Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Фала Lady Јас се уште сум заљубена во таа количка ама барам алтернативи, скоро во сите продавници ми рекоа дека кон крајов на месецов ќе имаат нова понуда, па ќе почекам не ми е толку зорт
Beatris mozam da zamislam kako ti e :)) nie so maz mi se utepavme od odenje za da na kraj izbereme kolicka za nasiot bebus koj go ocekuvame sega vo Mart. I jas bev zaletana za kolicka od Chicco ama se predosmisliv zasto stvarno se mnogu skapi. Nie zemavme kolicka na Cam Baby i jas sum zaljubena vo nea.Italijansko e proizvodstvoto i se slicni na Chikovite samo so se malku poeftini. Eve ti go i linkot za da mozes da vidis kakvi kolicki imaat http://www.camspa.it/.
И ние ја имаме Cam Baby, и јас прво бев залетана по Chiko, ама сепак се одлучив за Cam Baby бидејќи првенствено се произведуваат во Италија, и боите во Chiko ми беа некако обични и секојдневни за разлика од Cam Baby. А за цената мојата од Cam беше поскапа од таа на Chiko што ја гледав, можеби дека е со транспортер. Морам да ви кажам дека сум презадоволна.
Сите делови и се вадат за перење. Има неверојатна амортизација, лесна за склопување, лесна за маневрирање, делот на седиштето се вади и може да се врти и кон мајакта и може да се стави само транспортерот да си се шетате така.
< Поракaта ја уредил bebe82 -- 17.1.2011 14:37:29 >
pocnaa podgotovkite za precek na strumfetka, vcera si kupivme peleni, corapcina, kapcinja, bodi, pizamcinja, postelnina, jorgance..... na ednata baba i poraacavme komplet torba za peleni so torbicka za bebe (jas i mm ja vikame torba za vo prodavnica, pa slobodno moze da ja zakacis da te ceka dodeka pazaris ), na tedna tetka i poracavme radosnica, na druga kebence-vrekicka, znacvi poleka poleka se podgotvuvame za noviot clen.
Еве и јас да ви се пофалам, принцезата Ањичка иако е се уште во мешето на мама има се што и е потребно, од алиштенца, ќебенца и сл, во саботата порачавме и количка (баш таква како што сакав) па ја чекаме да ни ја донесат, ни остана само уште креветче и некои ситници Секој ден си ги гледам алиштенцата и едвај чекам да дојде денот кога ќе се гушкаме
Kоличките на Кан ги има во трговски во златарската уличка, имаат фини модели, а цените вариираат зависно од тоа што бараш. Пр. трио количка со транспортер и корпа чини над 32-33.000 денари. Ако сакаш само количка имаш и поефтини варијанти. Мене искрено не ме бендисуваше системот на затварање, пак некако гломазна беше количката, и споредбено со сите елементи меќу Кан и Chicco сепак се одлучив за втората. Најубаво да си ги погледнеш, секој со својот вкус
Ехее имаш време се детално да си разгледаш, по сите продавници веќе пристигнуваат и нови модели така што ќе си прошеташ и ќе одлучиш, јас буквално ги тероризирав продавачките по продавници да склопуваат, расклопуваат, секое шрафче го изанализиравме
Еве и јас да ви се пофалам, принцезата Ањичка иако е се уште во мешето на мама има се што и е потребно, од алиштенца, ќебенца и сл, во саботата порачавме и количка (баш таква како што сакав) па ја чекаме да ни ја донесат, ни остана само уште креветче и некои ситници Секој ден си ги гледам алиштенцата и едвај чекам да дојде денот кога ќе се гушкаме
Беатрис создравје да си носи се принцезата кога ќе се роди. Но јас не ја знам оваа информација веќе одбрано е името: Ања? Инаку ми се допаѓа ептен како за права принцеза
Имавме две имиња, ама така си ја завикавме, Ањичка ова, Ањичка она и остана така Ајде ти посакувам и ти што поскоро да не израдуваш со едно ново рингерајче па да си купуваш бебешки работи
Zdravo "zlatcetomoe" prodavnicata se naoga vo GTC na prvi sprat vo prolazot kaj sto se zlatarite, od leva strana,neznam tocno kako se vika prodavnicata, tamu imaat proizvodi i na OK Baby i imaat i edni dr kolicki isto italijansko proizvodstvo samo zaboraviv kako se vikaa. Iskreno mene najmnogu mi se svigase taa i bez razmisluvanje ja zedovme uste koga bev 5-ti mesec .Pozdrav
Beatris kolickata e super eden moj sovet ke ti kazam ti ke se porodis vo leto a taa prvata levo na slikata sto ja imas postaveno tuka ja vikaat korpa ke ja koristis do 5-6 meseci max posle bebeto nema da saka da lezi vo nejze a leto e taa e topla neznam dali voopsto ke ja iskoristis.Mnogu ubavo rusko ime ste izbrale
< Поракaта ја уредил arh_diz -- 7.2.2011 15:16:02 >
Zdravo "zlatcetomoe" prodavnicata se naoga vo GTC na prvi sprat vo prolazot kaj sto se zlatarite, od leva strana,neznam tocno kako se vika prodavnicata, tamu imaat proizvodi i na OK Baby i imaat i edni dr kolicki isto italijansko proizvodstvo samo zaboraviv kako se vikaa. Iskreno mene najmnogu mi se svigase taa i bez razmisluvanje ja zedovme uste koga bev 5-ti mesec .Pozdrav
CAM se vika prodavicata, nie imame takva kolicka i e preubava Italijanski se i ne se mnogu skapi :))) Pozdrav
Ние се мислиме меѓу CAM и Мони Карол количките во Бебе Супермаркет. И мислам дека ќе земеме од CAM. Разумни цени имаат, иако не ги купуваме со додатоци (само штитник за дожд мислам дека има овој модел), а овој модел што го сакаме е некаде околу 8000-9000 ден.
Додуша, ние не сакавме да купуваме, брат ми има скоро нова количка за бебе од Gracco, малку е користена, иако е купена пред две години, па можеме да ја земеме, ама не, моите сакале да купат. Ај ги разбирам, не дека им е прво внуче, ама прво машко е
Ние се мислиме меѓу CAM и Мони Карол количките во Бебе Супермаркет. И мислам дека ќе земеме од CAM. Разумни цени имаат, иако не ги купуваме со додатоци (само штитник за дожд мислам дека има овој модел), а овој модел што го сакаме е некаде околу 8000-9000 ден.
Додуша, ние не сакавме да купуваме, брат ми има скоро нова количка за бебе од Gracco, малку е користена, иако е купена пред две години, па можеме да ја земеме, ама не, моите сакале да купат. Ај ги разбирам, не дека им е прво внуче, ама прво машко е
Јас имам САМ ја земав од златарската уличка и да ти кажам презадоволна сум. Има супер амортизација, лесна е и што ми е најважно сите делови и се вадат за перење. Е сега мојата беше поскапа, некаде околу 23 000 со транспортер, ама се исплати, бидејќи делот за седење и се вади и на нејзино место се става транспортерот па така си го шетам . А исто и може да се сврти делот за седење на кај мене за да си го гледам
< Поракaта ја уредил Olivia -- 7.2.2011 17:58:55 >
Честитки Беатрис, добар избор со убаво да си ја користите. А баш ваква боја нарачавте пошто нели девојче чекате
Ja odbravme taa boja mnogu e temna na slikata ne e bas takva, crno so srebreno e, ne sakam sareni kolicki tuku da bide poelegantna a I da moze da ja koristime zdravje I za drugo detence, I zatoa nekev bas zenski ili maski boi
Beatris kolickata e super eden moj sovet ke ti kazam ti ke se porodis vo leto a taa prvata levo na slikata sto ja imas postaveno tuka ja vikaat korpa ke ja koristis do 5-6 meseci max posle bebeto nema da saka da lezi vo nejze a leto e taa e topla neznam dali voopsto ke ja iskoristis.Mnogu ubavo rusko ime ste izbrale
Fala na sovetot, jas ke se porodam vo april, proletva ke ja koristime sigurno, plus citav vo karakteristiki deka materijalot e izoliracki na toplo drzi ladno I obratno pa ke vidime. Zenski pamet nema sansi nekoj da me razubedi, epten mi se svigase Taka porano se zaletuvav po garderoba, tasni I sl. sega nisto ne me interesira samo za bebuskata
< Поракaта ја уредил Beatris -- 7.2.2011 18:53:15 >
heh vie vo Skopje imate najgolem izbor za se sto vi treba vo vrska so bebeto :( Mnogu sakam da dojdam tamu i da si ispazaram i jas, gledav katalozi od Premaman i Enci Menci i se bese prekrasno :) :), ama mm ne me pusta da patuvam :( Kaj nas vo Ohrid ne sum slusnala za nekoe dobro mesto za bebi soping, ako ima nekoj koj znae neka mi pise