RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Felly RR -> RE: РР тераса (20.6.2012 18:03:17)

Јас веќе гласав таму, пепелашка.[sm=smiley20.gif]
Блонд, стварно ли сте сестри? Е ајде сега - која прва се зачлени, и која ја убедуваше другата да се зачлени и таа?[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (20.6.2012 18:37:30)

Здравејте,Темјана дома сум на сигурно да не ме мислиш. Иначе јас денес полагав бев во Ск ама немав време за дружење и само со Темјана си се видов[sm=nosecka.gif] убава и насмеана. Инаку од нејзиното пенкало ке положам се,дека сум студент без пенкало[sm=smiley36.gif] па си побарав од неа. Инаку и мене ме избришала мамичка77 ,баш се чудев дека ја нема да пишува и гледам на фб удрила на Делите.
Денов е пекол,па уште униформа да носам тој на врата ми викам,среќа паметна се снајдов [sm=smiley36.gif]
изговор ми беше дека "неодамна"(2години скоро) сум се породила па не ме фака униформата[sm=smiley36.gif]

Pepelaska * -> RE: РР тераса (20.6.2012 19:04:30)

И јас сега ги набркав сите од дома, кој во бавча кој вогаража, ми требаа барем 15 минути тишина и мир, сега си јадам милка со лешници ( шеќерот ми падна ) и си уживам, после туш па ќе одиме на гости малку кај едни другари и така

Ikana -> RE: РР тераса (20.6.2012 19:48:06)

Калипсо и Блонд се сестриииии?!?!?!?
УУУ што фино!!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Calypso -> RE: РР тераса (20.6.2012 19:52:05)

Аааа да, сестрички сме со блонд, ама не крвно поврзани, туку сестри од форум - долго време си се дружиме виртуелно, ама никако да се подружиме во живо да ги запознаеме мангупиве наши[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (20.6.2012 20:04:34)

ХАХахахаха јас помислив стварно сте сестри[sm=smiley36.gif]

ljubicica -> RE: РР тераса (20.6.2012 22:04:59)

се извинувам ако има тема за оваа, дали сеуште треба да имаш минимум 6 месеци работно искуство т.е да си осигуран за да може да се зема породилно, или 9 еднаш така како да слушнав на вести ?
фала ви[sm=smiley1.gif]

Regina -> RE: РР тераса (20.6.2012 22:23:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ljubicica

се извинувам ако има тема за оваа, дали сеуште треба да имаш минимум 6 месеци работно искуство т.е да си осигуран за да може да се зема породилно, или 9 еднаш така како да слушнав на вести ?
фала ви[sm=smiley1.gif]

Сеуште е 6 месеци, значи треба да бидеш осигурана точно шест месеци, ни ден помалку зошто инаку нема да те следува породилно, а за повеќе не е проблем ама 6 месеци е минимумот.

ljubicica -> RE: РР тераса (20.6.2012 22:45:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Regina

ИЗВОРНА ПОРАКА: ljubicica

фала ви[sm=smiley1.gif]

Сеуште е 6 месеци, значи треба да бидеш осигурана точно шест месеци, ни ден помалку зошто инаку нема да те следува породилно, а за повеќе не е проблем ама 6 месеци е минимумот.

да? супер, фала[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (20.6.2012 23:57:23)

Ту мори Иканчее што си одма летна а?[sm=smiley36.gif]
Ние шетавме,ама мојава врешталкаа цела чарпија ја дига у вис,така ни е причањето нас,нема зборови само цикање и плачење ако мама не дава нешто и то,ме споулавиииииии!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

ХАХахахаха јас помислив стварно сте сестри[sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: РР тераса (21.6.2012 1:43:44)

Абреее женски кај стеее??? ја цел ден навака-натака, сабајле истерав кафе у скала и го сликнав Андреј со Перо Антич..абе живи радости за тато..после тоа бевме до новиот парк у аеродром кај езерцата,мераци...после и до авиончето.па кафе уште едно да се дрмне...и после малку кај Фиао на гости ахаххахах..го утепав цел ден [sm=smiley36.gif]

леллее што ќе се праи утре??? инаку се стокмивме со мм утре да идеме у Чао..уууууу бре од кога не сум излегла така, само сирота се прашувам што ли ќе облечам [sm=zmeden.gif]

ајдееее частете коктелче

maki1 -> RE: РР тераса (21.6.2012 6:26:33)

Dobro utro zenski,kako ste mi denes?Jas rano ,rano po sabajle da vi pisam ,denes si odam pa da ve pozdravam.zal mie sto neuspeav da se vidam so nekoi ,ama zdravje oktomvri moze pak ke doletam.Inaku jas sum korkac za letanje so avionce i da vi kazam vcera taka sum se ispotresla so onaa reklamana na kanal 5 ,sto duri mu rekov na maz mi deka ne odam ,ke si ostanam.Fala bogu sto bese samo reklama i nedaj boze da se povtori.Ajde sreken den na site pa se citkame.

Luci -> RE: РР тераса (21.6.2012 8:16:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Абреее женски кај стеее??? ја цел ден навака-натака, сабајле истерав кафе у скала и го сликнав Андреј со Перо Антич..абе живи радости за тато..после тоа бевме до новиот парк у аеродром кај езерцата,мераци...после и до авиончето.па кафе уште едно да се дрмне...и после малку кај Фиао на гости ахаххахах..го утепав цел ден [sm=smiley36.gif]

леллее што ќе се праи утре??? инаку се стокмивме со мм утре да идеме у Чао..уууууу бре од кога не сум излегла така, само сирота се прашувам што ли ќе облечам [sm=zmeden.gif]

ајдееее частете коктелче

Го видов син ти со мајка ти, ти кажаа[sm=smiley1.gif] А е срцка лелеееее, одма сум го познала

arh_diz -> RE: РР тераса (21.6.2012 8:38:16)

Dobro utro
maki sreken pat, zal mi e sto ne se vidovme neznaev deka si seuste vo Mk

temjana -> RE: РР тераса (21.6.2012 9:08:26)

Добро утроооо денеска сум за гушкање расположена[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Беше ли некоја од вас вчера во парк? Јас си поминав фантастично, се изнарипав се изнапеав, си добив книга... браво уште еднаш за прекрасната манифестација и со нетрпение ја очекувам наредната на која веќе со бебе ќе бидеме[sm=smiley1.gif]
Инаку Кикичка мила пенкалцето те чека и денеска но овој пат не те пуштам без кафе или сокче, која рингерајка се мота од кај 12ипол до кај 14 часот (и даваме 1 час за полагање доста и е) околу центар бујрум кај мене на работа на кафица со студент Кикичка[sm=smiley1.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (21.6.2012 9:16:22)

dobro utro i od mene. Konecno internet na rabota, ke zbrlavev inaku.
Ova latinicava me nervira bre, macno mi e postov da si go preprocitam. [sm=smiley36.gif]

Ja bi kafe, ama utre. [sm=smiley36.gif] Denes sum do 5 i 45... ke bide dolg den.

kikicka -> RE: РР тераса (21.6.2012 10:35:47)

Ај добро утро,јас уште малку па факам патот за Ск. Темјана ке дојдам секако очекувај ме[sm=smiley1.gif] е така ај сега чао до вечер.

ivoni4ka -> RE: РР тераса (21.6.2012 11:42:12)

zdravo zenskiiiiiiiii kako ste mi eve denes na mene mi e rodenden polnam 27 godini i ne mi raboti slikomatot da stavam nekoja torta i kafence i gricki i sladoled ajde stavite vie nekoja poz do site guskiiiiiiiiiiiiiii

Ikana -> RE: РР тераса (21.6.2012 11:42:35)

Дечки здраво на сите!
Ние веќе на големо се спремаме за свадба и крштевка, се е спремно и вчера прочитав дека во недела ќе врне[sm=smiley36.gif] Знаев дека не треба од тенџере да јадам како мала!!!

Natuska85 -> RE: РР тераса (21.6.2012 11:53:46)

Женички и јас да ве поздравам,не ми текнува мамичка77 како се викаше за да видам дали и мене ме избришала,ама тое најмалку битно нали тука сме за тие што сакаат да се дружат[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Да ве почастам сакам, вчера добив огрооомен бонус на работа за успешно завршен предмет,што досега немаше се случено во нашата канцеларија,ама ете [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Така да повелете освежете се [sm=smiley1.gif].Се мислам што да си се подновам,вака непредвидени пари кога ќе дојдат убаво е ептен[sm=smiley1.gif]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-i3wfTd8qfRQ/TbLzBrOzM4I/AAAAAAAAAB0/iFb7zjtb52Y/s1600/ice+cream+sundae+recipets.jpg[/img]

temjana -> RE: РР тераса (21.6.2012 11:55:23)

Дечки здраво на сите!
Ние веќе на големо се спремаме за свадба и крштевка, се е спремно и вчера прочитав дека во недела ќе врне[sm=smiley36.gif] Знаев дека не треба од тенџере да јадам како мала!!!

Леллеле невестичка убава на дада[sm=love.gif] да си поминете најубаво, да се изнаиграиш за сите нас и после чекаме собиранка и частенка еве може и кај младоженците во двор[sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Natuska85 -> RE: РР тераса (21.6.2012 11:55:53)

Дечки здраво на сите!

Иканче малку не сум во тек,кога правите,сега оваа недела??Цуца ја дотера ли??

Calypso -> RE: РР тераса (21.6.2012 11:58:20)

Натушке, честитки!
Ивоничка, ајде да ти се множат годините, догодина и синче да си родиш.

Иканчеееее... имаш трема? Ајде, ајде невесто, не се секирај, се ќе биде супер (и нема да врне - и јас да знаеш колку јадев од тенџерче, т.е она загореното, исте ми велеа ќе врне - едно облаче немаше на денот на свадбата моја).

Девојки, не се замарајте за мамичка, никој не ја тера со сила да не дружи, ако не сака, не мора.

Ikana -> RE: РР тераса (21.6.2012 12:12:34)

Фала женски, обавезно паѓа частенка Темјанче!!! Натушке, да, свадбата во недела е сега, цуца е дотерана, јас исто....Се надевам дека нема да врне многу или долго, колку да освежи супер би било ама ако затера, тешко нас, мада има терасата тенда кај што ќе правиме и плус поголемиот дел од масите се под стреа....па здравје ако треба и на дожд ќе играме баш романтично[sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (21.6.2012 12:19:03)

Натушке честито за бонусот и за добро сработената задача!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>