Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
бомбица ич не се чуди за цените. Нормално е да се поефтини работите во земјите каде тие се произведуваат. Сепак до кај нас треба да се увезат и сето тоа се плаќа. Израчунај колку би те фатила тебе таа лулашка кога би ја нарачала од нет и кога би требала да платиш и царина и поштарина, па ќе видиш дека горе долу толку е . А за таква работа како таа лулашка, јас искрено не би купила, би позајмила ако ептен имаш мерак за такво нешто. Ние ќерка ми 2 пати ја имаме ставено во лулашка, првиот пат се утепа од плачење, беше ептен уплашена, а вториот пат седеше едно 5 мин и сакаше да ја земам. Едноставно не знаеш како детето ќе ти реагира на тие движења.
Ej Maca mnogu dobro znam kako odi uvozot na produkti, ekonomoista sum po profesija A kolku sto znam graco i vo Srbija se uvezuva pa tamu istava lulka kosta 20 000 din=200 evra.Nema veza gledam ne mi ja svakate poedntata .A vakva lulka ne mi ide ni na kraj pamet da kupam, za mene LICNO ova se frleni pari , a bogami 20 000 den. ne se za frlanje.
lele bombica, jas te razbiram za ova so cenive, ama taa lulaska od Graco bila fenomenalna! Mojata drugarka ja dobila na poklon, ama ko da mi spomna deka e platena okolu 150-200eur,mozebi ne e kako ovaa tvojata,ama slicna i so taa funkcija...ince mi rece i deka nisto ne iskoristila za bebceto kako taa lulaska,mnogu i bila korisna ,epten.Kako i da e, i ovaa cena e skapicka, neli
Neznam Natasa jas ja vidov cenata na flaer pisuvase redovna cena 20 300den a so saemski popust od 17% nekade okolu 17 000 den. bese.Moze e prakticna no ne e neophodna.E ako mi ja donese nekoj na poklon nema da ja vratam Me interesira sto mislite za postolje za korito od onie obicni metalni sto se sklopuvaat?Ne poznavam nikoj sto koristel za da mi kaze iskustvo a sakam da kupam
админ: линкот е избришан (забрането рекламирање)
< Поракaта ја уредил виктори -- 8.5.2011 0:03:10 >
Jana od GRACO kolicki i oprema imas vo Ramstor dolu. Mene mi se dopadnaa kolickite proveri ko ke doagas SK, Za dr marki ne znam. Pozdrav
ti blagodaram lidina za informacijata obavezno ke proveram koga ke idam vo sk a inaku tocno e toa deka kaj nas e mn skapo, na pr. vo Bugarija gledav dosta online prodavnici imaat mn poeftini ceni ama toa e sto da se pravi
Me interesira sto mislite za postolje za korito od onie obicni metalni sto se sklopuvaat?Ne poznavam nikoj sto koristel za da mi kaze iskustvo a sakam da kupam
Ако мислиш на вакво постоље јас го имам многу добро ми користи. Син ми го бањаме од кога е роден во дневна ( сега е 6месеци) и без ова чудо не знам што би правела. Практично е се склопува можеш секаде да го пикнеш. Јас го купив околу 25€.
Fala mnogu Penelopa Gledav i eden drug tip na postolje no ovoj nekako postabilen mi izgleda.Ke moram i jas da kupam posto masiceto vo dnevna mi e stakleno, a ne mislam da se iskicmuvm na pod da go banjam. I ako moze pomos.Kade se naoga img img nikako da najdam za da stavam slika
< Поракaта ја уредил bombica -- 9.5.2011 16:44:50 >
zdr na site..jas sum vo 36 nedela i si kupiv se od pelenki do bodinja kebenca spikozni,mi ostana uste krevetce posledna rabota...dali znaete kade ima ubavi krevetcinja so normalni ceni za nasiov standard....pozzz ocekuvam odgovor...
Ova e naseto krevetce, go kupivme od Baby Blue vo Aerodrom (Bertoni) 7790 denari. So se posletlninata i dusekot ne fati okolu 11.000 denari. Imas i na plasticarskata ulica preubavi drveni krevetcinja so dolni fioki, komplet so dusek, ogradica, postelnina za 9000 denari
Kade mozam da najdam vakvo postelje ili nekoe slicno na ova? Mi se iskrivi kicmata od navednuvanje
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica
Me interesira sto mislite za postolje za korito od onie obicni metalni sto se sklopuvaat?Ne poznavam nikoj sto koristel za da mi kaze iskustvo a sakam da kupam
Ако мислиш на вакво постоље јас го имам многу добро ми користи. Син ми го бањаме од кога е роден во дневна ( сега е 6месеци) и без ова чудо не знам што би правела. Практично е се склопува можеш секаде да го пикнеш. Јас го купив околу 25€.
Luci krevetcevo mnogu mi se sviga Planiram i jas vakvo da kupam.Samo me interesira dali ogradata se spusta skroz za da moze da se doblizi do krevet. A vakvo postolje kako na slikava vidov na net ima vo nekoja prodavnica kaj univerzalna Bebe supermarket i cenata e baagi poskapa od ovaa sto ja pisala Penelopa.Aj ke pocekame ona da kaze od kade go kupila
комлетче за излегување од болница. Во понеделник ќе купам цела колекција на Бекутан, шише (планирам стаклено да земам), неколку цуцли лажалки, ќебенце (но некое потенко), шпикозни, бенкички, ракавички, лигавчиња.
Јас баш гледав снаа ми што му купила на . треба да се породи некаде средина на јули, баш во горештини. Купила неколку боди со кратки ракави, неколку без ракави, едни како пижамчиња со кратки ракави и кратки ногавици, јас и дадов неколку бенкички на врзување со долги ракави ( ама тие колку за првите недели), ќебенце од Mothercare еве вакво само сино
чорапчиња, лигавчиња неколку, едно комплетче за земање од болница - пантолончиња со прерамки, блузичка со долги ракави и патичиња.
zdr na site..jas sum vo 36 nedela i si kupiv se od pelenki do bodinja kebenca spikozni,mi ostana uste krevetce posledna rabota...dali znaete kade ima ubavi krevetcinja so normalni ceni za nasiov standard....pozzz ocekuvam odgovor...
Jas si kupiv montazno, tie mise poprakticni, Damjan se vrti i ke se iscuka vo drveni resetki, 5500 proti Biser vo Baby Blue
Ние гледавме на Бит пазар во 26 јули мислам се викаше тоа има многу убави дрвени креветчиња за 9000ден комплет со душек и постелина има бело и натурал......ептен се слатки!
Bombica duri sega ja procitav porakata, sorry sto kasnam so odgovor. Ogradata ne se spusta, fiksna e, se spusta dusekot samo za koga ke bide pogolemo za da ne padne, da ne se prekaci
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica
Luci krevetcevo mnogu mi se sviga Planiram i jas vakvo da kupam.Samo me interesira dali ogradata se spusta skroz za da moze da se doblizi do krevet. A vakvo postolje kako na slikava vidov na net ima vo nekoja prodavnica kaj univerzalna Bebe supermarket i cenata e baagi poskapa od ovaa sto ja pisala Penelopa.Aj ke pocekame ona da kaze od kade go kupila
јас би те советувала да не купуваш уште сега лажалки цуцли а не пак неколку затоа што и јас го направив истото а Софија не фати воопшто цуцла сите така ни стојат
zdravo mamicki:) gocitav celioty forum sega i iskreno mnogu mi pomogna se sto imate kazano.jas sum sega vo 33 nedela, uste nemame nisto kupeno i iskreno me faka panika da ne ne stignam da kupam se. ama site mi vikaat deka se kupuva vo posleden moment, da ne kupuvam nisto porano, ama veke se blizi krajot. Me interesira samo za pelenite obicni dali se koristat uste za povivanje ili samo so pampers. Fala vi mnogu i pozdrav:)
zdravo mamicki:) gocitav celioty forum sega i iskreno mnogu mi pomogna se sto imate kazano.jas sum sega vo 33 nedela, uste nemame nisto kupeno i iskreno me faka panika da ne ne stignam da kupam se. ama site mi vikaat deka se kupuva vo posleden moment, da ne kupuvam nisto porano, ama veke se blizi krajot. Me interesira samo za pelenite obicni dali se koristat uste za povivanje ili samo so pampers. Fala vi mnogu i pozdrav:)
Зависи каде како кажуваат. Еве на пример син ми од раѓање до сега никогаш не сум сум ставала повој само на памперс бил е фала му на Бога се е во ред. Купи си ти памперси а за другите ако треба ќе ти кажат.
П.С: Добредојде на рр
мамички, дали ќе можете да ми кажете со каков детергент и омекнувач да ги исперам алиштата за ? Ми рекоа да не користам Ariel дека бил многу јак за новороденче (а јас тоа го користам за мојата и олблеката на мм)