги караат пак на оваа тетка и напоменаа после 12 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

arh_diz -> RE: РР тераса (20.6.2012 14:31:39)

Eve sum i jas pekol denes , ne se izleguva nadvor
Ke si otidam ne organiziravme kafe

AneLav RR -> RE: РР тераса (20.6.2012 14:52:55)

Леле колку сака нека е топло мене ми се излегува надвор исцркав три недели од дома не сум излегла, ах со душа ја чекам количката ама изгледа точно 40 дена ќе се направат додека ми стигне.[sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: РР тераса (20.6.2012 15:03:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

арх_диз не зезај кажи кога можеш, приквечер е ок за седнување и шетање[sm=zmeden.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (20.6.2012 15:25:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

арх_диз не зезај кажи кога можеш, приквечер е ок за седнување и шетање[sm=zmeden.gif]

Дајте бе луѓе да се видиме аман! Како во Австралија далеку да сме па да не може да се договориме!

Pepelaska * -> RE: РР тераса (20.6.2012 17:13:20)

Што си прајте девојки, блазе си ви ке се дружите, јас дома се побудалувам сите се дома и свекор и свекрва на одмор, детето скроз збесна и немам живци веќе.Туку да не ви пишшам на сите посебно на фб ако може да гласате за возот од Мартин д апобеди
КЛИК ТУКА

Фала ви многу [sm=smiley31.gif]

blond -> RE: РР тераса (20.6.2012 17:40:25)

И уште една јавна изјава, Калипсо ми е сестра! [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>