Goddess* -> RE: РР тераса (23.6.2012 19:44:12)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR OOoo честито стан, само убави моменти во него!!! Леле од 16 часот сум на работа, ама некако ич не ми се оди[sm=smiley19.gif] Башка како сум нервозна од синоќа, уште се тресам[sm=hudicek1.gif] Па добро бе луѓе, дали познавате на овој свет баба и дедо што воопшто не сакаат да го чуваат внучето ни на саат време и во 2 и пол години што никогаш не го извадиле да го прошетаат. Ете јас тие монструми ги имам дома[sm=hudicek1.gif] И плаќам на бабарогава 5000 месечно да ми го чува по 7 саати дур сум на работа и ме чекаат на кривина да си дојдам и дирекно примопредаја, ни секунда повише. Размислував и прекувремено да платам, да можам некогаш да излезам, ама нејќе[sm=smiley19.gif] Ај вие мамички што немате баби за чување, како се справувате со желбата да излезете некогаш со сопругот сами...што советувате? Ваљда не сум многу себична што сакам еднаш во 5 месеци да излезам навечер?![sm=smiley13.gif] jas da sum na tvoe mesto, zena ke si plakam za cuvanje na deteto,a ne vaka so nervozi..ni sekunda nema da se mislam..pa posle ke ima vreme kolku i dusa saka..ama za bezpari[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|