temjana -> RE: Кога да се пробушат ушињата за обетки? (21.4.2012 17:31:00)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR Јас на ниедна ќерка не ги дупнав ушите. Еве Ј не ни сака како тетка да била. Мене искрено ич не ми се допаѓаат деца со менѓуши, ланчиња, алки, ко од некоја индиска серија излезни да се. [sm=smiley36.gif] Па то со злато наредени, бре бре бре [sm=jezicek.gif] За машко со менѓуша не сакам ни муабет да праам. Познавам едно детенце има 7-8 годинки и менѓуша бе... греота. На крај краева не знаеш во животот дали твојот филм ќе го тераат или не, а ти веќе си одлучил за него. Мој став. Ххахаххахаха[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Виктории да си жива и здрава ме уби од смеење, како од индиска серија бе хаххаххаххаха ахххх ќе умрам колку си шлакната. Инаку дефинитивно се согласувам со тебе, мислам што е муабетов со наушниците? Кога ќе порасне ако сака нека си го издупи целото тело нејзин/негов проблем, но додека е малечко е жално да го малтретираш а и не ми е јасно зошто не им оставате право на избор на децата а се лутите кога свекрвите, мајките ви се мешаат и ви кажуваат што да правите. Кругот е малечок и ние постојано го вртиме и ги правиме истите грешки кои не иритираат кога друг на нас ни ги прави[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|