RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Annet -> RE: РР тераса (21.6.2012 12:19:47)

ikance lele srcka najubavi ke bidete,ajde cestitki,da e so sreka se, se najubavko;-)))))

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Фала женски, обавезно паѓа частенка Темјанче!!! Натушке, да, свадбата во недела е сега, цуца е дотерана, јас исто....Се надевам дека нема да врне многу или долго, колку да освежи супер би било ама ако затера, тешко нас, мада има терасата тенда кај што ќе правиме и плус поголемиот дел од масите се под стреа....па здравје ако треба и на дожд ќе играме баш романтично[sm=smiley36.gif]

Annet -> RE: РР тераса (21.6.2012 12:20:14)

aaa bravos natuskeeee ;-))))))))) mnjammmmmm

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Женички и јас да ве поздравам,не ми текнува мамичка77 како се викаше за да видам дали и мене ме избришала,ама тое најмалку битно нали тука сме за тие што сакаат да се дружат[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Да ве почастам сакам, вчера добив огрооомен бонус на работа за успешно завршен предмет,што досега немаше се случено во нашата канцеларија,ама ете [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Така да повелете освежете се [sm=smiley1.gif].Се мислам што да си се подновам,вака непредвидени пари кога ќе дојдат убаво е ептен[sm=smiley1.gif]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-i3wfTd8qfRQ/TbLzBrOzM4I/AAAAAAAAAB0/iFb7zjtb52Y/s1600/ice+cream+sundae+recipets.jpg[/img]

arh_diz -> RE: РР тераса (21.6.2012 12:22:13)

Cestitki za site [sm=bravo.gif]
Mamicka77 znam deka pisa ke dogala Sk , i posle naednas ja snema .Na mene ne mi bese prijatelka na Fb

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (21.6.2012 13:57:45)

Честитки за Икана и Натушка! Да си поминете најубаво на свет, па чекаме слики да видиме како сте се провеселиле!

И јас да се пофалам дека КОНЕЧНО по четири години пауза ќе одиме ова лето на одмор [sm=smiley36.gif]
Свеки се понуди да ни земе приколка во Градиште од работа и да ни ја плати, а ние само за трошок пари да си понесеме. И нормално, прифативме. Одиме од 30 јули до 8 август! Едвај чекам, како мало дете некое се радувам.

Слаби сме финансиски периодов, па мислев дека нема шанси да успееме да отидеме некаде да се одмориме, ама еве свеки не израдува [sm=smiley36.gif]

penelopa -> RE: РР тераса (21.6.2012 14:12:44)

Аууу Натушке блазе тебе- пуштај се во шопинг или чекај распродажби кај и да е ќе почнат[sm=smiley36.gif]
Икана убава да си поминете во Недела па и да врне не е страшно.
АнаМоли [sm=bravo.gif] ви посакувам убав одмор и Ф. да се изнавања во езерото[sm=smiley1.gif].
Ние еве полека одбројуваме- Сабота е блиску - само да не чекаме на граница многу тоа најмногу ме плаши. Инаку кај нас е пекол -добро што утре малку ке попуштиа читав во СК температура од 39- вистина ли е? Луѓе како преживувате?

Annet -> RE: РР тераса (21.6.2012 14:32:26)

leleee subavkoo,blaze si vi i alal da i e na tvojata svekrva,bravo;-)))) da se izbanjate i za nas ;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Честитки за Икана и Натушка! Да си поминете најубаво на свет, па чекаме слики да видиме како сте се провеселиле!

И јас да се пофалам дека КОНЕЧНО по четири години пауза ќе одиме ова лето на одмор [sm=smiley36.gif]
Свеки се понуди да ни земе приколка во Градиште од работа и да ни ја плати, а ние само за трошок пари да си понесеме. И нормално, прифативме. Одиме од 30 јули до 8 август! Едвај чекам, како мало дете некое се радувам.

Слаби сме финансиски периодов, па мислев дека нема шанси да успееме да отидеме некаде да се одмориме, ама еве свеки не израдува [sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (21.6.2012 14:35:21)

Izbrisav nekolku mislenja vo vrska so mamicka 77.
Nejzin profil na fb, nejzino pravo bre. [sm=smiley36.gif]
Nema potreba na 3 strani da ima komentari, ako nekoj saka da i postavi prasanje nekoe ili po privatna poraka ili poraka na fb.
Temite na RR ne se za ispravanje licni krivi drini [sm=smiley1.gif]

Mamicka 77, bezrazlika na kogo i kolku i da si luta, bezrazlika kogo i da si izbrisala od FB, toa si e tvoe pravo. RR e spremna na druzba so site sto sakaat da se druzat so nea.

blond -> RE: РР тераса (21.6.2012 14:52:20)

Добар ден жени мажени!
Јас и бебуш цел ден спиеме. Сабајле станавме во 12.30, кутриот пак заспа во 13.30 и уште спие. Навистина не знам што му е. И тоа сам заспива бев моја помош [sm=bravo.gif]
Роденденот се ближи, јас мака немам. Едвај се договоривме со маже да идеме да направеме после покани.
Се извинувам кој се "лизна" на изјавата дека сме сестри со Калипсо [sm=smiley36.gif].

Натушке, ајде со лесно да си ги трошиш парите, наскоро пак да добиеш неочекуван прилив [sm=smiley36.gif], Икана чекаме после слики [sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (21.6.2012 14:58:22)

За Везилка:

Ако сте слободни со Никола ајде во дворче кај моите на кафе околу 19-19:30. Ќе бидам таму, па поминете да се видиме.

За останатите:

Кога КОНЕЧНО ќе се прави РР-кафе собиранка, бре, луѓе? Се оттуѓивме веќе [sm=jezicek.gif]

vezilka RR -> RE: РР тераса (21.6.2012 15:04:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

За Везилка:

Ако сте слободни со Никола ајде во дворче кај моите на кафе околу 19-19:30. Ќе бидам таму, па поминете да се видиме.

О.К. се гледаме, хи, хи Никола секој ден кога минуваме покрај вашите порти[sm=jezicek.gif] вика а каде Иипче?

Viktori -> RE: РР тераса (21.6.2012 15:05:20)

Iipche be [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Natuska85 -> RE: РР тераса (21.6.2012 15:10:52)

Ај недела сакате????Јас до сабота примам инфузија и неможам нигде да мрднам,2 саати ми тече,оправена сум скроз само мора цела до крај да ја испримам.Ако сакате недела може од поручек кај 7 негде во парк да прошетаме,а?

Или без деца ако сакате може Клауз на сладолед???[sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (21.6.2012 15:12:13)

Ај, златен тој! Го барал Иипче! [sm=jezicek.gif]

А Филип него го вика „новиот Никола“. Новиот му значи „другиот“ оти двајца Николи има на улица [sm=smiley36.gif]
Ајде вечер ќе се дружат малку.

temjana -> RE: РР тераса (21.6.2012 15:42:23)

Ајде недела може да се оди и да се лапне по некоја топка сладолед[sm=jezicek.gif] Јас сум за другите изјаснувајте се па да падне договор ако не па[sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (21.6.2012 18:13:38)

На работа сум во недела јас. Туку темјана,а натака некаде саботно да јадеме сладолед? Како си во сабота со време?

Andriance -> RE: РР тераса (21.6.2012 18:28:03)

Друшки мои кај сте?? Натушкее аууу ајде посвети се максимално за себе сега со бонусчето...
Икана чекаме слики оф корс...

јас кај мама, вечер ќе излеваме со мм, а сабота ќе му ја дувнеме за Солун...
за шетња и јас сум....таман слобдни денови од диета...иначе ептен сум задоволна како ми иде

Maca25 -> RE: РР тераса (21.6.2012 18:56:16)

Браво бе Натке, со здравје да си ги трошиш парите!!!
Иканче, чекаме слики наредна недела од свадбата. Мора да се собереме на едно кафе пак.

Мене ми дадоа една недела одмор во јули, па се мислиме каде да одиме.

Viktori -> RE: РР тераса (21.6.2012 18:58:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Друшки мои кај сте?? Натушкее аууу ајде посвети се максимално за себе сега со бонусчето...

за шетња и јас сум....таман слобдни денови од диета...иначе ептен сум задоволна како ми иде

андријанче, накај икеја ќе се спикате?

Andriance -> RE: РР тераса (21.6.2012 19:10:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

јок....идеме со другарка и дечко и...он по работа па мм да му помогне ( поѓто се работи за кола) а јас и другарка ми кафенце на моренце хиихихи

Andriance -> RE: РР тераса (21.6.2012 19:13:29)

јок...ќе идеме со другарка и дечко и, оти имаа работа таму..( а мм да му помоне пошто се работи за кола носење) а ја и другарка ми кафенце на моренце

temjana -> RE: РР тераса (21.6.2012 20:17:53)

На работа сум во недела јас. Туку темјана,а натака некаде саботно да јадеме сладолед? Како си во сабота со време?

Може и сабота з“ш да неможит, за сладолед и во 2 на полноќ идам[sm=smiley36.gif] ајде лапачи кој е друг за дружба пријавување до утре зошто бројот е ограничен[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (21.6.2012 23:48:19)

Да ве остават вас кај мене ????

јок...ќе идеме со другарка и дечко и, оти имаа работа таму..( а мм да му помоне пошто се работи за кола носење) а ја и другарка ми кафенце на моренце

sandriana RR -> RE: РР тераса (22.6.2012 9:48:44)

[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421524_438846822814185_2075358566_n.jpg[/img]
Decki, kakva kreativnost imaat lugjevo, a? [sm=smiley36.gif] Aj, birajte si po edno covece, za sabajlecko osvezuvanje...mhmhmhmhhhh

Ikana -> RE: РР тераса (22.6.2012 10:16:13)

AAAA Сандриана, браво за сладоледов, уф лиги ми потекоа!!!
Здраво дечки, што има ново?
Ние еве по домче, се криеме од топлово, се мислев дали да чистам, ама пошто мм утре ќе си дојде дома, си викам може и до утре да почека работата, па да биде цакум пакум се.

maki1 -> RE: РР тераса (22.6.2012 11:39:32)

Ete nie se pribravme,ama mi fali skopje mnogu.Ovde e pekol do sega bev so M na lulaski i posto vo Mk.,ja naucija da kasa,sega kasna edno dete ama krv mu pusti.Neznam kako upea ,sirota dadilka sto go cuvase dr.dete se ispanici,a mozam da zamislam i kako i e,to ke i kaze na majkata.I da vi kazam takam sum se usramila,ama sto i da kazam na mojava koga i onaka nisto ne razbira.kako za pocetok epten dobro trgna.Natuske,cestito bonus,mozam da zamislam koja motivacija za rabota si ja dobila,Ikana so sreka svadbata i vencavkata da si pominete ubavo.ZA site dr.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],i se gledame naskoro.

Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>