mamicka77 -> RE: Кога да се пробушат ушињата за обетки? (7.4.2012 13:59:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Mammi Ваму со закон е забрането да 4 години никако да не му се дупнуваат ушињата. Лично јас сум за да си ужива без нив додека си може, а за носење цел живот има време. И јас се сложувам со теме мамми. Цел живот ќе носи обетки, накит и сл., зошто мора од толку мали да се китат со се и свашта. Гледам девојчиња шетаат ај со обетки, него и со златни ланци, алки и уште прстени да им наредат. Ги правиме сами Жени уште од мали. Па не се согласувам дека ги правиме баш Жени Маца еве мојата ќеркичка носи алка од сестра ми изгравирано со нејзиното име и датата на раѓање и баш не ми изгледа како Жена хахахха........се е до вкус нели,има некој Жени уопште не ставаат некаков накит на себе така да пак ќе речам се е до вкус!! А што со тие родители што им ставаат обетки на своите машки деца,значи едно обетче им ставаат??? Извините бев офтопик[sm=jezicek.gif] i ajs sum so tebe lilicka i nie gi dupnavme denes i mi e preslatka so obetkite i toa so medicinskite a pa za slatnite da ne pravime muabet,treba da gi nosi mesec ipol medicinskite pa potoa zlatnite i M ima narakvicka so nejzinoto ime od edniot dedo a od drugiot obetki zlatni uste koga ja krstevme na 1 mesec i gi kupija
|
|
|
|