Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Edno prasanje dali nekoja od vas maicki ima kupuvano podloga za presoblekuvanje na bebusot ama onakva so fioki dolu i ako nekoj ima kade go imate kupeno i kolku pari Pozdrav
Корис некој вакви заштитници против сонце за бебето? или ко релетни. Ние купивме минатиот викен супер ни послужија за по пат. убаво си спиеше. А и ова е добра работа организатор за автомобилско седиште. Има повеќе џепшиња, ептен практично за на пат.
Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
stela ,malku ti kasnam so odgovorot ama eve i od mene nesto da procitas..Kolickite na Maxi-cosi porocno Quinny programata se ekstra,ekstra.Ova e provereno zasto moite druagrki i bratucedka mi gi imaat i prezadovolni se ,epten bile pogodeni i za novorodence i za ponatamu.E sega imaat edna maana - premnogu se skapi:) super e ako mozes da si dozvolis, ne se misli voopsto! eve jas postirav i edna slika bas na takva kolicka sto mene mnogu mi se dopaga:) Cenata im se dvizi otprilika 500 eur pa nagore,bez korpa,bez relaksator..
i jas sakam nesto da prasam zatoa sto mojata cucka ke se rodi nekade vo maj-juni. Pocnav da kupuvam garderoba za bebusot i me interesira dali ke treba letoska da ja oblekuvam na dodlgi ili na kratki rakavi i kimonki, zatoa sto ke bide relativno malo bebe:)))
Natasa kolickava e mnoooooogu ubava , nemam zborovi.Samo mnogu skapa be 500 EU Gledam na net istata kolicka plus avtosediste i tasna 700 $ ama aj koj da odi do Amerika Denovive bas gledav po net beby oprema i izgleda najskapo e kaj nas.
i jas sakam nesto da prasam zatoa sto mojata cucka ke se rodi nekade vo maj-juni. Pocnav da kupuvam garderoba za bebusot i me interesira dali ke treba letoska da ja oblekuvam na dodlgi ili na kratki rakavi i kimonki, zatoa sto ke bide relativno malo bebe:)))
i jas istoto se sprasuvam
Natasa kolickava e mnoooooogu ubava , nemam zborovi.Samo mnogu skapa be 500 EU Gledam na net istata kolicka plus avtosediste i tasna 700 $ ama aj koj da odi do Amerika Denovive bas gledav po net beby oprema i izgleda najskapo e kaj nas.
da,otprilika pocetna cena im e tolku, bez nisto, samo kolicka.. toa e toa. Vo stranstvo se garant poeftini,neznam dali nekoj videl vakvi vo Solun..ajde ima vreme za mene, ima da razgleduvam abe do sto i edno..
Natasa981 количкава е бонбонка ептен е убава кај нас е 500-600евра а јас ја гледав во Холандија е во упола цена баш истата ми е криво што не си ја купив.....само тогаш некако ми беше рано за количка бев 2 месец е сега си се каам
i jas istoto se sprasuvam
Јас би го облекла на долги ракавчиња потенки некои аливциња, сепак малите бебиња не се способни сами да ја регулираат топлината па мора да ги затоплиме, додека е најжешкото секако дека нема да ги шетате надвор, а кратки сигурно ќе ви носат за поклони , па кога е ептен жешко и само по боди може дома да си седи а надвор со нешто наметнато за навечер мислам
Natasa981 количкава е бонбонка ептен е убава кај нас е 500-600евра а јас ја гледав во Холандија е во упола цена баш истата ми е криво што не си ја купив.....само тогаш некако ми беше рано за количка бев 2 месец е сега си се каам
Штеета што не си ја земала тогаш..Не дека и по таа упола цена е ефтина ,ама барем не е 500еур Оваа на сликата што ја постирав е со корпа за новороденче, иначе регуларно не добиваш ништо, само количката со обично седиште на неколку нивоа мислам.Значи дополнително си купуваш корпа за новороденче, торба и сл..скапо, скапичко
citav pogore ima ostavano komentari za fani gacickite, no toa e poodamna, dali nekoj od vas gi ima videno vo poskoro vreme nekade i ako moze da mi kaze kade, zaradi toa sto ne sum od Skopje, ke treba da mi kaze tocna lokacija:)))
zdravo dragi rr ja sum 23 nedela, uste nisto nemam kupeno no poleka pocnuvam da razgleduvam razni raboti, ma da nekako mi e se izmesano sto se ke mi bide potrebno a sto ne i sega sum vo faza na biranje na kolicka. gledav na net razlicni marki i modeli, i frliv oko na nekolku od niv ama posto ne sum od sk baram vasa pomos kade bi mozela da najdam kolicki od graco, peg-perego ili pegolini pa koga ke odam na sledna kontrola vo sk da si razgledam fala odnapred
Denes gledav vo flaer od vesnik nesto ko lulaska, neznam kako da ja narecam na Graco kosta kaj nas 20 000 den Ne deka e nesto neophodno za da se kupi no cenava me sokirase.Ja najdov istata na net i eve videte koja razlika vo cena Na nasiov standard ovie ceni????Neznam sto da kazam, poarno da ne gledam na net oti iskreno se nerviram.
админ: линкот е избришан (забрането рекламирање)
< Поракaта ја уредил виктори -- 8.5.2011 0:06:05 >
Бомбица незнам зошто те чуди цената се што е за бебиња и деца е скапо. Една моја пријателка има нешто слично не е од Grako туку од Mother care го донесе од Англија за половина цена отколку што е тука. Така да преку on-line исто се наоѓа поефитино.
Наташа981 Quinny buzz кај нас тука се многу популарни некогаш и се каам што не земавме таква количка
zdravo dragi rr ja sum 23 nedela, uste nisto nemam kupeno no poleka pocnuvam da razgleduvam razni raboti, ma da nekako mi e se izmesano sto se ke mi bide potrebno a sto ne i sega sum vo faza na biranje na kolicka. gledav na net razlicni marki i modeli, i frliv oko na nekolku od niv ama posto ne sum od sk baram vasa pomos kade bi mozela da najdam kolicki od graco, peg-perego ili pegolini pa koga ke odam na sledna kontrola vo sk da si razgledam fala odnapred
Jana od GRACO kolicki i oprema imas vo Ramstor dolu. Mene mi se dopadnaa kolickite proveri ko ke doagas SK, Za dr marki ne znam. Pozdrav