RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

ananikol -> RE: РР тераса (23.6.2012 21:19:05)

i btw....zenata nikomu ne" solese pamet" tuku si go napisa svojot licen stav.A kolku sto znam-legalno e [sm=smiley36.gif]

Felly RR -> RE: РР тераса (23.6.2012 21:45:09)

Аннет, ајде со среќа да си седите во новиот стан, а Икана убаво да си поминете утре.
Јас сега ја легнав М, и ги гледам „домачиките“. Ајде малце да се освежиме.
[img]http://family.go.com/images/cms/food/featured/ice-cream-cookie-cups-240-FF0803ALMC.jpg[/img]

Beatris -> RE: РР тераса (23.6.2012 23:06:10)

Хелоу женски гледам жустро било тука, јас не знаев главата кај ми е деновиве, А качи темперетура од нигде никаде, 4 дена не и се симињаше, педијатарот рече дека не дава антибиотик да се бори детето, на 6 саата парацетамол и после 4 дена никому ништо, ко никад да немала. А гореше, за секунда креваше 39. А ни кашлање ни нос затнат, ни пролив ни повраќање [sm=zmeden.gif] Фала богу помина и ја да си дојдам на себе малку [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР тераса (23.6.2012 23:07:36)

Зар само јас сум тука... или не ви се бендиса сладоледот [sm=smiley36.gif]
Еве нешто друго [img]http://www.bonappetit.com/images/dishes/dish/di_icecreamcake_234.jpg[/img] Ама ова е последно од мене, одам да му спремам вечер на мм, сега се враќа од работа.

Ikana -> RE: РР тераса (24.6.2012 10:16:35)

Дечки јас само да ве поздравам, почнавме да се спремаме, мм стигна добро, вчера имаше огномет[sm=jezicek.gif] и гушки за сите!!!

Maca25 -> RE: РР тераса (24.6.2012 10:36:31)

Убаво да си поминете срцка!! Чекаме чатка во барот утре! И слики!

arh_diz -> RE: РР тераса (24.6.2012 11:10:20)

Cestitki Annet za stanot
Ikana sestitki i za vas ubavo da si pominete

Yummy Mammy -> RE: РР тераса (24.6.2012 11:17:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Ај вие мамички што немате баби за чување, како се справувате со желбата да излезете некогаш со сопругот сами...што советувате? Ваљда не сум многу себична што сакам еднаш во 5 месеци да излезам навечер?![sm=smiley13.gif]

Ne izleguvame so soprugot sami [sm=smiley19.gif.] Jas imam zena pon-pet, po 8 casa, se mislam da ja viknam da doaga sekoja vtora sabota po 4 casa, pa barem toa vreme da go pominam ili so soprugot, ili so drugarki, ili sama.

Martins mom -> RE: РР тераса (24.6.2012 12:19:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Мартинс мам, сигурно имаш некоја другарка, пријателка , братучетка на мт , или сестра му која Мартин ја обожава ,па да ги оставиш едно 2 3 саата да се позабавуваат за да излезеш раат со мт.

Ох, Пепелашке, мм нема роднини во Бт, имам другарки кои се нафаќаат да го чуваат, ама свеки вели дека не сака други жени да и се мотаат во НЕЈЗИНАТА куќа. Золва ми вешто го избегнува причувувањето на М, стално нешто е зафатена, а и фактот дека во 2 и пол години и таа го нема изнесено да го прошета кажува се...Тоа ти е[sm=smiley13.gif]

Andriance -> RE: РР тераса (24.6.2012 13:18:19)

еве ме мене...домче дремем,демек баба и дедо ќе го земеа денес А со мм малку да пи поуживаме..ама еве ја си чекам и си чекам да дојдат..детето дури и заспа чекајќи [sm=smiley36.gif]

ајде бе дајте некоја идеја кај да се иде на фино ручече и кафенце??

Maca25 -> RE: РР тераса (24.6.2012 13:19:03)

Дајте ваму по некое коктелче да се разладиме.
Ние по сабајле со сендвичи и топка во парк отидовме и тек сега се враќаме. Како сум ја изнатрчала Н., гаран ќе спие едно 2 саати попладнево.

kikicka -> RE: РР тераса (24.6.2012 15:08:09)

Оти мор Андианче не застанавте во Нг на пауза??? Мислам когасевраќавте од Солунот ?? Инаку идеа за ручек,ке се квакнеш во кујна ,ке се засукаш и една царска манџа на мт[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Те зезам малку! Ниесме без Т,забите се,синока ја истрчав,се запоти,заспа и денес како нова е!

Џесика -> RE: РР тераса (24.6.2012 16:59:50)

Ајде мислете наслов за другата тема, не обесујте да не зеам еден стап...[sm=smiley1.gif] Инаку жешково ме натера да мавнам пола тегла кисели краставички и да го испијам тоа киселиот сок, уф шубаво ми дојде, сега се мислам шо да биде главно јело, не готвам па мајка Јана нека е...

Martins mom -> RE: РР тераса (24.6.2012 17:07:21)

Па не мора да готвиш, свеки ќе ти замеси битолски зелник со праз[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (24.6.2012 17:16:05)

ОООпаа ке врни сепак во Недела.Кај нас уште не врне али како грмиии уф уфф страв да те фати,барем ке олади малку.
Имее за новаа темаа незнам не ме бива за кума[sm=smiley36.gif]

Felly RR -> RE: РР тераса (24.6.2012 17:57:15)

Добар ден од мене! Ние сега се вративме од кај мајка ми, М заспа, преморена, а времево се спрема за врнење. Инаку за нов наслов на темава - мислам како што тргнавме од дневна, па на тераса, мислам дека сега е баш време да одиме на РР плажа.

kikicka -> RE: РР тераса (24.6.2012 18:09:24)

Дааа РР плажааа

[sm=bravo.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Добар ден од мене! Ние сега се вративме од кај мајка ми, М заспа, преморена, а времево се спрема за врнење. Инаку за нов наслов на темава - мислам како што тргнавме од дневна, па на тераса, мислам дека сега е баш време да одиме на РР плажа.

Maca25 -> RE: РР тераса (24.6.2012 18:25:25)

Ајде без караници - за сите по едно коктелче да се разладите.

[img]http://www.geefeenreis.nl/cc9035/images/uploads/cocktails_and_beach.jpg[/img]

И да се знаете дека овој форум и ова семејтво никогаш не може да стане тупаџиско и досадно. Лето е, жешко е, сите бегаат некаде на ладно, па затоа може во последно време не е многу многу раздвижено низ терасава. Сите ќе сакате после на РР плажа да дојдете [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Gardenia -> RE: РР тераса (24.6.2012 18:32:56)

Женски како е? Икана честито крштевка и венчавка,Анет честито стан,само убави моменти во него да ви се случуваат
Уфф мене ова времето ме уби,цел ден се мачам со мигрена, се изнагласав во вецето[sm=smiley36.gif] Дај кажете некој лек ако има некоја искуство

Annet -> RE: РР тераса (24.6.2012 18:38:07)

fala ti Gardenia da ti se vrati sto ti treba;-)za migrena znam cokolado da se jade i potemni prostorii.
inaku moze novata tema da se vika RR plaza;-)))) ako nisto drugo bar ke si zamislime deka sme na plaza i deka se suncame....i deka ima zgodni mazi i zeni,zavisi na koj so mu treba...decata kako se bankaat ..lelee se izfilmaf hhehehehe nemli e ubavo RR Plaza ??

Џесика -> RE: РР тераса (24.6.2012 18:50:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски како е? Икана честито крштевка и венчавка,Анет честито стан,само убави моменти во него да ви се случуваат
Уфф мене ова времето ме уби,цел ден се мачам со мигрена, се изнагласав во вецето[sm=smiley36.gif] Дај кажете некој лек ако има некоја искуство

Лек за мигрена... пробај со биоенергија... и нека ти ги отворат чакрите, веднаш ќе ти олесни кога ќе почне да струи енергијата низ телото.

Gardenia -> RE: РР тераса (24.6.2012 19:59:02)

Џесика убаво што ме потсети познавам еден биоенергичар и одамна се мислам да го посетам,оти ова веќе почна често да ми се случува

Maca25 -> RE: РР тераса (24.6.2012 22:39:37)

ајде сите на тераса да се ладиме и уживаме на дождот. никогаш во животот повеќе не сум се радувала на дожд. се надевам дека вечерва ќе спиеме без клима.

Admin -> RE: РР тераса (24.6.2012 23:15:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

I da...bev prisutna isto kako i mnogu drugi RR-ki vo momentot na "nedorazbiranjeto".
I da,nema da odgovoram na vasite prasanja onaka kako sakate ami ovde JAVNO..,iako na site sum im izlegla vo presret i sum dala se od sebe za bilo kakva pomos-onie koi ja pobarale znaat.
RR mi e mnogu draga so nea sum skoro 3godini i mi e zal sto pocnuva da se menuva...i nekogas da lici na camce muabet.
Znaci, ne stanuva zbor ni "chapanje" ni za "kavgi","incidentot" se sluci koga Ikana burno izreagira na nekojsi post na Dolybell-Bebydoll(se izvinuvam ako pogresiv) no jas ne najdov deka Dolybell-Bebydoll odgovori pri toa Ikana pocna ironicno da ja ismejava za toa kako se pisuval nikot na Dolybell-Bebydoll na sto jas reagirav;
---Ne razbiram... i mojot nik se pisuva oddelno (pravilno) no jas go napisav zaedno zatoa sto taka sakav i nikoj do sega nema spomnato a se razbira ne bi ni trebalo---
a potoa i dodadov;
----Se razbira deka bese poentata i nikot na koj tolku slatko i se iznasmea deka spored tebe go napisala pogresno.Pa stvarno so koe pravo?Dokolku osuduva majki toa e nejzino mislenje....koga direktno ne te povikala zosto se javuvas kako praven zastapnik?
Imas ovde i razmisluvanja od tipot "poglupo nesto ne sum pocitala " pa nemalo vakvi prepukuvanja i ismejuvanja.
Nejzinata pamet e nejzinoto razmisluvanje koe sekako deka e slobodna da go izrazi.----

-------------------Toa e se narode...----------

Ananikol i Bebydoll e ist korisnik (najaven od ist kompjuter), ovoj tip na korisnik so 2 user-a e staven na razgleduvanje i mozno e skoro da zabranime 1 korisnik da korist 2 razlicni user-i.

ananikol -> RE: РР тераса (24.6.2012 23:45:01)

Admin kako mozam da te kontaktiram???

Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>