RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Beatris -> RE: РР тераса (25.6.2012 14:50:53)

Браво бе Нато! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] А како па си ја исекла, алал да ти е!

Andriance -> RE: РР тераса (25.6.2012 14:59:41)

Мф мф мф лубенкава Натушке...
штета неможам да м''цнам од кардиолошкава [sm=smiley36.gif]
не го луѓе...абе што е ова со температуриве на децава....на А од вчера навака неможам да му ја симнам под 37.2..на двапати дури вчера и 39,2 па сирот сум го туширала у ниедно време..денес на лекар од 3 деца сите со исти симптом, а од утре на посао башка [sm=smiley13.gif]
еве сега мерев пак 38..аман веќе..

ајде ја ќе земам кафенце некое без шеќер

Ikana -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:00:50)

Така е Беатрис, ајде сите на кулирање, барем јас знам дека ќе кулирам, сопругот ми е тука уште два дена и потоа се враќа на работа во странство и почнува одново мојата голгота! Поздрав женски!!!

vezilka RR -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:02:36)

И ние бевме такви, еден ден со Т, и после ко ништо да не било..матичниов ни кажа некое вирусче било. ТАка го поминавме без лекови..

Beatris -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:07:04)

Исто и нашиов педијатар ми кажа дека многу деца имало само со Т а без други симптоми. Ние поминавме само со парацетамол на 6 саата, и тоа 4 дена, ми кажа да и давам и да има и да нема зошто е ептен жешко, директ качуваше над 38 со 5 и ми кажа да не ја оставам да качува туку на 6 саата да и давам. После 4 дена ни температура ни бутур, како ништо да не било...

Ikana -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:14:28)

Беатрис, од топлово е да знаеш, не се нормални температуриве.....битно е што поминало и што нема друго ништо....ние исто сме малце топли ама од забите, сега ги вади долните единици, и се збрлавуваме по дома[sm=smiley36.gif]

Dimana -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:16:25)

Zdravo RR se obiduvam da se vklopam vo muabetive no tesko mi odi a i se plasam nekako da se otvoram citajki sto e ova so prepukuvanjava uste malku se blizi 100 strana od RR terasa mene mi e taka zesto i mi treba osvezuvanje i relaks muabeti pa se nadevam ke pocne nova etapa na razgovori so poveke pozitivna misla,podrska i pocituvanje .

maki1 -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:16:59)

Хелоооу и од мене. РР ми има помогнато да се снајдам во мајчинството и благодарение на нејзе запознав прекрасни личносто со кои и приватно си разменуваме искуства.И ајде да ја оладиме дискусијава частам за сите по еден коктел за добро расположение.Повелете и сите Ве сакам.
[img]http://scrollbar.dk/events/20080509.Final.Fantasy.Night/photos/scrollbar_drinks.jpg[/img]

Viktori -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:19:45)

Ikanaaa da casti!!! [sm=jezicek.gif] Tuka podobro, ne u zivo. [sm=smiley36.gif]
Ovde poveke izbor imame. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Calypso -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:32:15)

читам, имате проблеми со Т, ние со проливче имавме проблем вчера, и сега газето го лечиме од црвенилото кое сепак се направи и покрај тоа што вчера не го малтретирав малиот со пелени.

Икана, welcome to the club...и мм заминува, во петок... па овие три месеци жешко ќе биде... никогаш не сум го чекала септември толку многу како годинава... тогаш и ние би требало да одиме... а дотогаш... уффф...
туку, ај да не досадувам со моите жалопојки... have a nice day!!!

Ikana -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:32:41)

Ама частев во кафе барот Викторииииии оди таму имам еден коктел специјален најспецијален...бомбааааа [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Ikanaaa da casti!!! [sm=jezicek.gif] Tuka podobro, ne u zivo. [sm=smiley36.gif]
Ovde poveke izbor imame. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:34:13)

Икана ќе части во двор кај неа. Јас се канам одамна да и одам а од тазе невеста и крштевка нема подобар повод[sm=jezicek.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:41:24)

Сите да ми дојдете и на торта луѓе, многу сакам да ве видам, и Мими исто, нема да заспие сега!!!

За Калипсо...... Тешко нас срцка, ама тоа е за живот ќе трпиш....Те гушкам!!!

Viktori -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:47:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Икана ќе части во двор кај неа. Јас се канам одамна да и одам а од тазе невеста и крштевка нема подобар повод[sm=jezicek.gif]

ako ima crevo za prskanje i jessica ke ja vikneme. Cunki ona po crevata e. Sigurno prskala zavcera pa vcera se isturi. [sm=smiley36.gif]

Ti Ikano ne ne kani mnogu. Teski sme na doagjanje ama koga ke sedneme, nema stanuvanje. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:50:52)

Ауу ако има црево А прва е. Нека прскаат со тетка и Џесика мајка и на раат муабет да напраи [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:54:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ako ima crevo za prskanje i jessica ke ja vikneme. Cunki ona po crevata e. Sigurno prskala zavcera pa vcera se isturi. [sm=smiley36.gif]

Гласам за ново црево за Џесика!!!!!! Нека прска таа почесто деновиве оти зовревме на жежов [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (25.6.2012 15:56:15)

More sea ako e na rabota, so usite zar od zborenje za nea, koa ke vikne po nas so crevoto, ke bideme ko cunami da ne fatilo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:01:44)

Јас ја сакам Рингераја од се срце, се будам и заспивам со неа[sm=smiley27.gif] Мм дури се чуди вика ама бе што правиш со тел.во рака(пошто од мобилен се уклучувам пред легнување и сабајле кога станувам)[sm=smiley36.gif] Не ми го расипувајте форумот да не ве испотепам сите, зш јас ако почнам да тепаммммм тешко на сите ќе биде
Рингераја ми помогна во бременоста, ми помогна во растењето на М. и понатаму ќе ми помага за се и сешто буквално
Не можам да си го замислам денот без Рингераја
Благодарение на РР стекнав многу нови ФБ пријателства а само Андранче и Икана имав можност и во живо да ги запознаам...и верувајте пресреѓна сум поради тоа. Уште посреќна ќе бидам кога ќе ги запознаам и сите останати бидејќи за мене РР зрачи со позитивна енергија и се надевам така и ќе остане во иднина
РР-ки ве сакам

ivoni4ka -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:15:25)

ajde i edna radosna vest da spodelam so vas dragi moi rr pred 15 min prvpat cuv od moeto najmilo angelce MAM [sm=bravo.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:17:22)

Ајде честито! Сега ќе ти купиме Памперс [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Знам по мене [sm=smiley36.gif], се подмо[sm=smiley35.gif]в од радост [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:21:37)

Честито прво зборче Ивоничка, ко од воденица да и течат зборовите!!! [sm=bravo.gif]

ivoni4ka -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:31:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Честито прво зборче Ивоничка, ко од воденица да и течат зборовите!!! [sm=bravo.gif]

fala srcko moja i ti sto poskoro da cues kaj tvojata princeza da vides kolku e ubavo custvoto koga cues MAM od svoeto dusice poz i guskiiiiiiiiiiiii

libra.n -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:38:20)

Lele luge, ovaa mojava edno vreme zakazuva nesto kaako baba, tata, i sega nisto ne zboruva 11 meseci ima, si brci po cel den ama nikako mama da kaze [sm=smiley36.gif]. A stvarno mislam deka ke se po[sm=smiley35.gif]ocam od radost koga ke kaze....[sm=smiley36.gif] Tuku drugo da ve prasam : vidov nekoj oglas za Avicena baraat operatori na priemen pult ( ako imate vezi falete me tamu)[sm=smiley36.gif]... se salam... jas pak baram rabota[sm=smiley29.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:40:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

fala srcko moja i ti sto poskoro da cues kaj tvojata princeza da vides kolku e ubavo custvoto koga cues MAM od svoeto dusice poz i guskiiiiiiiiiiiii

Охооо дрдорката на Икана ја подмочка уште поодамна [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (25.6.2012 16:42:54)

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Lele luge, ovaa mojava edno vreme zakazuva nesto kaako baba, tata, i sega nisto ne zboruva 11 meseci ima, si brci po cel den ama nikako mama da kaze [sm=smiley36.gif]. A stvarno mislam deka ke se po[sm=smiley35.gif]ocam od radost koga ke kaze....[sm=smiley36.gif] Tuku drugo da ve prasam : vidov nekoj oglas za Avicena baraat operatori na priemen pult ( ako imate vezi falete me tamu)[sm=smiley36.gif]... se salam... jas pak baram rabota[sm=smiley29.gif]

Prati CV, ne propustaj oglasi, ne znaes kaj ke izleze. Na 1000 000 oglasi, eden mora da fati pi[sm=smiley35.gif] mu mater. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  90 91 92 [93] 94   Следна страница >   >>