mosa -> RE: Совети за зајакнување на имунитетот на вашето дете? (7.8.2013 22:28:02)
|
Моса, ако ти детето јадело, пак ќе јаде, не се грижи. Неодамна и син ми имаше стомачен вирус, и се се среди, ама тој се уште имаше гадење кон храна. Многу време треба да се врати апетитот и да го снема чувство на мачнина и гадење после стомачниот. Знам и јас после тоа закачив исто. Во бременоста немав таква одбивност и гадење кон храна како тие две недели да речеме. Може да му даваш б-комплекс , тој е добар и за против гадење и апетитот го поттикнува + вит. Ц. додека синко да се врати во нормала. Ќе видиш ќе биде подобро наскоро Bethany se nadevam ke se sredi,eve veke vecrva jadese malu lepce so patlidzance,sam si makase vo patlicdanceto i jadese,piese i melko i se nadevam postepeno ke si se podobruva. Veke pocna i pocna podocnici temni pod ocinjata da mu se pojavuvaat bidejki slabo jadese ovie nekolku dena,a i nekako ne mi e vesel,.I se sekiram koga go gledam bidejki vo normalni situacii e mnogu temperamentenen,a sega kako da cmae.Sega me tesi sto vecerva kasna malku i piese mleko.
|
|
|
|