|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Опрема за новороденче
17.1.2011 11:30:29   
Beatris
Фала Lady user posted image  Јас се уште сум заљубена во таа количка ама барам алтернативи, скоро во сите продавници ми рекоа дека кон крајов на месецов ќе имаат нова понуда, па ќе почекам не ми е толку зорт

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот The Lady)
Непосредна врска до пораките: 226
17.1.2011 12:05:05   
Nadezna
Zenski, ima li nekoj transporter i sediste za vo kola 2 vo 1, za prodavanje?
Sakam da mu kupam na Damjan, ima 2 meseca.
Ako imate, dajte i slika user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 227
17.1.2011 12:05:49   
Nadezna
p.s. Pisete vo Privatna poraka, da ne ne idam ovde, deka ste mi pisale user posted image

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 228
17.1.2011 12:21:32   
Maca25
Надежна пиши го твојот оглас овде.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 229
17.1.2011 14:36:37   
bebe82
ИЗВОРНА ПОРАКА: The Lady

Beatris mozam da zamislam kako ti e :)) nie so maz mi se utepavme od odenje za da na kraj izbereme kolicka za nasiot bebus koj go ocekuvame sega vo Mart. I jas bev zaletana za kolicka od Chicco ama se predosmisliv zasto stvarno se mnogu skapi. Nie zemavme kolicka na Cam Baby i jas sum zaljubena vo nea.Italijansko e proizvodstvoto i se slicni na Chikovite samo so se malku poeftini. Eve ti go i linkot za da mozes da vidis kakvi kolicki imaat  http://www.camspa.it/.

И ние ја имаме Cam Baby, и јас прво бев залетана по Chiko, ама сепак се одлучив за Cam Baby бидејќи првенствено се произведуваат во Италија, и боите во Chiko ми беа некако обични и секојдневни за разлика од Cam Baby. А за цената мојата од Cam беше поскапа од таа на Chiko што ја гледав, можеби дека е со транспортер.
Морам да ви кажам дека сум презадоволна.

Сите делови и се вадат за перење. Има неверојатна амортизација, лесна за склопување, лесна за маневрирање, делот на седиштето се вади и може да се врти и кон мајакта и може да се стави само транспортерот да си се шетате така.user posted image

< Поракaта ја уредил bebe82 -- 17.1.2011 14:37:29 >

Непосредна врска до пораките: 230
19.1.2011 15:23:25   
tnade
pocnaa podgotovkite za precek na strumfetka, vcera si kupivme peleni, corapcina, kapcinja, bodi, pizamcinja, postelnina, jorgance..... na ednata baba i poraacavme komplet torba za peleni so torbicka za bebe (jas i mm ja vikame torba za vo prodavnica, pa slobodno moze da ja zakacis da te ceka dodeka pazarisuser posted image user posted image user posted image ), na tedna tetka i poracavme radosnica, na druga kebence-vrekicka, znacvi poleka poleka se podgotvuvame za noviot clen. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 231
7.2.2011 11:36:25   
Beatris
Еве и јас да ви се пофалам, принцезата Ањичка иако е се уште во мешето на мама има се што и е потребно, од алиштенца, ќебенца и сл, во саботата порачавме и количка (баш таква како што сакав) па ја чекаме да ни ја донесат, ни остана само уште креветче и некои ситници user posted image user posted image user posted image  Секој ден си ги гледам алиштенцата и едвај чекам да дојде денот кога ќе се гушкаме user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 232
7.2.2011 11:45:39   
zlatcetomoe
Zdravo The lady, kje mozes li da mi kazes kade mozam da gi najdam tie kolicki i kolku cinat

Ti blagodaram

Непосредна врска до пораките: 233
7.2.2011 11:52:02   
Beatris
Kоличките на Кан ги има во трговски во златарската уличка, имаат фини модели, а цените вариираат зависно од тоа што бараш. Пр. трио количка со транспортер и корпа чини над 32-33.000 денари. Ако сакаш само количка имаш и поефтини варијанти. Мене искрено не ме бендисуваше системот на затварање, пак некако гломазна беше количката, и споредбено со сите елементи меќу Кан и Chicco сепак се одлучив за втората. Најубаво да си ги погледнеш, секој со својот вкус user posted image

(Одговор на членот zlatcetomoe)
Непосредна врска до пораките: 234
7.2.2011 12:03:36   
zlatcetomoe
Ti blagodaram Beatris, imam uste vreme, terminot mi e vo juni, pa kje mozam da gi razgledam i da se odlucam koja najmnogu mi odgovara

Непосредна врска до пораките: 235
7.2.2011 12:09:04   
Beatris
Ехее имаш време се детално да си разгледаш, по сите продавници веќе пристигнуваат и нови модели така што ќе си прошеташ и ќе одлучиш, јас буквално ги тероризирав продавачките по продавници да склопуваат, расклопуваат, секое шрафче го изанализиравме user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 236
7.2.2011 12:18:12   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Еве и јас да ви се пофалам, принцезата Ањичка иако е се уште во мешето на мама има се што и е потребно, од алиштенца, ќебенца и сл, во саботата порачавме и количка (баш таква како што сакав) па ја чекаме да ни ја донесат, ни остана само уште креветче и некои ситници user posted image user posted image user posted image  Секој ден си ги гледам алиштенцата и едвај чекам да дојде денот кога ќе се гушкаме user posted image  

Беатрис создравје да си носи се принцезата кога ќе се роди. Но јас не ја знам оваа информација веќе одбрано е името: Ања? Инаку ми се допаѓа ептен како за права принцеза user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 237
7.2.2011 12:31:37   
Beatris
Имавме две имиња, ама така си ја завикавме, Ањичка ова, Ањичка она и остана така user posted image  Ајде ти посакувам и ти што поскоро да не израдуваш со едно ново рингерајче па да си купуваш бебешки работи user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 238
7.2.2011 14:26:57   
Natuska85
Беатрис за каква количка се одлучи?

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 7.2.2011 14:27:20 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 239
7.2.2011 14:41:45   
Beatris
За таа што треба да ме истепате user posted image user posted image user posted image  Еве ја

user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 240
7.2.2011 15:04:19   
The Lady
Zdravo "zlatcetomoe" user posted image prodavnicata se naoga vo GTC na prvi sprat vo prolazot kaj sto se zlatarite, od leva strana,neznam tocno kako se vika prodavnicata, tamu imaat proizvodi i na OK Baby i imaat i edni dr kolicki isto italijansko proizvodstvo samo zaboraviv kako se vikaa. Iskreno mene najmnogu mi se svigase taa i bez razmisluvanje ja zedovme uste koga bev 5-ti mesec user posted image .Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 241
7.2.2011 15:13:22   
penelopa
Честитки Беатрис, добар изборuser posted image со убаво да си ја користите. А баш ваква боја нарачавтеuser posted image пошто нели девојче чекатеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 242
7.2.2011 15:14:45   
arh_diz
Beatris kolickata e super eden moj sovet ke ti kazam ti ke se porodis vo leto a taa prvata levo na slikata sto ja imas postaveno tuka ja vikaat korpa ke ja koristis do 5-6 meseci max posle bebeto nema da saka da lezi vo nejze a leto e taa e topla neznam dali voopsto ke ja iskoristis.Mnogu ubavo rusko ime ste izbrale

< Поракaта ја уредил arh_diz -- 7.2.2011 15:16:02 >

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 243
7.2.2011 15:33:09   
srnicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: The Lady

Zdravo "zlatcetomoe" user posted image prodavnicata se naoga vo GTC na prvi sprat vo prolazot kaj sto se zlatarite, od leva strana,neznam tocno kako se vika prodavnicata, tamu imaat proizvodi i na OK Baby i imaat i edni dr kolicki isto italijansko proizvodstvo samo zaboraviv kako se vikaa. Iskreno mene najmnogu mi se svigase taa i bez razmisluvanje ja zedovme uste koga bev 5-ti mesec user posted image .Pozdrav

CAM se vika prodavicata, nie imame takva kolicka i e preubava
Italijanski se i ne se mnogu skapi :)))
Pozdrav

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

Непосредна врска до пораките: 244
7.2.2011 15:38:26   
Calypso
Ние се мислиме меѓу CAM и Мони Карол количките во Бебе Супермаркет. И мислам дека ќе земеме од CAM. Разумни цени имаат, иако не ги купуваме со додатоци (само штитник за дожд мислам дека има овој модел), а овој модел што го сакаме е некаде околу 8000-9000 ден.

Додуша, ние не сакавме да купуваме, брат ми има скоро нова количка за бебе од Gracco, малку е користена, иако е купена пред две години, па можеме да ја земеме, ама не, моите сакале да купат. Ај ги разбирам, не дека им е прво внуче, ама прво машко е user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 245
7.2.2011 16:10:45   
bebe82
,
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Ние се мислиме меѓу CAM и Мони Карол количките во Бебе Супермаркет. И мислам дека ќе земеме од CAM. Разумни цени имаат, иако не ги купуваме со додатоци (само штитник за дожд мислам дека има овој модел), а овој модел што го сакаме е некаде околу 8000-9000 ден.

Додуша, ние не сакавме да купуваме, брат ми има скоро нова количка за бебе од Gracco, малку е користена, иако е купена пред две години, па можеме да ја земеме, ама не, моите сакале да купат. Ај ги разбирам, не дека им е прво внуче, ама прво машко е user posted image

Јас имам САМ ја земав од златарската уличка и да ти кажам презадоволна сум. Има супер амортизација, лесна е и што ми е најважно сите делови и се вадат за перење.
Е сега мојата беше поскапа, некаде околу 23 000 со транспортер, ама се исплати, бидејќи делот за седење и се вади и на нејзино место се става транспортерот па така си го шетам user posted image .  А исто и може да се сврти делот за седење на кај мене за да си го гледам user posted image

< Поракaта ја уредил Olivia -- 7.2.2011 17:58:55 >

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 246
7.2.2011 18:44:04   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Честитки Беатрис, добар изборuser posted image со убаво да си ја користите. А баш ваква боја нарачавтеuser posted image пошто нели девојче чекатеuser posted image

Ja odbravme taa boja mnogu e temna na slikata ne e bas takva, crno so srebreno e, ne sakam sareni kolicki tuku da bide poelegantna a I da moze da ja koristime zdravje I za drugo detence, I zatoa nekev bas zenski ili maski boi user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 247
7.2.2011 18:50:33   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Beatris kolickata e super eden moj sovet ke ti kazam ti ke se porodis vo leto a taa prvata levo na slikata sto ja imas postaveno tuka ja vikaat korpa ke ja koristis do 5-6 meseci max posle bebeto nema da saka da lezi vo nejze a leto e taa e topla neznam dali voopsto ke ja iskoristis.Mnogu ubavo rusko ime ste izbrale

Fala na sovetot, jas ke se porodam vo april, proletva ke ja koristime sigurno, plus citav vo karakteristiki deka materijalot e izoliracki na toplo drzi ladno I obratno pa ke vidime. Zenski pamet nema sansi nekoj da me razubedi, epten mi se svigase user posted image Taka porano se zaletuvav po garderoba, tasni I sl. sega nisto ne me interesira samo za bebuskatauser posted image

< Поракaта ја уредил Beatris -- 7.2.2011 18:53:15 >

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 248
8.2.2011 18:33:05   
Simonne
heh vie vo Skopje imate najgolem izbor za se sto vi treba vo vrska so bebeto :(
Mnogu sakam da dojdam tamu i da si ispazaram i jas, gledav katalozi od Premaman i Enci Menci i se bese prekrasno :) :), ama mm ne me pusta da patuvam :(
Kaj nas vo Ohrid ne sum slusnala za nekoe dobro mesto za bebi soping, ako ima nekoj koj znae neka mi pise

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 249
18.2.2011 22:46:00   
stela
Aj ke ve molam nekoj ako znae nesto poveke ili iskustvo za maxi-cosi quinny kolicka so relaxator? 

(Одговор на членот Simonne)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?